81 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Nova Zaječarsko nagradna igra počinje 03.04.2023, a za detalje posetite sledeći crveni link Zaječarsko nagradna igra Zaječarsko nagradna igra od ispod je trajala od 04.04.2022 do 15.05.2022 u 23:59.

Nagrade:

 • 6 x automobila FIAT TIPO (svake nedelje jedan Fiat Tipo)
 • 42 x Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra (svakog dana jedan vaučera)
 • 1.008 x Zaječarsko suncobrana sa postoljem (svakog sata jedan suncobran)

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pravo da učestvuju nemaju lica zaposlenih kod organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Spisak Zaječarsko proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju proizvodi Zaječarskog piva koji su obeleženi promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima i to:

 • Zaječarsko pivo pakovano u limenku od 0,5 litara (KEN) sa promotivnim zatvaračima srebrno-crvene boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu povratnu bocu od 0,5 litara (RGB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu nepovratnu bocu od 0,33 litra (OVB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje

Sva promotivna pakovanja imaju na unutrašnjoj strani promotivnog zatvarača odštampan jedinstveni osmoznamenski alfanumerički kod i obeleženi su promotivnim etiketama.

Kako učestvovati?

 1. Kupi povratnu bocu 0,5l, nepovratnu bocu 0,33l ili limenku 0,5l Zaječarsko piva
 2. Pronađi kod ispod zatvarača flaše ili limenke
 3. Pošalji kod SMS porukom na broj 6600 ILI unesi kod na web sajtu www.zajecarskoigra.rs
 4. Odmah nakon slanja koda dobićeš povratnu informaciju da li si osvojio neku od nagrada

Instant poruke o osvojenoj nagradi

Odmah nakon slanja ispravnog koda učesnik dobija povratnu informaciju porukom, da li je dobio neku od nagrada ili ne, i to putem SMS poruke kroz obaveštajno polje na web stranici www.zajecarskoigra.rs, ako je Kod poslao putem web stranice.

U slučaju da niste osvojili nijednu nagradu, dobićete povratnu poruku:
„Poštovani, niste osvojili nijednu nagradu. Želimo Vam više sreće sledeći put!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da je kod neispravan, dobićete povratnu poruku:
„Poštovani, kod koji ste uneli je neispravan. Molimo Vas, kontaktirajte naš kontakt centar ili pokušajte ponovo.“

U slučaju da ste osvojili neku od nagrada, dobićete i informaciju koju nagradu ste osvojili:

 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – Zaječarsko suncobran sa postoljem. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač.“ – u slučaju da ste osvojili Zaječarsko suncobran sa postoljem
 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač.“ – u slučaju da ste osvojili Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra
 • „Čestitamo! Osvojili ste nagradu – FIAT TIPO. Bićete kontaktirani u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka. Sačuvajte svoj dobitni zatvarač .“ – u slučaju da ste osvojili FIAT TIPO


VAŽNO!

Ako je KOD napisan u 2 reda, potrebno je da bude unet/poslat u jednom redu, spojeno.

Jednom poslat Kod se više ne može koristiti bez obzira na to da li je tim Kodom učesnik osvojio neku od navedenih nagrada ili ne.

SMS poruka se naplaćuje učesniku nagradne igre po ceni osnovne poruke operatera i to:

 • za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,99 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike A1 mobilne mreže: 3,48 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Globaltel mobilne mreže: 0 din

Napomene:

 • Svaki učesnik može za vreme trajanja nagradne igre poslati neograničen broj SMS poruka ili aplicirati putem web-a na sajtu nagradne igre.

Odabir i objava dobitnika

Učesnici se u svakom trenutku, putem web stranice https://zajecarskoigra.rs/dobitnici mogu informisati da li je u određenoj nedelji već dodeljena nedeljna nagrada. Obaveštenje o dodeljenoj nedeljnoj nagradi će biti postavljeno na pomenutoj web stranici najkasnije do kraja dana u kom je dodeljena nedeljna nagrada.

