4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Yettel nagradna igra traje od 04.07.222 do 04.09.2022. godine.

Nagrade:

Svake nedelje:

  • Mobilni telefonski uređaj REALME C11
  • Mobilni telefonski uređaj Xiaomi Redmi Note 11
  • Putovanje u Grčku, mesto Leptokarija, Vila Aegan Blue i Vila Vasilas od 22.08. do 01.09. (polazak 21.08.). Putovanja se mogu dobiti isključivo u sledećim nedeljama učestvovanja: 11.07-17.07, 18.07-24.07 i 25.07-31.07.

Pravo učešća

Nagradu mogu dobiti privatni i poslovni Yettel korisnici mobilnih usluga i Hipernet usluga.

Kako učestvovati?

Poseti Yettel aplikaciju i pronađi popuste kod više od 70 partnera. Saznaj među prvima da li u tvojoj blizini ima popusta na baš ono što ti treba jer u svakom trenutku imaš uvid u sve promocije, popuste ili posebne ponude naših partnera na bilo kojoj lokaciji.
Iskoristi kupone koje su na Yettel Svaki dan aplikaciji ponudili: Gigatron, Sport Vision, Legend World Wide, Planeta Sport, Dexy Co, ENPay, Wolt, Soccerbet, N Sport.

Oglasi

Izabrani partneri su: Planeta sport, N Sport, Sport Vision, Legend World Wide, Gigatron, Dexy Co, Soccerbet, ENPay i Wolt.

Preuzmi app na linku ispod:

Google Play aplikacija Apple Store App Huawei AppGalerry

Odabir dobitnika

Deset korisnika nedeljno koji iskoriste najviše kupona tj. ostvare najviše kupovina kod izabranih partnera na nedeljnom nivou biće nagrađeni, tako što – prvi na listi korisnik koji je ostvario najviše kupona u toku jedne sedmice dobija putovanje u Grčku, drugi i treći korisnik dobijaju telefonski uređaj Xiaomi Redmi Note 11, a ostalih sedam korisnika dobijaju telefonski uređaj Realme C11. Nakon završetka dodele putovanja, počevši od 01.08, raspored dodele telefona će se odvijati na sledeći način: prva tri korisnika na listi dobijaju telefonski uređaj Xiaomi Redmi Note 11, a preostalih sedam korisnika dobijaju telefonski uređaj Realme C11.

Prilikom određivanja kojih 10 korisnika je ostvarilo najveći broj kupona u toku sedmice, uzimaju se u obzir samo korisnici koji su ostvarili najmanje dva kupona u toku te nedelje i isključivo kuponi koji su iskorišćeni kod izabranih partnera koje Yettel određuje. Ukoliko više korisnika iskoristi isti broj kupona u toku jedne sedmice, dobitnik se određuje prema korisničkom stažu u Yettel mreži.

Obaveštenje dobitnika

Yettel će putem telefonskog poziva kontaktirati korisnike koji budu ispunili uslove za dobijanje nagrade, a korisnik je dužan da potvrdi prihvatanje nagrade. U slučaju nagrade putovanja, korisnik je dužan da potvrdi nagradu najkasnije 5 dana po obaveštenju, dok u slučaju nagrade telefonskog uređaja, korisnik je dužan da potvrdi nagradu najkasnije 2 nedelje po obaveštenju. U protivnom, korisnik gubi pravo na nagradu. Nagrada putovanja u tom slučaju dodeljuje se prvom narednom korisniku sa najviše ostvarenih kupona.

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!