Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Blic Žena nagradnaigra za 130 vrednih nagrada je na OVOM LINKU Žena nagradna igra traje od 16.07.2022. do 20.08.2022.

Nagrade

 • 4 x Vikend za dvoje u hotelu Mona Zlatibor
 • 4 x Paket kozmetičkih preparata Alexandar Cosmetics
 • 4 x Poklon vaučer u vrednosti od 3.000 RSD za kupovinu u Legend radnjama

Ukupan broj nagrada: 12

Pravo učešća

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Nagradu ne mogu da osvoje osobe koje su zaposlene kod organizatora Zena.rs i/ili partnera, članovi njihove uže porodice (supružnik odnosno partner, deca ili usvojena deca i roditelji ili usvojitelji), kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi konkursa, kao ni bilo ko od osoba koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Oglasi

Kako učestvovati?

Pošalji mejl na adresu redakcija@bliczena.rs sa naznakom „Foto konkurs“ u kojem trebaš:

 1. Poslati fotografiju koju smatraš svojom najdražom fotografijom sa letovanja u prilogu mejla
 2. Dostaviti u mejla kratak opis fotografije koju šalješ (zbog čega je baš ta fotografija najlepša fotografija sa letovanja, gde i kada je nastala….)
 3. Dostaviti svoje kontakt podatke u mejlu kojim se prijavljuješ na konkurs (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon)

Napomene:

 • Svaki učestnik koje učestvuje u konkursu mora biti autor fotografije koju šalje.
 • Fotografije ne smeju biti tuđe, uvredljive, nemoralne, vulgarne, diskriminatorske, eksplicitne, nasilne ili sa sličnim neprikladnim sadržajem jer će iste biti diskvalifikovane, a što se odnosi i na sadržaj priče koja se šalje uz fotografiju koja se prijavljuje za učešće na Konkursu.
 • Svaki učesnik može poslati neograničen broj fotografija (priča), ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika nagrada

Nakon provere da li fotografije i priče ispunjavaju uslove iz pravila konkursa, komisija će izabrati najbolje fotografije/priče.

Izbor dobitnika će se realizovati u 4 kola, tako što će komisija prema kriterijumima kreativnosti, originalnosti i lepote rangirati dostavljene fotografije, te će autore najbolje rangiranih fotografija nagraditi.

U svakom kolu će biti nagrađeno 3 učesnika, autora 3 najbolje rangirane fotografije (priče) u skladu sa odlukom komisije, koja će fotografije (priče) stručno i savesno rangirati od 1. do 3. mesta prema prethodno navedenim kriterijumima, a osvjaju nagrade

Oglasi
Oglasi
 • 1. nagrada vikend za dvoje u hotelu „Mona Zlatibor“
 • 2. nagrada paket kozmetičkih preparata „Alexandar Cosmetics“
 • 3. nagrada „Legend“ poklon vaučer u vrednosti od 3.000,00 RSD, za kupovinu u Legend radnjama

Imena dobitnika i njihovih fotografija će biti objavljivani u izdanju magazina „Blic žena“:

 1. kolo u broju izdanja od 30.07.2022. godine
 2. kolo u broju izdanja od 06.08.2022. godine
 3. kolo u broju izdanja od 13.08.2022. godine
 4. kolo u broju izdanja od 20.08.2022. godine

Preuzimanje nagrada

Nakon odabira dobitnika, organizator će ih kontaktirati na mail sa kojeg su se prijavili za učestvovanje na konkursu.

Svaki dobitnik je u obavezi da u roku od 48 časova od časa kontaktiranja od strane organizatora, obavesti organizatora (odgovorom na mejl) o tome da li prihvata ili odbija nagradu i ukoliko prihvata nagradu da dostavi sledeće podatke: ime i prezime, fotokopiju (scan) / izvod iz čipa lične karte, broj mobilnog telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja sa poštanskim brojem i nazivom mesta stanovanja i druge lične podatke potrebne za eventualno izmirenje poreskih obaveza.

Ukoliko bilo ko od dobitnika ne prihvati nagradu ili ne dostavi organizatoru neophodne podatke organizator zadržava pravo da kontaktira prvog sledeće rangiranog učesnika i da istom dodeli nagradu.

Dobitnici mogu da preuzmu nagrade u sedištu organizatora (Ringier Serbia d.o.o., Kosovska 10, Beograd), u terminu koje će biti dogovoren sa dobitnikom, a sve u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja od strane organizatora o dodeli nagrade.

Pravila

Za pravila posetite zena.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!