Finish nagradna igra: Kupi Finish i osvoji Bosch
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Finish nagradna igra traje u periodu od 15.05.2024. do 14.06.2024. godine do 12 časova u kojoj Finish nagrađuje Bosch apratima.

Nagrade:

 • 5 x BOSCH mašina za pranje sudova (Model SMV4HVXOOE)
 • 10 x BOSCH usisivač (Model BBS711W)
 • 30 x Finish poklon paket proizvoda koji sadrži:
  • Tablete Finish Ultimate Plus 72 kapsule
  • Finish sredstvo za čišćenje mašina za sudove 250 ml

Ukupan broj nagrada: 45

Mesto održavanja

U trgovinskom lancu UNIVEREXPORT DOO i internet prodavnici na adresi www.elakolije.rs

Organizator nagradne igre

MERCATA VT DOO NOVI SAD, Temerinska 102, 21 000 Novi Sad, Matični broj: 08762023, PIB: 101695403

Oglasi

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji [bez teritorije AP Kosovo i Metohija].

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni u privrednom društvu MERCATA VT DOO NOVI SAD, kao ni zaposleni u Reckitt Benckiser-u, članovi njihove uže porodice (supružnik, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji supružnika zaposlenog ako žive u zajednici), druga lica koja žive sa zaposlenima u zajedničkom domaćinstvu, kao ni lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre.

Finish proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

 • Bilo koje pakovanje Finish tableta za mašinsko pranje sudova iz trenutno dostupnog asortimana u radnjama trgovinskog lanca UNIVEREXPORT DOO na teritoriji Republike Srbije.

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koje pakovanje Finish tableta za mašinsko pranje sudova iz trenutno dostupnog asortimana u radnjama trgovinskog lanca UNIVEREXPORT DOO ili preko internet prodavnice na adresi www.elakolije.rs u periodu od 15.05.2024. od 07:00 časova do 14.06.2024. do 12:00 časova
 2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz za ostvarenu kupovinu do karaja nagradne igre
 3. Kreativno, rečima kroz odgovarajuću formu na internet adresi www.finishnagradjuje.rs odgovori na pitanje: „Kako koristiš vreme dok Finish tablete rade za tebe?“

Napomene:

 • Fiskalni račun može biti iskorišćen samo jednom.
 • Svaki učesnik ima pravo da pošalje neograničen broj prijava uz uslov da se u svakom pojedinačnom slučaju radi o drugom fiskalnom računu.
 • Učesnik može uneti samo opis/odgovor čiji je autor i za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti i odobrenja.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada biće obavljeno u Beogradu na adresi, Reckitt Benckiser Representative Office, Milutina Milankovića 11g, 11070 Beograd, dana 21.06.2024. godine u 13.00 časova. Izvlačenje dobitnika vršiće se nasumičnim, programskim izborom iz baze podataka.

Objava dobitnika

Konačan spisak sa imenima dobitnika biće objavljen po završetku nagradne igre, odnosno do 28.06.2024. godine na internet stranici www.finishnagradjuje.rs.

Oglasi
Oglasi

Obaveštenje dobitnika

Dobitnici nagrada će na dan izvlačenja nagrada biti obavešteni telefonski putem, minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od jednog dana od dana prijema SMS-a na telefon priređivača broj 065 3471273 u vremenu od 9 sati do 12 sati.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom do dobitniku. Dobitnici će biti obavešteni SMS porukom nakon čega su dužni da pošalju fotografiju fiskalnog računa kao dokaz o kupovini, kao i svoju adresu.

Pobednik mora odmah nakon obaveštavanja (a najkasnije dan posle toga) porukom na broj 065 3471273  ili e-mailom na adresu info@finishnagradjuje.rs, da dostavi organizatoru fiskalni račun izdat u nekoj od radnji trgovinskog lanca UNIVEREXPORT ili internet prodavnici na adresi www.elakolije.rs na kom se vide PFR broj računa koji se poklapa sa unetim PFR brojem prilikom slanja kreativnog odgovora i podaci o kupovini bilo kog pakovanja Finish tableta za mašinsko pranje sudova

Dodela nagrada

Nagrade će biti isporučene brzom poštom, tako što će dobitnik potpisati zvanični izveštaj o primopredaji koji obezbeđuje priređivač.

Adresa za isporuku nagrade mora biti na teritoriji Republike Srbije, bez AP Kosovo i Metohija. Pobednici će nagradu dobiti na naznačenu adresu najkasnije 30 dana od dana kada je podatke o adresi dostavio Organizatoru

U slučaju da isporuku nagrade nije moguće postići iz razloga za koje snosi odgovornost pobednik (nije moguće stupiti u kontakt s pobednicima nakon što su proglašeni važećim), biće kontaktiran rezervni pobednik u NAGRADNOM TAKMIČENJU.

Pomoć

Učesnici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri putem e-mail adrese: info@finishnagradjuje.rs.

Pravila i prijava

Za pravila i prijavu posetite www.finishnagradjuje.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!