2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Budweiser nagradna igra/nagradni konkurs počinje dana 17.11.2022. godine u 00.00 časova i završava se 14.12.2022. godine u 23.59 časova na sajtu www.budweiserbudvar.rs

Nagrade:

 • 400 x Budweiser kišobran – vrednost nagrade 10 bodova
 • 400 x Budweiser novčanik – vrednost nagrad 20 bodova
 • 200 x Budweiser kačket – vrednost nagrad 30 bodova
 • 200 x Budweiser dukserica – vrednost nagrad 80 bodova
 • 100 x Budweiser torba za laptop – vrednost nagrad 80 bodova

Pravo učešća

Pravo učešća na Konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća na Konkursu nemaju sledeća lica koja su u radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju nagradne igre kao ni njihovi članovi uže porodice (supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca).

Kako učestvovati?

 1. Kupite bilo koja 2 Budweiser piva u DELHAIZE SERBIA DOO BEOGRAD maloprodajnim objektima (Maxi, Mega Maxi, Tempo, Shop&Go i Maxi On-line)
 2. Nakon kupovine ukoliko ste ostvarili uslov, pored fiskalnog računa dobijate i nefiskalni isečak sa kontrolnim kodom od 14 cifara (Kod).
 3. Posetite sajt www.budweiserbudvar.rs
 4. Unesite identifikacione podatke (ime, prezime, imejl-adresu, adresu prebivališta, kontakt telefon) i izvršite registraciju
 5. Unesite Kod sa računa u označeno polje u okviru naloga
 6. Sakupljajte bodove i zamenite ih za nagrade

Napomene:

 • Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, uneti neograničen broj Kodova i tako svaki put ostvariti veći broj bodova.
 • Jedan učesnik može poslati maksimalno 10 računa koji su izdati u roku od sat vremena u jednom istom Maloprodajnom objektu.
 • Nakon unosa Koda, na ličnom nalogu Učesnika se prilikom svakog naknadnog unosa novog Koda, sabiraju ostvareni bodovi.
 • Ukoliko je broj bodova koji učesnika do tog trenutka ostvari moguće zameniti za neku od nagrada, na ekranu mu se prikazuju mogućnosti za koje nagrade je moguće zameniti bodove
 • Jednom poslat Kod se ne može koristiti više puta.
 • Učesnik je dužan da čuva dokaz o kupovini (račun) sa kodom koji se nalazi na računu bez obzira na to gde je obavio kupovinu i da iste prezentuje i preda organizatoru na njegov zahtev.

VAŽNO!

 • Učesnik koji 3 puta bude poslao neispravan Kod će biti blokiran i diskvalifikovan iz Konkursa
 • Ukoliko potrošač ne dobije nefiskalni isečak sa kontrolnim kodom, a ostvario je uslov za učestvovanje u loyalty konkursu, javlja se korisničkoj podršci putem e-mail adrese info@budweiserbudwar.rs koja će mu nakon uvida u račun dodeliti rezervni kod. Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9.00 do 17.00 časova

Izbor nagrade

Tokom konkursa učesnici koji su sakupili određeni broj bodova, u skladu sa prikazanim vrednostima nagrada u prethodnom stavu, imaju pravo da u svakom momentu zahtevaju zamenu za nagrade, u zavisnosti od prikazanih dostupnih nagrada na veb-stranici www.budweiserbudvar.rs/nagrade

Oglasi

Jedan učesnik može izabrati više nagrada ukoliko za to ima odgovarajući broj bodova.

Kriterijum za zamenu bodova za nagrade je da su željeni pokloni dostupni u momentu izbora Učesnika i da učesnik ima odgovarajući broj bodova.

Svakog dana, u svakom trenutku, na veb-stranici se može videti lista dobitnika.

Preuzimanje nagrada

Organizator će kontaktirati dobitnike u roku od 7 dana od dana objave konačnih dobitnika na kraju Budweiser nagradne igre, kada je potrebno da učesnici dalje organizatoru dostave podatke neophodne za dostavljanje nagrade i adresu na koju žele da nagrada koju su osvojili bude isporučena.

Oglasi
Oglasi

Prilikom preuzimanja izabrane nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom kontaktiranja sa učesnikom.

Učesnici koji su dali netačne ili nepotpune podatke gube pravo na nagradu.

Pitanja u vezi sa konkursom

Učesnici Konkursa mogu postavljati pitanja u vezi sa konkursom putem email adrese info@budweiserbudvar.rs. Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9.00 do 17.00 časova.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje nakon kupovine Budweiser piva posetite www.budweiserbudvar.rs

Budweiser nagradni konkurs traje do 14.12.2022, a za pravila u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!