85 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Zaječarsko nagradna igra počinje 03.04.2023, a za detalje posetite sledeći crveni link Zaječarsko nagradna igra Zaječarsko nagradna igra od ispod je trajala od 04.04.2022 do 15.05.2022 u 23:59.

Nagrade:

 • 6 x automobila FIAT TIPO (svake nedelje jedan Fiat Tipo)
 • 42 x Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra (svakog dana jedan vaučera)
 • 1.008 x Zaječarsko suncobrana sa postoljem (svakog sata jedan suncobran)

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo da učestvuju nemaju lica zaposlenih kod organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Spisak Zaječarsko proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju proizvodi Zaječarskog piva koji su obeleženi promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima i to:

Oglasi
 • Zaječarsko pivo pakovano u limenku od 0,5 litara (KEN) sa promotivnim zatvaračima srebrno-crvene boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu povratnu bocu od 0,5 litara (RGB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu nepovratnu bocu od 0,33 litra (OVB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje

Sva promotivna pakovanja imaju na unutrašnjoj strani promotivnog zatvarača odštampan jedinstveni osmoznamenski alfanumerički kod i obeleženi su promotivnim etiketama.

Kako učestvovati?

 1. Kupi povratnu bocu 0,5l, nepovratnu bocu 0,33l ili limenku 0,5l Zaječarsko piva
 2. Pronađi kod ispod zatvarača flaše ili limenke
 3. Pošalji kod SMS porukom na broj 6600 ILI unesi kod na web sajtu www.zajecarskoigra.rs
 4. Odmah nakon slanja koda dobićeš povratnu informaciju da li si osvojio neku od nagrada

Instant poruke o osvojenoj nagradi

Odmah nakon slanja ispravnog koda učesnik dobija povratnu informaciju porukom, da li je dobio neku od nagrada ili ne, i to putem SMS poruke kroz obaveštajno polje na web stranici www.zajecarskoigra.rs, ako je Kod poslao putem web stranice.

U slučaju da niste osvojili nijednu nagradu, dobićete povratnu poruku:
„Poštovani, niste osvojili nijednu nagradu. Želimo Vam više sreće sledeći put!“

U slučaju da je kod neispravan, dobićete povratnu poruku:
„Poštovani, kod koji ste uneli je neispravan. Molimo Vas, kontaktirajte naš kontakt centar ili pokušajte ponovo.“

Oglasi
Oglasi

U slučaju da ste osvojili neku od nagrada, dobićete i informaciju koju nagradu ste osvojili:

 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – Zaječarsko suncobran sa postoljem. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač.“ – u slučaju da ste osvojili Zaječarsko suncobran sa postoljem
 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač.“ – u slučaju da ste osvojili Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra
 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – FIAT TIPO. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač .“ – u slučaju da ste osvojili FIAT TIPO


VAŽNO!

Ako je KOD napisan u 2 reda, potrebno je da bude unet/poslat u jednom redu, spojeno.

Jednom poslat Kod se više ne može koristiti bez obzira na to da li je tim Kodom učesnik osvojio neku od navedenih nagrada ili ne.

SMS poruka se naplaćuje učesniku nagradne igre po ceni osnovne poruke operatera i to:

 • za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,99 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike A1 mobilne mreže: 3,48 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Globaltel mobilne mreže: 0 din

Napomene:

 • Svaki učesnik može za vreme trajanja nagradne igre poslati neograničen broj SMS poruka ili aplicirati putem web-a na sajtu nagradne igre.

Odabir i objava dobitnika

Učesnici se u svakom trenutku, putem web stranice https://zajecarskoigra.rs/dobitnici mogu informisati da li je u određenoj nedelji već dodeljena nedeljna nagrada. Obaveštenje o dodeljenoj nedeljnoj nagradi će biti postavljeno na pomenutoj web stranici najkasnije do kraja dana u kom je dodeljena nedeljna nagrada.

Obaveštenje dobitnika

Nakon što je dobio poruku kojom je obavešten da je dobio određenu nagradu, dobitnika će najkasnije u roku od 3 radna dana kontaktirati kontakt centar, koji će od dobitnika zatražiti osnovne lične podatke.

