Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

UŠĆE Shopping Center ’’HOT ili COOL’’ nagradna igra ove jeseni spaja vrelinu Najrobija i zimu Laponije. Svi oni koji se u periodu od 2. do 30 oktobra odluče za kupovinu u UŠĆU mogu osvojiti nagradno putovanje u Najrobiji u Keniji ili Laponiju u Finskoj. Osim glavnih nagrada, kupci mogu osvojiti i neku od nedeljnih nagrada, a to su boravak na Kopaoniku, Vrnjačkoj Banji ili na Zlatiboru.

Mehanizam učešća u velikoj nagradnoj igri UŠĆE Shopping Centera je veoma jednostavan. Svi posetioci centra koji od 2.10.2017 do 30.10.2017 naprave kupovinu u iznosu od najmanje 5000 dinara, sa najviše 2 računa, dobijaju pravo da na obeleženom mestu u UŠĆE Shopping Centeru popune cep-cep karticu, i ubace je u obeleženu kutiju u holu. Time su ostvarili pravo da učestvuju u izvlačenju 2 glavne nagrade ili neke od nedeljnih nagrada.

Izvlačenje glavnih nagrada je planirano za 30. oktobar 2017 , kada će 2 srećnih dobitnika osvojiti odlazak na safari u Najrobiju u Keniji ili boravak u hotelu od leda u Laponiji u Finskoj.