Obaveštenje dobitnika

Nakon što je dobio poruku kojom je obavešten da je dobio određenu nagradu, dobitnika će najkasnije u roku od 3 radna dana kontaktirati kontakt centar, koji će od dobitnika zatražiti osnovne lične podatke.

Tek nakon što saopšti potrebne lične podatke učesnik stiče svojstvo dobitnika. Lični podaci koji će tom prilikom biti prikupljani od dobitnika su: ime i prezime, adresa i JMBG. U slučaju da se, prilikom identifikacije dobitnika, utvrdi da je dobitni Kod poslalo maloletno lice, takvo lice će biti momentalno diskvalifikovano i neće imati pravo na preuzimanje nagrade, a ta nagrada će ostati nedodeljena.

Ogranizator će pokušati da dobitnika kontaktira više puta na neki od registrovanih kontakata (ukoliko je nedostupan, nije u mogućnosti da razgovara i sl.), ali se obavezuje na najmanje 2 takva pokušaja.

Dinamika dodele nagrada

NAGRADE NA JEDAN SAT

Zaječarsko suncobran sa postoljem se izvlači tokom svakih sat vremena za čitavo vreme trajanja nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan sat (od 00:00 do 01:00, zatim od 01:00 do 02:00 itd.) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAGRADE NA JEDAN DAN

Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra se izvlači svakog dana tokom čitavog trajanja nagradne igre. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan dan (od 00:00 do 23:59) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

NEDELJNE NAGRADE

FIAT TIPO se izvlači svake nedelje tokom 6 nedelje trajanja nagradne igre.

Kompjuterski kod/algoritam u toku jedne nedelje (od ponedeljka u 00:00 do nedelje u 23:59) nasumično određuje trenutak dodele nagrade.

Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

Nedelje su raspoređene na sledeći način:

 • Prva nedelja: od 04.04.2022 do 10.04.2022
 • Druga nedelja: od 11.04.2022 do 17.04.2022
 • Treća nedelja: od 18.04.2022 do 24.04.2022
 • Četvrta nedelja: od 25.04.2022 do 01.05.2022
 • Peta nedelja: od 02.05.2022 do 08.05.2022
 • Šesta nedelja: od 09.05.2022 do 15.05.2022

Objavljivanje dobitnih kodova

Organizator će po završetku svake nedelje trajanja nagradne igre praviti presek dodeljenih nagrada u toj nedelji i na internet stranici www.zajecarskoigra.rs/dobitnici objaviti sve dobitne Kodove u toj nedelji zajedno sa nagradama koje su vlasnici dobitnih Kodova osvojili.

Organizator neće objavljivati podatke o ličnosti dobitnika, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predaja nagrada i rok za korišćenje

Pokloni Zaječarsko suncobran sa postoljem i Vaučer za putovanje u Srbiji u iznosu od 500 evra će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske službe na adresu koju su dostavili organizatoru, a u roku od 90 dana od dana dobijanja nagrade.

Prilikom predaje nagrada dobitnik je dužan da potpiše dokument kojim potvrđuje da je nagradu preuzeo i ostavi kao dokaz svoj potpis i broj lične karte. Ukoliko kurir ne zatekne dobitnika ili punoletnog člana porodičnog domaćinstva dobitnika čiji su podaci dostavljeni organizatoru, uputiće dobitniku SMS ili poziv sa obaveštenjem o sledećem terminu isporuke. U slučaju ponovne neuspele isporuke dobitnik će na isti način biti obavešten gde može da preuzme nagradu.

Ukoliko dobitnik propusti da nagradu preuzme u roku od 30 dana od dana obaveštenja gubi pravo na istu i nagrada ostaje nedodeljena.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u dogovoru sa samim dobitnicima.