Tek nakon što saopšti potrebne lične podatke učesnik stiče svojstvo dobitnika. Lični podaci koji će tom prilikom biti prikupljani od dobitnika su: ime i prezime, adresa i JMBG. U slučaju da se, prilikom identifikacije dobitnika, utvrdi da je dobitni Kod poslalo maloletno lice, takvo lice će biti momentalno diskvalifikovano i neće imati pravo na preuzimanje nagrade, a ta nagrada će ostati nedodeljena.

Ogranizator će pokušati da dobitnika kontaktira više puta na neki od registrovanih kontakata (ukoliko je nedostupan, nije u mogućnosti da razgovara i sl.), ali se obavezuje na najmanje 2 takva pokušaja.

Dinamika dodele nagrada

NAGRADE NA JEDAN SAT

Zaječarsko suncobran sa postoljem se izvlači tokom svakih sat vremena za čitavo vreme trajanja nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan sat (od 00:00 do 01:00, zatim od 01:00 do 02:00 itd.) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

NAGRADE NA JEDAN DAN

Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra se izvlači svakog dana tokom čitavog trajanja nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan dan (od 00:00 do 23:59) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

NEDELJNE NAGRADE

FIAT TIPO se izvlači svake nedelje tokom 6 nedelje trajanja nagradne igre.

Kompjuterski kod/algoritam u toku jedne nedelje (od ponedeljka u 00:00 do nedelje u 23:59) nasumično određuje trenutak dodele nagrade.

Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

Nedelje su raspoređene na sledeći način:

 • Prva nedelja: od 04.04.2022 do 10.04.2022
 • Druga nedelja: od 11.04.2022 do 17.04.2022
 • Treća nedelja: od 18.04.2022 do 24.04.2022
 • Četvrta nedelja: od 25.04.2022 do 01.05.2022
 • Peta nedelja: od 02.05.2022 do 08.05.2022
 • Šesta nedelja: od 09.05.2022 do 15.05.2022

Objavljivanje dobitnih kodova

Organizator će po završetku svake nedelje trajanja nagradne igre praviti presek dodeljenih nagrada u toj nedelji i na internet stranici www.zajecarskoigra.rs/dobitnici objaviti sve dobitne Kodove u toj nedelji zajedno sa nagradama koje su vlasnici dobitnih Kodova osvojili.

Organizator neće objavljivati podatke o ličnosti dobitnika, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Predaja nagrada i rok za korišćenje

Pokloni Zaječarsko suncobran sa postoljem i Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske službe na adresu koju su dostavili organizatoru, a u roku od 90 dana od dana dobijanja nagrade.

Prilikom predaje nagrada dobitnik je dužan da potpiše dokument kojim potvrđuje da je nagradu preuzeo i ostavi kao dokaz svoj potpis i broj lične karte. Ukoliko kurir ne zatekne dobitnika ili punoletnog člana porodičnog domaćinstva dobitnika čiji su podaci dostavljeni organizatoru, uputiće dobitniku SMS ili poziv sa obaveštenjem o sledećem terminu isporuke. U slučaju ponovne neuspele isporuke dobitnik će na isti način biti obavešten gde može da preuzme nagradu.

Ukoliko dobitnik propusti da nagradu preuzme u roku od 30 dana od dana obaveštenja gubi pravo na istu i nagrada ostaje nedodeljena.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u dogovoru sa samim dobitnicima.

Dobitniku nagrade FIAT TIPO uručenje ključeva će biti u Zaječarskoj pivari najkasnije u roku od 120 dana nakon završetka nagradne igre uz obavezno prisustvo treningu za odgovornu konzumaciju.

Pomoć

U slučaju da imate problem sa prijavom koda na sajtu, molim vas pozovite kontakt centar na broj 0800 003 337 ili pošaljite e-mejl sa upitom na adresu: kontakt@zajecarskoigra.rs

Pravila Zaječarsko nagradne igre

Zaječarsko pivo nagradna igra traje do 15.05.2022, a za pravila i učestvovanje posetite www.zajecarskoigra.rs

Subscribe
Notify of
85 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!