Trajanje:

Fisherman’s Friend konkurs počinje 6.12.2021. godine u 10:00h i završava se 29.12.2021. godine u 23:59h, a organizuje na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije) i sprovodi na sajtu www.ffkonkurs.rs

Nagrade:

 • 1 x Bicikl Poar Forester PRO
 • 10 x Gigatron poklon vaučer u iznosu od 10.000rsd
 • 20 x Fisherman’s Friend duks
 • 20x Fisherman’s Friend poklon paket

Ukupno se dodeljuje 51 nagrada

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja imaju sva fizička lica sa navršenih 18 godina života (punoletna lica) sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Кosova i Metohije), izuzev lica zaposlenih kod organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u pripremi i organizaciji Konkursa, kao i članova njihovih užih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi

Opis Fisherman’s Friend konkursa

Za učestvovanja na Fisherman’s Friend konkursu:

 1. Kupi u bilo kom prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije bilo koja dva Fisherman’s Friend proizvoda (Fisherman’s Friend Original – Menthol & Eucalyptus flavor lozenges 25g – beli, Fisherman’s Friend Mint – Mint flavour lozenges 25g – zeleni, Fisherman’s Friend Cherry – Menthol flavour lozenges 25g – rozi, Fisherman’s Friend Original – Menthol & Eucalyptus flavor lozenges 25g – plavi, Fisherman’s Friend Spearmint – Menthol flavour lozenges 25g – tamno plavi),
 2. Sačuvaj fiskalni račun, kao dokaz kupovine.
 3. Sačuvaj omote Fisherman’s Friend bombona sa kojima je učestvovao na konkursu, kao dokaz kupovine.
 4. Poseti saj www.ffkonkurs.rs
 5. BI broj, koji se nalazi na fiskalnom računu unesi na Fisherman’s friend web sajtu: www.ffkonkurs.rs

Napomene:

 • Jedan fiskalni račun sa bilo koja dva Fisherman’s Friend proizvoda donosi jedan poen, i može se uneti samo jedan put.
  Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, poslati neograničen broj brojeva fiskalnog računa (BI broj).
 • Učesnik je dužan da čuva dokaz o kupovini (fiskalni račun) na kome se nalazi BI broj, datum i vreme kupovine koji je uneo na web sajt za sve vreme trajanja Konkursa, kao i 30 dana nakon njegovog završetka i iste, po potrebi, prezentuje i preda organizatoru na njegov zahtev kao fotografije putem e-maila-a i fizički prilikom preuzimanja nagrade.
 • Učesnik je dužan da čuva sve Fisheman’s Friend ambalaže koje su učestvovale u Konkursu, za sve vreme trajanja Konkursa, a po završetku Konkursa, ukoliko je učesnik osvojio neku nagradu, pošalje poštom na adresu: Jurija Gagarina 32,11070 Novi Beograd, ALGROSSO DOO.

Dobitnici

Za nagrade učesnici će biti rangirani prema broju sakupljenih poena na rang listi.

Na kraju nagradnog konkursa izazi Rang lista učesnika koji su, prema sakupljenom broju poena (tokom trajanja konkursa), zauzeli prvih 51 mesta.

Imena učesnika biće objavljena na internet stranici organizatora www.ffkonkurs.rs pod nazivom „Dobitnici“ i to u roku od 24h nakon završene nagradne nedelje.

U slučaju da više učesnika ostvari identičan broj poena, nedeljnu nagradu će dobiti učesnik koji u najkraćem vremenskom periodu ostvari najveći broj poena, pri čemu će se kao kriterijumi uzeti datum i vreme izdavanja svih fiskalnih računa.

Dobitnici moraju imati fiskalni račun (i omote proizvoda), kojim dokazuju da su bilo koja dva Fisherman’s friend proizvoda kupljena i registrovana u periodu trajanja nagradne igre.

Način i rok predaje nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani od strane Organizatora u roku od 72h po objavljivanju dobitnika, a putem podataka koje je učesnik ostavio na web sajtu prilikom registrovanja i biće obavešteni da je potrebno u roku od 3 dana poslati:

 • na uvid fotografije svih fiskalnih računa sa kojima je Učesnik učestvovao na Konkursu i to na e-mail adresu: btl@newmoment.com kao i
 • sve omote proizvoda koji su kupljeni u periodu od 06.12. do 29.12.2021., za vreme trajanja Konkursa, kao potvrdu kupovine i učešća poštom na adresu: Jurija Gagarina 32,11070 Novi Beograd, ALGROSSO DOO.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio i čije je ime na Rang listi. Nagrada se ne može preneti na drugo lice ili biti ustupljena drugom licu.

Organizator će nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora.

Prilikom dostavljanja nagrade, Dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš). Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Nagrade se ne dostavljaju izvan Republike Srbije.

Pravila i učestvovanje

Fisherman’s Friend nagradna igra traje do 29.12.2021., a za pravila i učestvovanje poseti www.ffkonkurs.rs


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

guest
2 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
mirjana
mirjana
16/12/2021 19:43

već godinama, sigurno više od 25 godina, redovno kupujem bomvone Fisherman’s friend., ali danas sam donela odluku da ih više nikada neću kupiti, a jedini razlog je ovaj vaš konkurs. Ovo je ispod svakog nivoa. Vređate kupca

Gordanah
Gordanah
19/12/2021 17:05
Reply to  mirjana

U pravu ste. Ja sam htela ovaj duks je lep ali stvarno. Nervira me kad je rang lista umesto da posaljemo racun. To sve jedni isti salju. Ne razumem kako i odakle im tol’ko para da nakupujes toliko pakovanja mentos, chupa chups, choko mleko, jogurt i t.d. ? Nije fer. Stalno neka Zorica Markovic.