Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Ultra challenge konkurs počinje 11.10.2019. u 09:00 časova, završava se 21.11.2019. u 23:59 časova, a konkurs se realizuje na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade su:
Dobitnik Glavnog izazova će osvojiti Glavnu nagradu i to putovanje za dve (2) osobe u februaru 2020. godine, u Rio de Žaneiro u Brazilu (u daljem tekstu: Putovanje), koja će se sastojati od sledećeg:
– četiri (4) noćenja za dve (2) osobe u hotelu u Rio de Žaneiru u Brazilu (u daljem tesktu: Hotel)
– dve (2) povratne avionske karte ekonomske klase za dve (2) osobe od aerodroma u Srbiji do aerodroma u Riu de Žaneiru (u daljem tekstu: Aerodrom odredišta).
Lokacije aerodroma, datume i vremena letova će odrediti Organizator po svom potpunom pravu odlučivanja;
– povratne transfere ekonomske klase za dve (2) osobe: (i) od Aerodroma odredišta do Hotela i (ii) od Hotela do Aerodroma odredišta; a vreme i vrstu transporta će odrediti Organizator po svom potpunom pravu odlučivanja, u skladu sa raspoloživošću avio prevoznika

Osim glavne nagrade robne nagrade koje će biti dodeljivane su sledeće:
električni trotinet, laptop, dva para bežičnih slušalica, dva drona, Playstation 4 konzola, dva mountain bike bicikla, tablet 8“, dve akcione kamere, četiri mobilna telefona, setovi Ultra proizvoda koji sadrži Ultra energy drink, majicu, kačket, selfie stick i slušalice (poznate kao „bubice“).

Konkurs se organizuje putem Viber community na koji će učesnici moći da pristupe putem linka na web sajtu www.ultrachallenge.rs ili skeniranjem QR koda objavljenom na pomenutom sajtu i promotivnim materijalima ili pretragom naziva Ultra Challenge u okviru samog Vibera.

Oglasi

Da bi se učestvovalo na Konkursu, potrebno je tokom perioda trajanja konkursa izvršiti prijavu na Viber community putem linka objavljenom na web sajtu www.ultrachallenge.rs_ili tako što će se skenirati QR kod objavljen na istom sajtu i na promotivnim materijalima, i na taj način postati član „Ultra challenge“ grupe/community na društvenoj mreži „Viber“.

Svaki Učesnik koji podnese urednu prijavu učestvuje u postupku izbora, a što je definisano u nastavku.
U slučaju da Organizator ne bude u mogućnosti da stupi u kontakt sa bilo kojim Kvalifikovanim učesnikom zbog netačno datih podataka u roku od 72 časa od momenta slanja obaveštenja, takva Prijava će se smatrati nevažećom.
Komisiju će činiti tri (3) predstavnika odabrana od strane Organizatora, i to Vladimir Bošković, Jovana Stokić i Slaven Živić (u daljem tekstu: Komisija) koja će najkasnije u roku od dva (2) dana od isteka svakog zadatog Izazova glasati za Kvalifikovane prijave kako bi se utvrdio dobitnik:
 za svaki Izazov, kao i za Glavni izazov biće proglašen dobitnik za čiju fotografiju i /ili video snimak i/ili kratak esej Komisija utvrdi da je najoriginalniji u pogledu ideje, sastava, veštine pisanja i stila (u daljem tekstu: Kriterijumi za izbor);
Dobitnik svakog Izazova osvojiće Nagradu koju će Organizator objaviti na Viber community prilikom objave opisa Izazova. Nagrade će biti preuzimane ili u poslovnim prostorijama Organizatora na adresi sedišta u ulici Stojana Novakovića 3 u Beogradu ili slanjem na kućnu adresu dobitnika, u zavisnosti od Nagrade.