128 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Zaječarsko nagradna igra je na linku www.nagradneigrers.com/tag/zajecarsko/

Zaječarsko nagradna igra od ispod je traja od 03.04.2023 do 14.05.2023. godine 23:59 časova.

Dobitnici

Za spisak dobitnika posetite sajt www.zajecarskoigra.rs/dobitnici

Nagrade:

 • 6 x automobil ŠKODA FABIA sa „Ambition“ opremom pojedinačne vrednosti 1.877.477,71 RSD
 • 42 x vaučera od 500 evra za kupovinu u preko 600 radnji
 • 1.008 x set za roštilj

Ukupan broj nagrada: 1056

Oglasi

Ograničenja: U toku trajanja nagradne igre, jedan učesnik može osvojiti neograničen broj nagrada pod rednim brojem 1 i 2. U toku trajanja Nagradne igre, jedan učesnik može osvojiti najviše 1 automobil ŠKODA FABIA

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev lica zaposlenih kod organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Promotivna pakovanja Zaječarskog piva

 • Zaječarsko pivo pakovano u limenku od 0,5 litara (u daljem tekstu: KEN) sa promotivnim zatvaračima srebrno-crvene boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu povratnu bocu od 0,5 litara (u daljem tekstu: RGB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje
 • Zaječarsko pivo pakovano u staklenu nepovratnu bocu od 0,33 litra (u daljem tekstu: OVB) sa promotivnim zatvaračima crveno-bele boje

Sva promotivna pakovanja imaju na unutrašnjoj strani promotivnog zatvarača odštampan jedinstveni osmoznamenski alfanumerički kod i obeleženi su promotivnim etiketama putem kojih organizator komunicira osnovne detalje nagradne igre.

Kako učestvovati?

 1. Kupi povratnu bocu 0,5l, nepovratnu bocu 0,33l ili limenku 0,5l Zaječarskog piva
 2. Pronađi KOD ispod zatvarača flaše ili limenke
 3. Pošalji kod SMS porukom na broj 6600 ILI unesi kod na web sajtu www.zajecarskoigra.rs

VAŽNO! Odmah nakon slanja ispravnog koda učesnik dobija povratnu informaciju o statusu njegovog koda – da li je kod dobitan ili ne

Oglasi
Oglasi

Napomene:

 • Jednom poslat Kod se više ne može koristiti bez obzira na to da li je tim Kodom učesnik osvojio neku od navedenih nagrada ili ne
 • Nema ograničenja u broju poslatih kodova po učesniku, niti u pogledu broja nagrada koje se dele na dnevnom nivou (na jedan sat i na jedan dan) koju jedan telefonski broj može da osvoji.
 • Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nedeljnu nagradu. U slučaju da jedan učesnik ostvari pravo na dve nedeljne nagrade (bilo da je poslao sa istog ili sa različitih brojeva telefona), drugu nedeljnu nagradu neće dobiti i ta nagrada ostaje nedodeljena.
 • Svaki učesnik može za vreme trajanja nagradne igre poslati neograničen broj SMS poruka na broj 6600 ili aplicirati putem web-a na sajtu www.zajecarskoigra.rs

Odgovori na česta pitanje

Kako ću znati da li sam dobio nagradu?
Odmah nakon slanja ispravnog koda učesnik dobija povratnu informaciju o statusu njegovog koda (da li je kod dobitan ili ne) porukom i to:

 • putem SMS poruke ako je Kod poslao SMS-om ili
 • kroz obaveštajno polje na web stranici www.zajecarskoigra.rs ako je Kod poslao putem web stranice

Kada je kod dobitan, učesnik dobija i informaciju koju nagradu je osvojio (set za roštilj, vaučer od 500 evra za kupovinu, ŠKODA FABIA) i da će biti kontaktiran u naredna 3 radna dana radi uzimanja podataka.

Šta se dešava kada dobijem poruku da sam dobio nagradu?
U SMS ili elektronskoj poruci kojom je dobitnik obavešten da je dobio određenu nagradu, biće takođe obavešten da će ga kontaktirati kontakt servis u roku od 3 radna dana, kako bi se dogovorilo preuzimanje nagrade.

Kako se određuju dobitnici?
Pobednici se određuju elektronski nasumičnim izborom trenutka u kom se dodeljuje nagrada, primenom algoritma. Prvi poslati kod nakon nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

Danas sam poslao/la kod i nisam osvojio nijednu nagradu. Da li sutra ili kasnije mogu da koristim isti kod i da li ću imati šanse da dobijem nagradu, ukoliko je istina da se nagrade prenose iz sata u sat ako nema dobitnika?
Ne. Ukoliko ste uneli kod, kod više nije validan.

SMS poruka se naplaćuje učesniku nagradne igre po ceni osnovne poruke operatera i to:

 • za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,99 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike A1 mobilne mreže: 3,48 din (u cenu je uračunat PDV)
 • za korisnike Globaltel mobilne mreže: 3,48 din (u cenu je uračunat PDV)

Operateri zadržavaju pravo na promenu standardne cene SMS poruke koja se tarifira krajnjem korisniku, shodno svojoj komercijalnoj politici. Organizator ne odgovara za eventualnu promenu navedenih cena koja nastane nakon objavljivanja ovih pravila.

