Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Zaječarsko nagradna igra je na plavom linku ispod

> Zaječarsko pivo nagradna igra <

Zaječarsko nagradna igra je organizovana na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije) od 19.4.2021. godine u 00:00 časova i traje do 16.5.2021. godine 23:59 časova.

Nagrade su:
4 x automobil Fiat model 500L sa osnovnom opremom
(svake nedelje Fiat 500  vrednosti 1.403.832,37 RSD)
28 x Zaječarsko mali frižider crvene boje zapremina 48 l (svakog dana 1Zaječarsko fižider)
672 x Zaječarsko baštenski set koji se sastoji od 2 drvene stolice sa po jednim crvenim jastukom i drvenog stola (svakog sata 1 baštenski set)
4032 x Paket Zaječarsko čaša koji se sastoji od 4 čaše (svakih 10 minuta 1 paket čaša Zaječarsko)

PRAVO UČEŠĆA imaju sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev lica zaposlenih kod organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

U nagradnoj igri učestvuju Zaječarsko proizvodi, a koji su obeleženi promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima i to:
– Zaječarsko pivo pakovano u limenku od 0,5 litara (u daljem tekstu: KEN) sa promotivnim zatvaračima srebrno-crvene boje
– Zaječarsko pivo pakovano u staklenu povratnu bocu od 0,5 litara (u daljem tekstu: RGB) sa promotivnim zatvaračima crveno-belo-zlatne boje
– Zaječarsko pivo pakovano u staklenu nepovratnu bocu od 0,33 litra (u daljem tekstu: OVB) sa promotivnim zatvaračima crveno-belo-zlatne

Oglasi

Kako učestvovati u Zaječarsko nagradnoj igri?
1. Kupi povratnu bocu 0,5l, nepovratnu bocu 0,33l ili limenku 0,5l Zaječarsko piva
2. Pronađi kod ispod zatvarača flaše ili na vrhu limenke
3. Pošalji kod SMS porukom na broj 6600 ili Unesi kod na web sajtu www.zajecarskoigra.rs

Nakon što potrošač kupi promotivno pakovanje u prodajnim i ugostiteljskim objektima u periodu od 19.04.2021. godine do 16.05.2021. godine i pronađe kod ispod zatvarača na promotivnom pakovanju, potrebno je da isti pošalje u ispravnom formatu putem:
SMS poruke na broj 6600 – slanjem ove poruke potrošač prihvata pravila nagradne igre i potvrđuje da ima 18 ili više godina,
SMS poruka se naplaćuje učesniku nagradne igre po ceni osnovne poruke operatera i to: za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 din (u cenu je uračunat PDV) za korisnike Telenor mobilne mreže: 3,6 din (u cenu je uračunat PDV) za korisnike VIP mobilne mreže: 3,48 din (u cenu je uračunat PDV)
ili
putem web stranice www.zajecarskoigra.rs tako što će uneti datum svog rođenja i algoritam će automatski izračunati da li učesnik ima 18 ili više godina. Ukoliko je učesnik punoletan, može uneti Kod u predviđeno polje, nakon čega je potrebno da pritisne dugme „POŠALJI“. Iznad dugmeta „POŠALJI“ stajaće polje koje će potrošač moći da obeleži, a pored polja će stajati tekst “Prihvatam pravila nagradne igre“. Unos Koda ne može da se kompletira ukoliko pored poruke u odgovarajućem formatu učesnik ne ostavi i broj telefona i elektronsku adresu koji će služiti za njegovu identifikaciju. Učesnici su sami odgovorni da osiguraju da broj i elektronska adresa koje registruju putem web stranice budu ispravni, te Organizator ne snosni nikakvu odgovornost u slučaju da je došlo do greške tokom registrovanja broja usled čega nagrada ne može biti dodeljena, uručena ili šta slično. U slučaju da učesnik, koji je uneo sve gore navedene podatke, ne osvoji nijednu nagradu, svi uneti podaci će biti obrisani odmah po završetku Nagradne igre.

Svaki učesnik može za vreme trajanja nagradne igre poslati neograničen broj SMS poruka na broj 6600 ili aplicirati putem web-a na sajtu www.zajecarskoigra.rs.

Odmah nakon slanja ispravnog Koda na gore objašnjen način, učesnik dobija povratnu informaciju porukom, da li je dobio neku od nagrada ili ne i to:
putem SMS poruke ako je Kod poslao SMS-om ili kroz obaveštajno polje na web stranici www.zajecarskoigra.rs, ako je Kod poslao putem web stranice.

Oglasi
Oglasi

Za informacije učesnici mogu pozvati info-telefon 0800/003-337 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00 časova, za vreme trajanja nagradne igre.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE

Počela je nova nagradna igra Uzmi račun i pobedi 2021 za 60 automobila Fiat 500L, a za pravila klikni  >>OVDE <<