Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Frikom „Moja kravica Sladolend 2“ konkurs počinje 26.05.2021. godine i traje do 05.07.2021. godine.

Ukucavanjem koda sa unutrašnjosti omotnog papira novog Moja kravica sladoleda na štapiću svaki igrač je u mogućnosti da izgradi svoj grad po želji:
– za sklopljenih 50% grada, na poklon dobijate Moja Kravica majicu
– za sklopljenih 100% grada, na poklon dobijate kutiju Frikom sladoleda.

Dobitnici poklona mogu biti sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije, osim zaposlenih u Frikomu, kao i članova njihove uže porodice, koji žive sa njima u zajedničkom domaćinstvu.
Distribucija poklona se vrši samo na teritoriji Republike Srbije.

Svaki igrač je u mogućnosti da izgradi svoj grad po želji. Nema predodređenih pozicija za zgrade osim definisanog prostora grada koji je prekriven mrežom, tako da igrači mogu da ispolje svu svoju kreativnost. Igrač je u mogućnosti da pomera sve elemente iz sekcije GRADILIŠTE, kao i zgrade koje dobija kupovinom sladoleda, nakon što ih pozicionira na neko mesto u gradu, osim nakon što popuni 50% grada, kada se samo postavljene zgrade (iz sekcije Galerija) zaključavaju i nije ih moguće vratiti u GALERIJU, već se mogu samo pomerati po mapi grada.

Oglasi

U gornjem delu ekrana se nalazi polje koje meri nivo popunjenosti grada zgradama. Kada igrač postavi 50% zgrada koje se očitavaju u polju u gornjem delu aplikacije, igraču automatski izlazi prozor sa informacijom da je dobio poklon – majicu, a za postavljanje 100% količine zgrada, igraču takođe izlazi prozor sa informacijom o dobijanju poklona – kutija Frikom sladoleda, za koju će takođe izaći obaveštenje.

Zabranjeno je igrati u isto vreme preko više različitih mobilnih uređaja sa istog korisničkog naloga u svrhu sakupljanja više sličica/zgrada, te bržeg napredovanja u igri. U svakom od prethodno nabrojanih slučajeva, FRIKOM ima pravo da privremeno ili trajno zabrani igraču da učestvuje u igranju igrice.

Korisnik koji jednom osvoji poklon, nema prava da tokom trajanja igrice ponovo osvoji isti poklon.

Podela poklon majica počeće od 10.06.2021. godine, a podela kutija Frikom sladoleda otpočeće od 05.07. Podela poklona biće izvšena prema podacima prikupljenim prilikom registracija na posebnim internet stranicama, na koje će igrači biti usmereni nakon popunjavanja 50% i 100% grada. Igrač
poklon preuzima lično.

Oglasi
Oglasi

Aplikaciju Moja Kravica Sladolend 2 možete preuzeti besplatno na:

Android Aplikacija     Apple Aplikacija

Pogledajte pravila aplikacije „Moja Kravica Sladolend 2“ u kojima se nalazi i više informacija o aplikaciji.