1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Whirlpool nagradna igra traje od 22.12.2023 do 10.01.2024. u 23:59h.

Nagrade:

Nagrade su 3 poklon paketa koji sadrže:

  1. Whirlpool mikrotalasnu rernu MWP 203 SB (vrednost 129 €) – izvlačenje je 11.01.2024
  2. Whirlpool ranac, staklena boca i topla majica (ukupna vrednost 80 €) – 08.01.2024
  3. Whirlpool torbu, kecelju i rukavicu (ukupna vrednost 20 €) – 02.01.2024

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, korisnici društvene mreže Instagram, osim radnika organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća).

Oglasi

Kako učestvovati?

NA INSTAGRAMU

  1. Da zapratite @whirlpool_srbija
  2. U komentaru ispod na INSTAGRAM profilu @whirlpool_srbija objave tagujte minimalno dve osobe za koje mislite da bi se takođe volele igrati nagradnu igru

NA FACEBOOK:

  1. Zapratiti Whirlpool Srbija
  2. U komentare ispod Facebook objave na Whirlpool Srbija tagovati minimalno dve osobe za koje mislite da bi se takođe volele igrati nagradu igru

Odabir dobitnika

Izbor dobitnika vrši tročlani žiri koji čine zaposleni Organizatora. Žiri će odabrati 3 dobitnika i nagraditi ih s poklon paketom.

Ukupno će organizator podeliti 3 nagrade.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Imena dobitnika objaviće se na storiju Whirlpool Srbija stranice na Instagramu i Facebooku 02/01/2024, 08/01/2024 i 15/01/2024.

Dodela nagrada

Dobitnici će biti pozvani da u roku od 7 dana u privatnoj poruci na Instagram ili Facebook stranici Whirlpool Srbija dostave svoje podatke – a nagrade se šalju poštom u drugoj polovini januara 2024. godine.

Organizator se ni pod kojim uslovima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promene, smetnje, prekide ili zabrane nastale zbog državnih praznika, vanrednog stanja ili drugih okolnosti koje mogu uticati na dostupnost, ili korišćenje nagrada. Organizator neće snositi odgovornost ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile niti ukoliko preuzimanje nagrade nije bilo moguće jer su podaci koje je dobitnik ostavio/la netačni.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Facebook stranicu Whirlpool Srbija ili Instagram profil Whirlpool Srbija

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!