Klikni i pošalji komentar ili pitanje

 

Za najnoviju Twix nagradnu igru klikni link:
>>“Twix nagradna igra“<<

 

Velika Twix nagradna igra 2018 traje od 01.2. do 2.3.2018.

Nagrade su:
1 x Put u Milano
120 x Kafe aparat
300 x Paketa

Pronađi jedinstveni kod u omotu i registruj se na broj 6600 sms porukom sledeće sadržine:
KOD IZ PAKOVANJA[razmak]IME I PREZIME ili na www.twix.rs

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri ima fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev Kosova i Metohije, koje ispuni sve uslove za učešće u ovoj nagradnoj igri, odnosno koje u periodu trajanja nagradne igre kupi najmanje jedan proizvod: čokoladu Twix 50gr promotivno pakovanje koje u sebi sadrži kod , te do kraja nagradne igre sačuva fiskalni račun o toj kupovini , kao i samo promotivno pakovanje sa kodom i u toku nagradne igre postupi na jedan od sledeća dva načina:

1) putem interneta pristupi stranici www.twix.rs te:

  • do 23.59h dana 01.03.2018.g. na predviđenom mestu na internet stranici www.twix.rs unese kod koji je pronašao u Twix promotivnom pakovanju;
  • ukoliko je uneti kod validan i prodje proveru, učesniku će nakon obaveštenja o uspešno unetom kodu biti omogućeno da unese i svoje ime i prezime i telefon kao i da se saglasi i prihvati ova Pravila nagradne igre koja će biti dostupna na internet stranici;

ili
2) do 23.59h dana 01.03.2018.g. putem SMS poruke na kratki broj: 6600 pošalje SMS poruku sledeće sadržine: kod iz pakovanja(razmak)ime i prezime.

  • ukoliko je uneti kod validan i prodje proveru učesnik će primiti povratnu poruku sa sledećim tekstom:
    “Uspešna prijava! Hvala na učešću. Pravila nagradne igre na www.twix.rs “ .

Dobitnik glavne nagrade biće utvrđen izvlačenjem poslednjeg dana nagradne igre 02.03.2018. g. u 15h, a u izvlačenju će učestvovati svi pristigli kodovi.
Imena izvučenih dobitnika će biti objavljena na dan izvlačenja na internet stranici www.twix.rs u delu predvidjenom za objavljivanje dobitnika.Takođe dobitnik će biti obavešten i putem sms poruke, na dostavljeni broj telefona.

Na kraju nagradne igre imena svih dobitnika će biti dostupna na internet stranici www.twix.rs u delu predvidjenom za objavljivanje dobitnika.

 

 

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA