9 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

DIS nagradni konkurs „Prijavi kolegu“ traje od 16.10.2023 do nedelje 17.11.2023. godine do 23.59 časova uključujući oba datuma

Nagrade:

 • 1 x konzola za igranje Sony PlayStation 5
 • 1 x mobilni telefon iPhone 15
 • 1 x plaćeno putovanje i smeštaj za 4 osobe u Rimu (ova nagrada pripada i prijavljenoj osobi i učesniku koji je prijavio priču i za još dve osobe po njihovom izboru)

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

U aktivaciji mogu da učestvuju svi koji su stariji od 18 godina, državljani Srbije i imaju prebivalište u Srbiji i imaju registrovan nalog na sajtu www.dis.rs

Kako učestvovati?

 1. Poseti veb sajt www.prijavi.dis.rs
 2. Registruj se na www.prijavi.dis.rs
 3. Opiši svog omiljenog kolegu ili koleginicu, osobu koja je uvek spremna da priskoči u pomoć ili je zadužena za dobro raspoloženje na poslu.

Napomene:

 • DIS želi da svi čuju za kolegijalne ljude i pozitivce koji kreiraju anegdote za pamćenje, jer uz takve kolege nijedan posao nije težak. Podeli sa nama priče o ljudima koji čine Srbiju kakva i treba da bude!
 • Priča se mora postaviti sa jedinstvenog naloga, nije dozvoljeno praviti više naloga na sajtu.
 • Jedan učesnik može postaviti jednu priču.
 • U slučaju da administrator uoči bilo kakvu zloupotrebu, ovi korisnici, bez upozorenja, biće diskvalifikovani iz nagradne aktivacije i njihove priče će biti obrisane.
 • Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterijume i povremeno izdvajati delove iz nekih od poslatih radova i objavljivati ih na Instagram i Facebook stranicama organizatora kako bi dodatno motivisali pratioce da se i oni priključe nagradnoj aktivaciji.

Odabir dobitnika

O dobitnicima će odlučivati stručni žiri organizatora.

Oglasi

Obaveštenje dobitnika

Autori nagrađenih priča biće izabrani i obavešteni o preuzimanju nagrada najkasnije do dana 17.11.2023. godine do 23.59 časova.

Dodela nagrada

Učesnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dobijenog obaveštenja putem mejla, organizatoru odgovore i da potvrde da su obavestili kolegu (odnosno osobu o kojoj su napisali priču) o osvojenoj nagradi i da dostave adresu kolege i kolegin broj telefona.

U slučaju da učesnik u navedenom roku (48 časova) ne obavesti organizatora o prihvatanju poklona, osoba koju je učesnik prijavio gubi pravo na dobijeni poklon i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima. 

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.prijavi.dis.rs

DIS nagradna igra traje 17.11.2023, a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
9 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!