Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

EKO nagradna igra traje od 21.08.2023 do 25.08.2023. godine u 19:00h

Nagrade:

 • 10 x put u Atinu od 07. do 09. septembra 2023. godine i karte za Rally Acropolis Special Stage. Nagrada uključuje povratne avio karte Beograd – Atina – Beograd, obezbeđen smeštaj u 5* hotelu za vreme boravka u Atini, kao i transfere u Atini do aerodroma i Rally Acropolis Special Stage-a

Ukupan broj nagrada: 10

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Zaposleni kod organizatora EKO Serbia AD Beograd i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi Konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za Konkurs.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Za vreme trajanja Konkursa sipa 25 ili više litara premium goriva (Diesel Double Filtered ili Racing 100) uz Smile karticu lojalnosti
 2. Izabere jedan od dva načina za učestvovanje:
  • Opcija 1: Vožnja simulatora trke na odabranim EKO benzinskim stanicama. Budi jedan od 5 najboljih vozača na simulatoru vožnje koji će se nalaziti na sledećim benzinskim stanicama, u periodu od 15h do 19h:
   • 21.08. EKO Kragujevac 2, Kraljevačkog bataljona 2
   • 22.08. EKO Novi Sad 3, Šajkaškog odreda bb
   • 23.08. EKO Niš 1, Bulevar Nikole Tesle bb
   • 24.08. EKO Marija Bursać, Marije Bursać 50, Zemun
   • 25.08. EKO Novi Beograd, Tošin Bunar bb

    Učesnik može da vozi simulator trke jednom uz jedan fiskalni račun. Svakom narednom kupovinom 25 litara premium derivata uz provlačenje Smile kartice ostvaruje ponovno pravo na učešće, s tim što jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.
  • Opcija 2: Napišeš priču o nezaboravnom putovanju na EKO Serbia Instagram profilu. Zaprati EKO Serbia Instagram profil @ekoserbia i u komentaru ispod nagradne objave opišeš svoje nezaboravno putovanje. Učesnici u Konkursu mogu neograničen broj puta objaviti komentar, s tim što jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir dobitnika

Ukupno se dodeljuje 10 nagrada na Konkursu za 10 dobitnika, i to:

 • Po jedna nagrada za 5 korisnika koji ostvare najbolje prolazno vreme na simulatoru vožnje na konačnoj rang listi svih učesnika tokom trajanja Konkursa i kupili 25 ili više litara premium goriva uz Smile karticu.
 • Po jedna nagrada za 5 korisnika izvučenih putem online softvera koji su u toku trajanja Konkursa napisali priču o nezaboravnom putovanju u komentaru ispod nagradne objave na Instagram profilu @ekoserbia i kupili 25 ili više litara premium goriva uz Smile karticu.

Objava dobitnika

Organizator će objaviti imena dobitnika 28. avgusta putem objave na @ekoserbia i zamoliti da privatnom porukom na Instagram profilu dostave svoje podatke (ime i prezime, broj mobilnog telefona, punu adresu prebivališta sa poštanskim brojem i broj Smile kartice) u cilju daljeg dogovora vezano za preuzimanje nagrade.

Kontakt podatke je potrebno dostaviti najkasnije u roku od 48 časova od dana objavljivanja imena dobitnika.

Obaveštenje dobitnicima

Organizator će telefonskim putem kontaktirati dobitnike radi preuzimanja nagrade.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

EKO nagradna igra traje do 25.08.2023, a za pravila posetite www.ekoserbia.com

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!