Dobitniku nagrade FIAT TIPO uručenje ključeva će biti u Zaječarskoj pivari najkasnije u roku od 120 dana nakon završetka nagradne igre uz obavezno prisustvo treningu za odgovornu konzumaciju.

Pomoć

U slučaju da imate problem sa prijavom koda na sajtu, molim vas pozovite kontakt centar na broj 0800 003 337 ili pošaljite e-mejl sa upitom na adresu: kontakt@zajecarskoigra.rs

Pravila Zaječarsko nagradne igre

Zaječarsko pivo nagradna igra traje do 15.05.2022, a za pravila i učestvovanje posetite www.zajecarskoigra.rs

Tekst se nastavlja ispod oglasa
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

81 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
07/07/2022 18:29

Voleo bih da kupim suncobranZajecarsko pivi. Imate li?

08/07/2022 11:44
Odgovor za  Dragan

Mi ne. Naš predlog je da pošaljite e-mejl sa upitom na kontakt@zajecarskoigra.rs

Dušan
25/05/2022 12:37

Briga me ya nag. igru. Ali, pivo je zadnjih dana užasno. U Nišu, u nekim flašama, v o d a. Kanije, nema pene, bljutavo. Vaše pivo pijem 20 godina i to, oho, ho… po tome sam poznat. Moraću da vas menjam. Još jednom ste tako oterali potrošače.

Darko
19/05/2022 22:48

nameštaljka

Dragana
15/05/2022 16:05

Bolje da su se sakupljali bodovi,kao u koka koli. Poslala oko 200 cepa i ni suncobran,a tako sam se radovala da cu dobiti barem jedan suncobran!

VLADA
15/05/2022 15:28

VELIKA PREVARA

dijana
14/05/2022 21:22

sramota od100cepa nema cak ni jedna nagrada

Biljana Stojanov
13/05/2022 12:41

Zahvaljujem se na nagradi .Suncobran je juče stigao.
Prošle godine smo dobili sto i stolice.
Hvala na ekspeditivnosti.

Skauzer
10/05/2022 23:16

A ovi sto hvale zajecarca verovatno nikad nisu pili cesko pivo. Ovo je bruka i srakota sa nagradama. Ciste namestaljke. Preko 200 koda sam ukucao u 2 dana
Sramota

Milica Milosavljević
09/05/2022 15:38

6600

Јелена
08/05/2022 21:09

Добила два сунцобрана у почетку и ништа више… Јуче и данас око 1000 кодова…. Изгледа да више нема награда или су намењене неком……

Alex
08/05/2022 18:29

Nije skorije bilo vece bruke i prevare sa nagradnom igrom!!
Prelazim na Nektar iz principa…!!
Od mene 1 ko kuca!

Sonja
08/05/2022 15:53

Ja pijem Zajecarsko pivo jer je super a nagradu Jos cekam. Ko zna I’ma Jos Dana do kraja igre .

Vlada
07/05/2022 08:21

Ja radim u ugostiteljskom objektu i dnevno otkucam izmedzu 180 i 250 cepa i tako vec oko 20 dana .Ja josuvek nisam dobila nista . Ovo je prevara veka , Ovo je sramota za Srbski rod.

Milica
11/05/2022 18:19
Odgovor za  Vlada

Slazem se poslala preko 500 kodova i nista dobila nisam

Filip
06/05/2022 10:32

da li će na završetku nagradne igre, biti objavljena imena, i mesta boravišta, dobitnika glavnih nagrada (fiat tipo, vaučeri) kako bi se verni potrošači uverili da nisu prevareni?!

Krivi Stojko
16/05/2022 17:09
Odgovor za  Filip

Bravo za predlog, ovako sve lici na veliku PREVARU. UMESTO KODOVA OBJAVITE IMENA DOBITNIKA!!!

Rados
06/05/2022 09:12

Cista laz i lopovluk koliko sam poslao kodova i nista.Zajecarsko samo propaganda da se sto vise proda.

