Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Zaječarsko nagradna igra je na plavom linku ispod

> Zaječarsko pivo nagradna igra <

Zaječarsko konkurs traje od 07. avgusta 2020. godine do 23. avgusta 2020. godine u 23:59 časova.

Ukupno je 1030 nagrada koje se dodeljuju po završetku konkursa 23.08.2020. godine i formiranja konačne rang liste koja sadrži jedinstvene brojeve učesnika.
Nagrade se dodeljuju u zavisnosti od pozicije koju učesnik ima na rang listi i to:
• Učesnici koji zauzimaju pozicije od 1. do 30. mesta osvajaju mali frižider
• Učesnici koji zauzimaju pozicije od 31. do 430. mesta osvajaju roštilj
• Učesnici koji zauzimaju pozicije od 431. do 630. mesta osvajaju set od 6 Zaječarsko čaša
• Učesnici koji zauzimaju pozicije od 631. do 1.030. mesta osvajaju Zaječarsko majicu

Pravo učešća na konkursu Zaječarskog piva imaju sledeća lica koja su navršila 18 godina života, državljani su Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Za učestvovanje na konkursu u bilo kom segmentu potrebno je:
1. da se kupi bilo koje pivo (svetlo, pšenično, crno) robne marke Zaječarsko u Mercator S maloprodajnim objektima (Mercator, Roda, Idea). Nakon kupovine jednog Zaječarskog piva u maloprodajnom objektu učesnik dobija slip račun sa kodom koji se sastoji od 18 cifara.
2. Ode na stranicu www.zajecarskopivo.com/zajecarsko-casti i registruje
3. Nakon registracije/logovanja na registrovani nalog Učesnik unosi Kod u odgovarajuće polje na Web stranici i odgovora na pitanje koje će se pojaviti. Ukoliko Učesnik tačno odgovori na postavljeno pitanje, dobija jedan poen. U suprotnom, Učesnik ne dobija poen. Učesnik ima na raspolaganju 10 sekundi da odgovori na postavljeno pitanje. U slučaju da Učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio. Po odgovoru na pitanje kod koji je Učesnik uneo se validira i u roku od 24 časa poeni se dodaju ucesniku i tada može videti svoj rezultat i rangiranje na Rang listi.

Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, uneti neograničen broj kodova i tako svaki put steći uslov za odgovaranje na nagradno pitanje. Jedan Učesnik može poslati maksimalno 10 računa koji su izdati u roku od sat vremena u jednom istom objektu (lokalu, prodavnici).

Tokom konkursa dobitnici Nagrada se određuju na osnovu poena koje Učesnik skupi učestvujući u Konkursu. Jedinstveni brojevi dobitnika će biti objavljeni putem Web stranice kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd). Jedan Učesnik može osvojiti samo jednu Nagradu. Nagrade se ne mogu zameniti za drugu nagradu, robu ili novac.

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike biće kontaktirani u periodu od 25.08.2020 do 28.08.2020. godine i potrebno je da organizatoru dostave adresu na koju žele da nagrada koju su osvojili bude isporučena.

Oglasi
Oglasi

Za pravila Zaječarsko nagradne igre i učestvovanje klikni OVDE