Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nagradna igra AIK Banke uz Visa kartice traje od 12.07.2017. godine i završava se 10.08.2017. godine u 11:59h.

Nagradni fond
1. nagrada – 3 noćenja za dve osobe u Kempinski Palace 5* Portorož sa doručkom, dve povratne avio karte BeogradLjubljana, organizovan transfer sa aerodroma u oba smera, dve masaže, boca šampanjca u sobi na dan dolaska, večera u restoranu, korišćenje wellness-a. Nagradno putovanje se može iskoristiti do 31.12.2017. godine.
2. nagrada – sedam noćenja za dve osobe u Grand Hotel & Spa 4*, Kopaonik. Smeštaj u ½ superior sobi, petodnevni ski pass za dve osobe, masaža za dve osobe, ručak uz bocu vina za dve osobe. Nagradno putovanje se može iskoristiti do 31.12.2017. godine. 3. nagrada– 1 x Big Blue Poklon vaučer za dve osobe za putovanje na jednu od ponuđene četiri destinacije: Grčka, Malta, Egipat, Turska (paket aranžmani za dve osobe sa uključenim prevozom i smeštajem) po izboru dobitnika u vrednosti od 124.828,60 RSD.
Utešne nagrade – 3 x Carnex proizvodi u težini dobitnika, ukupne vrednosti 181.234,80 RSD.
Poklon vaučer se može iskoristiti do 31.12.2017. godine

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoletni građani Republike Srbije/ fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koji su klijenti AIK Banke i korisnici Visa Platnih kartica koje izdaje AIK Banka (Visa Electron/Classic/Gold). Uslov za učešće u Nagradnoj igri stiču svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Classic i Visa Gold) koji za vreme trajanja Nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju (plaćanje roba i usluga) na POS terminalima u zemlji i inostranstvu svojom Visa platnom karticom AIK Banke u iznosu od/i većem od 1.500,00 RSD. Pod transakcijom se podrazumevaju sva plaćanja robe i usluga ostvarena na trgovačkim prodajnim mestima, odnosno POS terminalima sa oznakom Visa. Svaki korisnik Visa platnih kartica AIK Banke može učestvovati u Nagradnoj igri neograničeni broj puta, odnosno sa neograničenim brojem transakcija. Veći broj pojedinačnih transakcija znači i više ulazaka u bazu potencijalnih dobitnika, odnosno veće šanse za osvajanje neke od nagrada iz nagradnog fonda. Svaki učesnik može ostvariti pravo samo na jednu od nagrada, i to za onu transakciju za koju bude prvo izvučen. U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati korisnici Visa poslovnih kartica AIK Banke, odnosno pravna lica. Podizanje gotovine na ATM aparatima i podizanje gotovine na šalterima AIK Banke neće se smatrati radnjom kojom se stiče uslov za učestvovanje u Nagradnoj igri. Samim izvršenjem transakcije korisnik Visa platnih kartica AIK Banke direktno postaje učesnik Nagradne igre, prihvata
Pravila nagradne igre i ulazi u sistem nagrađivanja nagradne igre.

Izvlačenje slučajnih dobitnika obaviće se u prostorijama Priređivača u prisustvu tročlane komisije, dana 10.08.2017.god. sa početkom u 14h. Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “BLIC” do 20.08.2017. kao i na internet stranici Priređivača:
www.aikbanka.rs.

Oglasi