Ranko
03/05/2022 17:29

kodove 3NV**** i UAC*** stalno proglašavate neispravnim?
(nekoliko dreugih nisam sačuvao)

Bojan
01/05/2022 15:50

Nista nisam dobio

Igara bez leba
01/05/2022 09:50

Sve nagradne igre u Sribiji su prevreeeee

Igara bez leba
01/05/2022 09:49

Lopine zajecarske

Igara bez leba
01/05/2022 09:41

Čist lopovluk i prevara,kao kopijuter tra lala,sve je namesteni a sirotinji daj suncobran.

Stevica
30/04/2022 20:33

Ja poslao do sada najmanje 180 do 200 koda i nista samo vise srece sledeci put od coca cole sigurni dobici a ovi hajde nek ptikazu nekog da je dobio nesto

Dragana
28/04/2022 16:11

36 koda sam poslala i nista! Zalosno! Bolje kao u Koka Koli,sakupljas bodove i osvojis nesto.

Nikola
03/05/2022 18:13
Odgovor za  Dragana

hah ja 52 i nista koje je ovo sranje

Živko
26/04/2022 17:59

NEMOGUCE DA OD PETNAJST KODOVA SVI NEISPRAVNI

Јелена
25/04/2022 15:09

Kodove Sam slala tacno sat vremena… Ok 120 komada I sipak…

Pit Mark
24/04/2022 03:35

…poslao sam oko 180-190 kodova i za sada dobio 1 SUNCOBRAN… ok, idemo dalje – do FIATA, ako ne igraš, nećeš ni dobiti, ako igraš, imaš šanse…

Pit Mark
29/04/2022 11:06
Odgovor za  Pit Mark

…dobio nagradu suncobran, uzeti podaci, posle nekoliko dana javljeno da kao sutradan očekujem pošiljku Dexp. Stigao prevoz, kad ono SAMO PLASTIČNO POSTOLJE, DUGAČKA KUTIJA ZA SUNCOBRAN, NE OTVARANA, ali PRAZNA… normalno, nisam ni preuzeo… I ŠTA SADA…
IZGLEDA DA JE OVO STVARNO PREVARA

MAX
23/04/2022 16:12

STA RADITI SA KODOVIMA KOJI SU NAVODNO NEISPRAVNI?

24/04/2022 23:38
Odgovor za  MAX

U slučaju da imate problem sa prijavom koda na sajtu, molim vas pozovite kontakt centar na broj 0800 003 337 ili pošaljite e-mejl sa upitom na adresu: kontakt@zajecarskoigra.rs

zoran
23/04/2022 10:55

lepo je se igrati

Dejan
22/04/2022 14:04

Pa naravno da je prevara, izbace listu kodova bez ikakvih drugih podataka… I moja baba može da napiše kodove i da kaže evo dobitnih… A to što algoritam (čitaj: lik za kompom) odredi kada će biti i koji kod dobitan to je tek strašno.. eventualno ako dobijete neko suncobranče, kola nećete sigurno

Nena
22/04/2022 13:48

Iskreno,ukus Zajecarskog je nagrada…Cim ga otvoris,vec si nagradjen 🙂

Zoran
21/04/2022 10:59

Poštovani,imam dva pitanja:

 1. Dali se nagrade izvlače SVAKI DAN,i u koliko sati?da shvatim kada treba da šaljem poruke.
 2. Dali dnevno,ili nedeljno objavljujete brojeve ispod čepa,koji su tog dana ili te nedelje dobili nagradu?

Bilo bi pošteno da nam objavite kako se Vaša kompanija ponaša,po proceduri,pa da se i mi kupci uklopimo.Nemamo nikakav uvid u to koje kada izvučen i koji broj je šta dobio.
Srdačan pozdrav,Zoran,Novi Sad

22/04/2022 13:58
Odgovor za  Zoran

Poštovani, nismo organizator ali znamo kako se nagrade dodeljuju.

