Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

 

Spisak dobitnika možete pronaći OVDE

Drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ traje od 22. januara 2021 do 27. februara 2021

Nagrade 2. kruga su:
1 x Trosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
4 x Dvosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije
1 x Jednosoban stan u Beogradu na vodi
50 x Automobil Fiat 500 L
Ukupna vrednost nagrada drugog kruga nagradne igre iznosi 675.026,72 evra i 41.623.390,80 dinara.

Oglasi

Uslovi za učešće u 1. i 2. krugu nagradne igre su isti.
Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe 10 fiskalnih računa, ili 10 slipova – potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 1.9.2020. godine.

Slanje računa i slipova
Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u kovertama bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Broj koverata koje mogu da se pošalju nije ograničen.

Adresa na koje se šalju koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020
(validne su i koverte koje u adresi sadrže 2021 ili nemaju navedenu godinu).
Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata (mesto prebivališta/boravišta, ulica, kućni broj, broj stana) i kontakt telefon učesnika. Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara. Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima je besplatno (ne plaća se poštarina), i počelo je 15. oktobra.

U 2. krugu biće organizovano 6 javnih izvlačenja nagrada na Prvom programu RTS-a na sledeđe datume:
Prvo izvlačenje 23. januara 2021 – Trosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
Drugo izvlačenje 30. januara 2021 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
Treće izvlačenje 6. februara 2021 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
Četvrto izvlačenje 13. februara 2021 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
Peto izvlačenje 20. februara 2021 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
Šesto izvlačenje 27. februara 2021 – Jednosoban stan u Beogradu na vodi i 5 automobila Fiat 500L

Da li koverte koje su poslate za prvi krug nagradne igre učestvuju u izvlačenjima drugog kruga?
Da. Koverte koje su stigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2020 i nisu izvučene u prvom krugu, ravnopravno učestvuju u izvlačenjima nagrada drugog kruga nagradne igre, sve do poslednjeg izvlačenja.

Da li je učešće u nagradnoj igri zdravstveno bezbedno?
Nagradna igra ne predstavlja dodatni zdravstveni rizik za građane, s obzirom da nema čekanja u redovima za koverte ili markice, niti potrebe da se ulazi u zatvorene prostore s obzirom da se koverte mogu ubaciti u poštanske sandučiće koji se nalaze na otvorenom. Preporučuje se da građani pripreme koverte kod kuće i da ih ubace u najbliže poštansko sanduče, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mera (nošenje maske i fizička distanca). Dodatno, građanima se preporučuje da plaćaju bezgotovinski (karticom ili telefonom) kad god je to moguće, jer tako izbegavaju direktan kontakt s prodavcem i novčanicama koje idu iz ruke u ruku, a pritom dupliraju svoje šanse za dobitak.

Oglasi

Kako popuniti kovertu i na koju adresu je treba poslati?
Adresa na koju se šalju koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020 (validne su i koverte koje u adresi sadrže 2021 ili nemaju navedenu godinu). Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata (mesto prebivališta/boravišta, ulica, kućni broj, broj stana) i kontakt telefon. Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara. Ipak, i ukoliko kao dobitna bude izvučena koverta na kojoj su kontakt podaci upisani na prednjoj strani, smatraće se važećom.

Koliko koverata može da pošalje jedna osoba? Jedna osoba može da pošalje neograničeni broj koverata, a u svakoj mora biti ili 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za kartično, odnosno instant plaćanje (slipova), minimalne vrednosti od 100 dinara po svakom fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 1. septembra 2020. Visinа rаčunа i slipоvа nе pоvеćаvа šаnsu zа dоbitаk. Svi rаčuni i slipоvi оd 100 dinаrа pа nаvišе iz bilо kоје rаdnjе ili prоdајnоg mеstа imајu istu šаnsu dа učеstvuјu u nаgrаdnој igri.

Kakve koverte mogu da se koriste za učešće u nagradnoj igri? Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Takođe, važno je da boja koverte omogućava da su lični podaci čitljvi kako bi dobitnik mogao da se identifikuje i kontaktira.

Da li se korporativna koverta (sa malim logotipom i sitno štampanim podacima o privrednom subjektu na licu koverte) smatra važećom? Da. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče i omogućavaju čitljivost svih obaveznih podataka o pošiljaocu kako bi dobitnik mogao da se identifikuje i kontaktira.

FISKALNI RAČUNI I SLIPOVI

Da li računi i slipovi mogu biti iz iste prodavnice i da li mogu svi biti izdati istog dana? Računi i slipovi su važeći bez obzira da li su iz istog prodajnog mesta ili ne, da li su izdati istog dana i koja je vrsta robe kupljena. Važno je samo da su fiskalni računi ili slipovi ispravni, da nisu stariji od 1. septembra 2020. i da je minimalni iznos po računu 100 dinara.

Na koji način plaćanje karticom ili instant plaćanje duplira šansu za dobitak Jednostavno – ukoliko 10 puta platite kešom, dobićete 10 fiskalnih računa što je dovoljno za jednu kovertu. Ukoliko 10 puta platite karticom ili izvršite instant plaćanje – dobićete 10 fiskalnih računa i još 10 slipova, što je dovoljno za dve koverte, a to je dupla šansa za dobitak!