Oglasi
Oglasi

Odabir dobitnika

Nagrade koje se dele učesnicima u nagradnoj igri se dodeljuju po sledećoj dinamici:

 1. Svakog sata – Set za roštilj: Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan sat (od 00:00 do 01:00, zatim od 01:00 do 02:00 itd.) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu
 2. Svakog dana – Vaučer od 500 evra za kupovinu: Kompjuterski kod/algoritam u periodima od po jedan dan (od 00:00 do 23:59) nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.
 3. Svake nedelje – Automobil ŠKODA FABIA: Kompjuterski kod/algoritam u toku jedne nedelje (od ponedeljka u 00:00 do nedelje u 23:59) nasumično određuje trenutak dodele nagrade. Učesnik koji prvi pošalje ispravan Kod nakon tog nasumično određenog trenutka osvaja nagradu.

Nedelje su raspoređene na sledeći način:

 • Prva nedelja: od 03.04. do 09.04.
 • Druga nedelja: od 10.04. do 16.04.
 • Treća nedelja: od 17.04. do 23.04.
 • Četvrta nedelja: od 24.04. do 31.04.
 • Peta nedelja: od 01.05. do 07.05.
 • Šesta nedelja: od 08.05. do 14.05.

Poslednji trenutak kada nagrada može biti izvučena je 14.05.2023. godine u 23:59, odnosno, poslednji period kada algoritam nasumično određuje trenutak dodele ove nagrade je od 08.05. u 00:00 do 14.05. u 23:59.

Ukoliko u bilo kom periodu dodele nagrada (jedan sat, jedan dan ili jedna nedelja), ne bude dodeljena nagrada određenog tipa predviđenog za taj period usled toga što nije poslat nijedan ispravan Kod, ta nagrada se prenosi u sledeći period, tako da će u tom sledećem periodu biti izvučen i dobitnik za prethodni period.

Objava dobitnika

Učesnici se u svakom trenutku, putem web stranice www.zajecarskoigra.rs mogu informisati da li je u određenoj nedelji već dodeljena nedeljna nagrada.

Obaveštenje o dodeljenoj nedeljnoj nagradi će biti postavljeno na pomenutoj web stranici najkasnije do kraja dana u kom je dodeljena nedeljna nagrada.

Organizator će po završetku svake nedelje trajanja nagradne igre praviti presek dodeljenih nagrada u toj nedelji i na internet stranici www.zajecarskoigra.rs/dobitnici objaviti sve dobitne Kodove u toj nedelji zajedno sa nagradama koje su vlasnici dobitnih Kodova osvojili.

Organizator neće objavljivati podatke o ličnosti dobitnika, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Obaveštenje dobitnicima nagrada

Dobitnici su dužni da čuvaju zatvarače sa Kodovima kojima su osvojene nagrade, do uručenja poklona i predaju ih prilikom preuzimanja nagrada licima koja im nagrade uručuju, na zahtev tog lica koje uručuje nagradu.

U slučaju da lice koje uručuje nagradu od dobitnika zatraži zatvarač sa gore pomenutim Kodom, a dobitnik nema taj zatvarač, takav dobitnik će biti diskvalifikovan, a nagrada će ostati nedodeljena.

Nakon što je dobio poruku kojom je obavešten da je dobio određenu nagradu, dobitnika će najkasnije u roku od 3 radna dana kontaktirati kontakt centar, koji će od dobitnika zatražiti osnovne lične podatke. Tek nakon što saopšti potrebne lične podatke učesnik stiče svojstvo dobitnika.

Ogranizator će pokušati da dobitnika kontaktira više puta na neki od registrovanih kontakata (ukoliko je nedostupan, nije u mogućnosti da razgovara i sl.), ali se obavezuje na najmanje dva takva pokušaja.

U slučaju da se, prilikom identifikacije dobitnika, utvrdi da je dobitni Kod poslalo maloletno lice, takvo lice će biti momentalno diskvalifikovano i neće imati pravo na preuzimanje nagrade, a ta nagrada će ostati nedodeljena.

Predaja nagrada i rok za korišćenje

Pokloni Set za roštilj i Vaučer od 500 evra za kupovinu će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske službe na adresu koju su dostavili Organizatoru, a u roku od 90 dana od dana dobijanja nagrade.

Prilikom predaje nagrada dobitnik je dužan da potpiše dokument kojim potvrđuje da je nagradu preuzeo i ostavi kao dokaz svoj potpis i broj lične karte.

Ukoliko kurir ne zatekne dobitnika ili punoletnog člana porodičnog domaćinstva dobitnika čiji su podaci dostavljeni organizatoru, uputiće dobitniku SMS ili poziv sa obaveštenjem o sledećem terminu isporuke. U slučaju ponovne neuspele isporuke dobitnik će na isti način biti obavešten gde može da preuzme nagradu. Ukoliko dobitnik propusti da nagradu preuzme u roku od 30 dana od dana obaveštenja gubi pravo na istu i nagrada ostaje nedodeljena.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u dogovoru sa samim dobitnicima

Organizator će dobitniku nagrade ŠKODA FABIA organizovati uručenje ključeva u Zaječarskoj pivari najkasnije u roku od 120 dana nakon završetka Nagradne igre uz obavezno prisustvo treningu za odgovornu konzumaciju.

Pomoć i informacije

Za informacije učesnici mogu pozvati info-telefon 0800/003-337 radnim danima od 09:00 do 20:00 časova, a subotom od 09:00 do 15:00 časova, za vreme trajanja Nagradne igre.

Prijava koda i pravila

Zaječarsko nagradna igra traje do 14.05.2023, a za pravila i prijavu koda posetite www.zajecarskoigra.rs

Subscribe
Notify of
128 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!