13 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Nova nagradna igra je počela: Link do pravila je ispod

Za pravila nagradne igre igre Uzmi račun i pobedi klikni na sledeći link:
www.nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2024-kada-i-kako-ucestvovati

Dobitnicama završnog izvlačenja uručeni ključevi stanova u Novom Beogradu

Ministar finansija Siniša Mali potpisao je ugovore sa dobitnicama dva stana u Beogradu, izvučenim u poslednjem, petom kolu drugog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i najavio nastavak nagradne igre naredne godine.

Ministar je potpisao ugovore sa Ivom Raičević iz Beograda, koja je osvojila trosoban stan na Novom Beogradu, u Bloku 63, i sa Mirjanom Marković Pašić iz Obrenovca, dobitnicom četvorosobnog stana, takođe na Novom Beogradu.

Mirjana i njena porodica su podstanari u Obrenovcu. Njen račun, u konkurenciji 285 miliona poslatih, doneo joj je glavnu nagradu – četvorosoban stan u Beogradu. Na svoj način, pogurali su sreću.

„Mi smo se potrudili stvarno, svi smo bili uporni porodično, poslali smo nekoliko desetina hiljada računa“, kaže Mirjana.

Iva je poslala manje računa, i ušla je u trag taličnom od svega 140 dinara.
„To je bila skandinavka“, kaže Iva i dodaje da će od sada redovnije da je kupuje.

Ključevi su se ubrzo našli u rukama podmlatka obe porodice – Sofije, Andreje, Lenke i Andrije.

Oglasi

Nova nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2024“

„Podelili smo deset vrednih stanova, ali ono što je mnogo važnije je da smo podigli svest građana oko toga da treba da uzimaju fiskalne račune“, rekao je Mali.

Podsećajući da je drugi ciklus nagradne igre završen, ministar je istakao da su u toku pripreme da se sledeće godine krene sa novom nagradnom igrom „Uzmi račun i pobedi 2024“.

Za obaveštenje o početku novog ciklusa „Uzmi račun i pobedi 2024“ zapratite naš Instagram profil @nagradneigrers ili Facebook stranicu www.facebook.com/NagradneIgreSrbijaOnline

„Hoću to već sada da najavim tako da građani nastave da skupljaju fiskalne račune, jer idemo sa još jednom nagradnom igrom naredne godine kako bi se zajedno izborili sa neizdavanjem fiskalnih računa i sivom ekonomijom„, rekao je Mali.

Nakon prošlogodišnje igre istraživanje je pokazivalo da je više od petine građana račun tražilo upravo zbog nagradne igre, i da 76 odsto njih smatra da ona pomaže borbu protiv sive ekonomije. Doprinos ovogodišnje igre znaće se na proleće, kada će, kako nadležni najavljuju, početi i novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

„Ako ih ne uzmemo, samo pojedinac koji vam nije izdao račun dobija, dok svi ostali gube. Od tih fiskalnih računa, tog dela poreza koji se sliva u budžet, gradimo škole, bolnice, vrtiće i auto–puteve, podižemo plate, penzije. U interesu svih nas je da nam zemlja bude još uređenija i da na pravi način pobedimo sivu ekonomiju“ – rekao je Mali.

Oglasi
Oglasi

Primi obaveštenje o početku novog ciklusa

Za obaveštenje o početku novog ciklusa „Uzmi račun i pobedi 2024“ zapratite naš Instagram profil @nagradneigrers ili Facebook stranicu www.facebook.com/NagradneIgreSrbijaOnline

Pogledaj nove velike nagradne igre za automobil, putovanja i mobilne telefone

Za Lidl i Ultra nagradnu igru za automobil, Najlepše želje za putovanja od 5.000 eur, Nutellu za slatke nagrade i Jacbos za mobilne telefoni poseti stranicu www.nagradneigrers.com/aktivne-nagradne-igre/

Subscribe
Notify of
13 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!