Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Gorenje nagradna igra traje u periodu od 6.12.2021. godine od 08.00 časova do 17.01.2022. godine do 12.00 časova

Nagrade:

 • 1 x automobil Volkswagen T Cross
 • 3 x Hisense Frižider RB 390N4BW2
 • 3 x Hisense mašina za pranje i sušenje veša WDQY1014EVJM
 • 3 x Hisense televizor 43A6BG
  Ukupan broj nagrada: 10

Pravo učestvovanja

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U orenje nagradnoj igri ne smeju da učestvuju lica koja sarađuju na organizaciji, pripremi nagradne igre, kao i zaposleni kod organizatora ili u njegovim poslovnim jedinicama ili povezanim društvima, niti njihovi uži članovi familije (supružnik odnosno vanbračni partner, deca odnosno usvojenici, unuci, braća i sestre, te roditelji, odnosno usvojitelji zaposlenog).

Kako da učestvujete u Gorenje nagradnoj igri?

 1. U periodu od 06.12.2021. do 17.01.2022. u 12h kupite jedan od Gorenje malih kućnih aparata, usisivača ili mikrotalasnih rerni
 2. Prijavite se popunjavanjem formulara na OVOJ stranici u istom periodu uz obavezno prilaganje fiskalnog računa i ulazite u konkurenciju za izvlačenje vrednih nagrada.

Fiskalni isečci koji mogu učestvovati u nagradnoj igri moraju biti izdati na teritoriji Republike Srbije u periodu trajanja nagradne igre, kao i skenirani i prijavljeni (ispunjavanjem obrasca) najkasnije do 17.01.2022. godine u 12.00 časova.

Oglasi

Uređaji sa kojima se možete prijaviti su:

 • Gorenje usisivači
 • Gorenje mikrotalasne rerne
 • Gorenje višenamenski aparati za kuvanje i friteze
 • Gorenje aparati za pripremu hrane: kuhinjski roboti, tosteri, mikseri, blenderi, seckalice, mašine za mlevenje mesa, rezači, ketleri, aparati za kafu, dehidratatori, sokovnici, cediljke, kuhinjske vage, multipraktik aparati, posuđe, aparati za zavarivanje i vakuumiranje.
 • Gorenje pegle, parni generatori, telesne vage, fenovi, prese za kosu, ventilatori
 • Gorenje prečišćivači, ovlaživači i odvlaživači vazduha, kao i parni sterilizatori.
 • Gorenje Aparati za pečenje hleba i roštilji

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada će se obaviti u prostorijama sedišta Priređivača, Cara Dušana br. 10a, 11000 Beograd, dana 17.01.2022. godine sa početkom u 14.00 časova, u prisustvu komisije.

Dobitnici nagrada izvlačiće se automatski, u posebno napravljenom softverskom programu – nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu u okviru nagradne igre, bez obzira na broj prijava i poslatih fiskalnih računa. Ukoliko se isti učesnik izvuče dva puta, uručuje mu se nagrada za koju je prvi put izvučen, dok se nagrada za koju je drugi put izvučen dodeljuje prvom sledećem izvučenom dobitniku.

Oglasi
Oglasi

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje

Spiska sa imenima dobitnika biće objavljen 18.01.2022. na internet stranici rs.gorenje.com.

Po završenom izvlačenju i objavi dobitnika priređivač će u roku od 5 radnih dana od dana izvlačenja kontaktirati dobitnike nagradne igre i obavestiti ih o osvojenoj nagradi.

Dobitnici su u obavezi da najkasnije do petka, 21.01.2022. godine potvrde prihvatanje nagrade na elektronsku adresu marketing.srbija@gorenje.com. Ukoliko pojedini dobitnik ne potvrdi prihvatanje nagrade do navedenog datuma, biće određen novi dobitnik iz reda rezervnih dobitnika.

Priređivač će nagrade o svom trošku isporučiti putem pošte, dostavom na adresu koju je dobitnik dostavio priređivaču.

Dobitnik može da preuzme dobijenu nagradu u nagradnoj igri zaključno sa datumom 31.01.2022

Pravila i prijava

Gorenje nagradna igra 2021 traje do 17.1.2021, a za pravila i prijavu kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!