Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Airwaves nagradno takmičenje traje od 1.6.2021. do 30.6.2021.

Nagrade su:
220 DM (Drogerie markt, d.o.o.) poklon-kartica sa rokom trajanja 10 godina u vrednosti 1.200,00 RSD za kupovinu proizvoda u DM drogerijama na teritoriji Republike Srbije

Pravo učešća u Nagradnom takmičenju imaju fizička lica starija od 16 godina, državljani Republike Srbije.

Učešće u nagradnom takmičenju nije uslovljeno kupovinom bilo kog proizvoda. Broj učešća u nagradnom takmičenju nije ograničeno, tako da lice može učestvovati više puta, ali tokom trajanja nagradnog takmičenja može dobiti samo jednu nagradu.

U nagradnom takmičenju učestvuju ona lica koja tokom radnih dana (trajanje nagradnog takmičenja je 22 radna dana, (radni dani su svi dani izuzev vikenda) na Veb stranici nagradnog takmičenja unesu svoje lične podatke (ime, prezime, adresa za dostavu, broj mobilnog telefona i email), te se time saglase sa ovim pravilima u nagradnom takmičenju.

Nakon uspešne registracije i prijave, učesniku će biti omogućeno da odigra „Airwaves IGRU MEMORIJE“, tako što će naći sve parove slika tj. naći odgovarajuću sliku pre /posle. Vreme igranja IGRE MEMORIJE odbrojava sat. Cilj igre jeste što pre je završiti.

Svakog radnog dana tokom trajanja Airwaves nagradnog takmičenja, organizator će na veb stranici nagradnog takmičenja objaviti dnevni redosled deset najbržih učesnika, koji su pravilno odigrali igru u periodu između 00:00:00 i 23:59:59 prethodnog radnog dana.

Nagrade će biti uručene dobitnicima putem operatera poštanskih usluga. Troškove dostave snosi organizator. Ukoliko dobitnik ne preuzme pošiljku ili ako je ista vraćena organizatoru, smatra se da se nagrade izričito odriče i neće mu se dostavljati naknadno.

Za pravila i igranje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA