1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Nova Heineken nagradna igra za karte za fudbalsku utakmicu Crvena Zvezda – Manchester City je na linku
www.nagradneigrers.com/tag/heineken/

Heineken nagradna igra/nagradni konkurs od ispod je trajala od 25.05.2023. godine u 00:00:01 časova i završava se 05.07.2023. godine u 23:59:59 časova na sajtu www.probajiosvoji.rs

Nagrade:

 • Glavne nagrade:
  • 5 x Heineken iskustvo – produženi vikend u Amsterdamu koji obuhvata: 3 dana (četvrtak – subota), avionske karte i prevoz aerodrom – hotel – aerodrom, smeštaj u hotelu na dve noći sa doručkom, organizovana dva ručka i dve večere (plaćeni obroci, 3 pića po obroku i porcija hleba) city tour, poseta Heineken muzeju i izlet Mala Holandska tura – obilazak Zaanse Schans i Volendam kao i slobodno vreme za samostalan obilazak grada
 • Ostale nagrade:
  • 100 x Heineken Silver prekrivač
  • 250 x Heineken Silver futrola za laptop
  • 100 x Heineken Silver bocu za vodu
  • 300 x Heineken Silver naočare za sunce

Ukupan broj nagrada: 755

Pravo učešća

Pravo učešća na Konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća na Konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod Organizatora, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca; lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

 1. U Maxi, Shop&Go, Tempo, Mega Maxi prodajnim objektima kupi 3 piva robne marke Heineken, od kojih najmanje 1 pivo mora biti robne marke Heineken Silver i to u pakovanjima 0,5l limenka (Heineken Original i Heineken Silver), 0,4l povratna boca Heineken Original, 0,25l nepovratna boca (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver), 0,33l limenka (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver), Heineken Original multipak 4×0.5l, Heineken Original 5l KEG
 2. Sačuvaj fiskalni račun od kupovine na kojem je vidljivo da je izvršena kupovina piva Heineken (1 pivo mora biti robne marke Heineken Silver) kao i PFR broj računa
 3. Poseti veb sajt www.probajiosvoji.rs
 4. Registruje se na veb sjatu tako što ćeš popuniti sledeće podatke: Ime i prezime, JMBG, Adresa stanovanja, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona, E-mail adresu i šifru naloga
 5. Verifikuj svoju e-mail adresu, odnosno aktiviraj svoj profil, klikom na link iz e-mail poruke
 6. Unesi PFR broj računa i pošalje sliku računa
 7. Odigraj kviz i osvoji poene za rangiranje na Rang listi.

Podaci uneti pri prvoj registraciji se sistematski pamte, pa nije potrebno da isti učesnik pri drugom i svakom narednom pristupu veb sajtu ponovo unosi ranije navedene podatke, osim e-mail adrese i šifre

Ukoliko je učesnik zaboravio šifru, pritiskom na dugme “Zaboravio/la si šifru?” na e-mail adresu datu pri registraciji šalje se link za resetovanje šifre, nakon čega učesnik može opet da se prijavi na web stranici.

Napomene:

 • Učesnik je dužan da sačuva svaki račun sa kog je uneo kod
 • Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, da unese neograničen broj ispravnih Kodova i tako steći uslov za učestvovanje u kvizu
 • Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom. Ukoliko Učesnik pokuša da ponovo iskoristiti već uneti Kod, na ekranu će izaći poruka da je kod neispravan.
 • Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.

Igranje kviza

 • Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor.
 • Učesnik bira odgovor klikom na jedan od tri ponuđena odgovora. Učesniku je preostalo vreme koje ima na raspolaganju za izbor odgovora prikazano u obliku sata koji odbrojava unazad od 10 do 0.
 • Svaki tačan odgovor vredi jedan poen.
 • U slučaju da učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio.
 • Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija Kviza.
 • Po završetku Kviza, Učesnik dobija informaciju da li je tačno odgovorio na pitanje a poen će biti dodat na njegov profil tek nakon validacije, a kojim se na Rang listi rangira za nagradu.

Rang lista

Učesnik u svakom trenutku može proveriti broj bodova koje ima na Profilu, kao i na kojoj se poziciji na Rang listi nalazi. Bodovi će biti prikazani tek nakon verifikacije računa.

Odlučivanje o dobitnicima

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje Učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više Učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima Učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Objava dobitnika

Spisak Učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljen putem Web stranice na stranici Lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka završetka Konkursa kao i na drugi način za koji Organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Preuzimanje nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike glavnih i ostalih nagrada, biće kontaktirani u roku od 15 radnih dana od objave rezultata na Rang listi putem e-maila/SMS-a koje su Učesnici dostavili prilikom registracije.

Kontaktirani Učesnici imaju rok od 3 dana da odgovorom na Obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona. Ukoliko Učesnik ne odgovori na Obaveštenje u roku od 3 dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira Učesnike putem broja tefefona, koji su Učesnici dostavili prilikom registracije.

O datumu korišćenja glavne nagrade organizator će obavestiti Učesnika prilikom obaveštenja o osvojenoj nagradi.

Isporuka ostalih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja. Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Pitanja u vezi sa konkursom

Učesnici konkursa mogu postavljati pitanja u vezi sa Konkursom na sledeći info mail probajiosvoji@gmail.com ili besplatnim pozivom na broj 0800/100 155 svakog radnog dana u periodu od 09:00 do 17:00 časova.

Učestvovanje i pravila

Heineken nagradna igra traje do 06.04.2023, a za pravila i prijavu poseti www.probajiosvoji.rs

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!