5 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Nova nagradna igra u 2024-oj

Za pravila nagradne igre igre Uzmi račun i pobedi klikni na sledeći link:
www.nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2024-kada-i-kako-ucestvovati

Vlada Srbije odlučila je na sednici od 29. februara 2024 da i ove godine organizuje nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“.

Još uvek nije poznat tačan datum početka nagradne igre u 2024. godini.

ZA OBAVEŠTENJE o početku nagradne igre zaprati naš: Instagram profil www.instagram.com/nagradneigrers/ ili Facebook facebook.com/NagradneIgreSrbija

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2024“ organizuje se u cilju jačanja poreske kulture, podizanja svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulacije bezgotovinskih plaćanja i motivacije za poštovanje propisa, poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji, navodi se u saopštenju Vlade.

Oglasi

„Nagradna igra pospešuje stimulaciju bezgotovinskog plaćanja i motivacije za poštovanje propisa i poboljšanje primene Zakona o fiskalizaciji“ – navodi se u saopštenju Vlade od 29.2.2024

I ove godine, nagradna igra biće organizovana u dva kruga: „Uzmi račun i pobedi – 1. krug“ i „Uzmi račun i pobedi – 2. krug“.

Skeniranje računa

Još uvek nepoznato koji će računi i kada moći da se skeniraju. Građani na svojim aplikacijama moraće ponovo da se registruju da bi mogli da učestvuju i u 2024. godini.

Kako kažu iz NALED-a, trenutno preko aplikacije građani mogu da skeniraju račune samo kako bi proverili da li je fiskalni račun ispravan, ali nije omogućeno njihovo čuvanje.

Oglasi
Oglasi

„U ovom trenutku nije poznato da li će se važiti svi računi nakon 11. novembra 2023. godine, kada je nagradna igra završena. Svakako, preporuka je da uvek uzimaju i čuvaju račune i ako bude moguće iskoriste za novu nagradnu igru“, poručuju iz NALED-a.

Građani koji žele da učestvuju u narednom krugu igre „Uzmi račun i pobedi“ trenutno te račune ne mogu da skladište na aplikaciji, već moraju da ih čuvaju fizički dok ne bude poznato kako će naredni krug igre izgledati i da li će pravila biti ista.

Za obaveštenje o početku novog ciklusa „Uzmi račun i pobedi 2024“ zapratite naš Instagram profil @nagradneigrers ili Facebook stranicu www.facebook.com/NagradneIgreSrbijaOnline
Subscribe
Notify of
5 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!