Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Koji računi učestvuju u izvlačenju 8. juna?

8. juna u izvlačenju učestvuju računi izdati do 8. juna do 12 časova.

U izvlačenju učestvuju računi izdati tokom 2024. godine bez obzira na iznos. Fiskalni računi koji su izdati pre 1. januara 2024, kao i svi fiskalni računi koji su poslati za prethodnu nagradnu igru, nemaju pravo učešća u novom ciklusu.

Stanovi na izvlačenju 8. juna:

  1. stan broj 15, po strukturi trosoban, izvedene površine 76,45 m2 na drugom spratu u objektu A, lamela A2, na adresi ul. Šumadijska broj 59, u Zemunu, na kp 10362/1 KO Zemun;
  2. stan broj 29, po strukturi četvorosoban-dupleks, izvedene površine 102,22 m2 na petom spratu u objektu A, lamela A1, na adresi ul. Cara Dušana broj 145A, u Zemunu, na kp 10362/1 KO Zemun.

Prenos uživo

Na ovoj stranici ćemo pratiti uživo izvlačenje dobitnika

Za obaveštenje o novostima i dobitnicima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2024“ zapratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici.

Oglasi

Kako se izvlače dobitnici?

Izvlačenje dobitnog koda obavlja se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome se nalazi šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvučeni šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice). Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak i u zavisnosti od toga se pristupalo se izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva, odnosno tri slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku „AA(A)000000”. Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Kada su sledeća izvlaćenja?

Stanovi će biti dodeljivani u 5 javnih izvlačenja koja će biti održana subotom od 11. maja do 8. juna, na prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova.

Nagradni fond novog kruga nagradne igre obuhvata 10 stanova u Beogradu ukupne vrednosti 1,9 miliona evra.

Oglasi
Oglasi

Kako prijaviti račune?

Pravo da učestvuju ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

Aplikaciju je razvila Poreska uprava Srbije, a dostupna je u prodavnicama Google PlayApple i Huawei

Pravila nagradne igre

Pravila nagradne igre pogledaj na stranici Uzmi račun i pobedi 2024

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!