Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova EKO nagradna igra za automobil je na linku: >>> EKO nagradna igra <<<

EKO nagradna igra traje od 15.6.2021 do 14.7.2021. godine na teritoriji Republike Srbije i važi samo za članove Smile kluba.
Ukoliko nemaš Smile karticu, možeš je otvoriti na bilo kojoj EKO pumpi za samo par minuta ili preuzeti Smile aplikaciju na Google Play Store ili App Store.

Nagrade su:
1 x MINI Cooper S
3 x Iphone 12 Pro
10 x 100€* za kupovinu premium goriva na EKO pumpama (Kartica za gorivo 100€, u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS)

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije koji su članovi EKO Smile kluba bez obzira da li su bili članovi ili su postali članovi EKO Smile kluba tokom ove nagradne igre.

Velika EKO nagradna igra – kako učestvovati ?

1. Poseti bilo koju EKO benzinsku stanicu
2. sipaj minimum 25 litara EKO premium goriva – Diesel Avio Double Filtered ili EKO Racing 100 RON
3. koristi svoju Smile karticu ili aplikaciju

Oglasi

Svaka kupovina navedenih proizvoda veća od 25 litara vodi se kao jedna transakcija.
Napomena: Kupovine koje se plaćaju EKO karticama ne učestvuju u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada je 15.7.2021. godine. Informacije o dobitnicima biće objavljene na EKO Serbia sajtu kao i na Facebook-u. Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni o dobijenim nagradama u nagadnoj igri telefonskim putem nakon čega će biti organizovano preuzimanje nagrada na adresi sedišta EKO-a. Priređivač se obvezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka nagradne igre.

Više informacija o pravilima EKO nagradne igre možeš pronaći OVDE