 1. Nema izvlačenja. Sve nagradne su instant nagrade. Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan dan ili jedne nedelje nasumično određuje trenutak dodele nagrade. Trenutak kada će poslati SMS biti nagradni.
 2. Svake nedelje trajanja nagradne igre se pravi presek dodeljenih nagrada u toj nedelji i na internet stranici http://www.zajecarskoigra.rs/dobitnici se objavljuje sve dobitne kodove u toj nedelji zajedno sa nagradama
Uncle
23/04/2022 17:13

Znači SMS može biti dobitni… Mi što šaljemo preko sajta možemo da se oprostimo od bilo koje nagrade, džabe šaljemo….

Dušan
20/04/2022 19:08

Ček da sakupe odredjeni broj prodate ambalaže,tada bi trebalo da krenu i nagrade,ako bi ih odmah podelili ,ko bi kupovao posle pivkanu.:-)

Јелена
20/04/2022 14:11

И после послатих 1237 кода, добих два сунцобрана која ће ми уручити у року од 90 дана… Боље да сте кишобране ставили, ваљаће за 90 дана☝️

Dejan
19/04/2022 16:37

Ako ne pises dobro o njima, nece ni komentar da ti izbace

20/04/2022 19:38
Odgovor za  Dejan

Objavljuju se svi komentari 🙂

Andrej
19/04/2022 15:42

Jedno od najboljih domacih piva… Ali sto se nagradne igre tice imam srece ko prase pred klanje. Popio sam piva za pola Fiata i nista

Dejan
19/04/2022 15:27

Vi ste veliki lopovi slobodno me tuzite.
Sve sam snimio.
Uoisem svoj broj telefona i oni posalji kod, kazu biete preusmereni za 5 sekundi i, i, i, i
Prc.
Ja na svom kucnom internetu i s21 Samsung 5g ultra,
Ma nosite se….

Gabrijel
12/04/2022 21:52

Ja bi kola!

Stevica
11/04/2022 17:51

Poslato najmanje 80 i nista sramota prevara

Stevica
11/04/2022 17:42

Ja poslao do sada najmanje 80 i nista od toga

Kure
08/04/2022 21:28

Prevara teška poslao sam 50 kodova ni suncobran da dobijem samo hoce da navuču ljude da piju zaječarko splačine prevara 100%

Nemanja
26/04/2022 09:11
Odgovor za  Kure

Sta je 50cepova ?da neces mozda kola?

Darko
11/05/2022 14:15
Odgovor za  Nemanja

Ja sam poslao preko 300 , ni čašu nisam dobio ?

Јелена
08/04/2022 00:11

Za dva sata poslah 191 kod… Ni suncobran… Jbt krivo mi je, skupljam zatvarace mesec dana I corak.. Pa bar suncobran…

Siniša
10/04/2022 12:11
Odgovor za  Јелена

JA SAM PROŠLI PUT DOBIO BAŠTENSKI SET ZADNJI DAN,SAD SAM POSLAO VEĆOKO100 KODOVA I NIŠTA,ALI JEDAN DOBIJA,BURAZER POSLAO 1 KOD I DOBIO SUNCOBRAN….

Pit Mark
24/04/2022 04:04
Odgovor za  Јелена

… i Ja sam poslao oko 180-190 kodova zadnjih 10-tak dana i ništa, ništa, ništa… kad ono, posle toliko ništa, dodje poruka „osvojili ste suncobran“, veoma lep osećaj kada posle tolikog isčekivanja ipak dodje neka nagrada…

Јелена
25/04/2022 10:38
Odgovor za  Pit Mark

Много кодова сам послала, преко 2000, добила два сунцобрана на кућну адресу… Не губим наду, шаљем и даље, ал чини ми се да више ни сунцобран нећу добити

ivan
07/04/2022 15:45

Ne radi vam za na nagradnu igru nece mesec da unese

Smiljan Bajkić
06/04/2022 18:12

Mislim da je prevara kao većina igara koje se kod nas priređuju. Samo navučeš lakoverne.

Ivana
01/05/2022 16:49
Odgovor za  Smiljan Bajkić

Nije prevara,moj komsija poslao kod sa cepa prosle godine i osvoio fijat 500L.nije ni on verovao ,mislio da ga neko zeza.evo vozi kaze odlican i pije samo od tada zajecarsko pivo

Goca
06/04/2022 09:30

Kada se objavljuju dobitnici, jer na sajtu još nema ništa objavljeno?

06/04/2022 20:39
Odgovor za  Goca

To samo organizator zna.

Dejan
06/04/2022 09:00

Poslao sam kod, a nisam dobio obaveštenje???

06/04/2022 20:40
Odgovor za  Dejan

SMS ili web sajt?

Goca
06/04/2022 00:05

Nemoguće da su svi kodovi nedobitni dobiće nagrade ko treba da dobije. Sumnjam u ispravnost nagradne igre

06/04/2022 00:45
Odgovor za  Goca

Ima komentara. Samo treba malo vremena da se objavi. 🙂
Ovaj sajt nije organizator nagradne igre. Samo vas obaveštavamo o novima 🙂

Sanja
06/04/2022 15:25
Odgovor za  Goca

Isto je bilo i prosle godine kad su organizovali

Ana
05/04/2022 18:06

Je l je mozda trebalo zaokruziti 1 i 6 na izborima da bi se nesto dobilo?

Matkekg
05/04/2022 16:52

56 unetih kodova za 2 dana-nema ni suncobrančeta hhahaha

Last edited 11 months ago by Matkekg
06/04/2022 00:50
Odgovor za  Matkekg

Sada svi igraju. Prva 2-3 dana. Treba pričekati. Fiat za ovu nedelju nije dodeljen. Danas je veća šansa za Fiat nego u ponedeljak.

Goca
06/04/2022 09:26

Jel važe i kodovi za izvlačenje za auto Fiat koji nisu dobili ništa? Da li i oni mogu učestvovati u izvlačenju nedeljne nagrade iako nisu izvučeni za dnevne nagrade? Ili više ne važe?

06/04/2022 20:38
Odgovor za  Goca

Ne važe. Nema izvlačenja. Sve su instant nagrade

Kure
04/04/2022 22:21

Baš ste lopovi i prevaranti najgore pivo čas ga punite u ovom sadu u embe pivari pa prodajete kao zajecarsko splačine od piva ikao dajete nagrade poslao sam 10 kodova ni suncobran da dobijem to znači da samo hocete da povećate prodaju pa kao dajete nagrade

Smiljan Bajkic
04/04/2022 12:29

Najbolje pivo!!!!!!!!

zoran
04/04/2022 08:28

kad pocinje nagradna igra

Siniša
04/04/2022 01:52

Kada ukucam kod, BROJ telefona,neće da prihvati moj mejl,kaže nije validna adresa

Slaviša
27/04/2022 07:25
Odgovor za  Siniša

I kod mene se pojavio isti problem. Jesi li ti uspeo da rešiš i kako?

Jovanča
04/04/2022 00:03

4.april je. Gde su informacije?

04/04/2022 00:30
Odgovor za  Jovanča

Informacije su sada na sajtu. Srećno u igranju!

Aco
03/04/2022 21:23

Kod…

04/04/2022 00:35
Odgovor za  Aco

Kod se šalje na SMS ili na sajtu http://www.zajecarskoigra.rs
Pravila nagradne igre su iznad.

Marko
28/03/2022 22:49

Carsko pivo iz Zaječara svako sledece dusu odmara.

Родољуб
27/02/2022 19:36

Где је Косово и Метохија на карти Србије?

Да ли ваша компанија не признаје државне
границе земље у којој послује од када је постала део ХЕИНЕКЕН групе?

Да ли подржавате сепаратизам и гажење међународног права?