Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

TUC i Oreo nagradna igra/nagradni konkurs traje od 01.11.2023 do 30.11.2023

Nagrade:

 • 2 x Dva IKEA vaučera od 500 eur (svaki od dobitnika će dobiti po dva IKEA robna vaučera koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u)
 • 30 x Dva Oreo seta za pečenje (za tebe i tagovanog prijatelja) koji sadrže: Kečelju, pleh, mutilicu, spatulu, posudu za mešanje i posude za merenje.

Ukupan broj nagrada: 32

Pravo učešća

Pravo da učestvuju imaju sva lica koja imaju minimum 18 godina starosti i imaju prebivalište na teritoriji Srbije (izuzimajući teritoriju Kosova i Metohije).

Pravo na učešće nemaju zaposleni kod organizatora i u privrednom društvu MONDELEZ DOO BEOGRAD i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnici, deca, sestre i braća); licima direktno uključenim u organizaciju nagradnog konkursa i proglašenje pobednika i sva druga lica koja imaju pristup podacima u vezi nagradnog konkursa ili članovima njihove uže porodice;

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Spremi TOP užinu sa TUC ili Oreo proizvodima
 2. Podeli ideju na INSTAGRAM STORY
 3. Taguj @oreo_serbia ili @tucsrbija i prijatelja sa kojim bi podelio svoju užinu

Napomene:

 • Story koji konkuriše za nagradu, postavljen od strane učesnika mora biti originalan, ovlašćen ili lično kreiran od strane učesnika.
 • Organizator neće uzeti u razmatranje Story-e koji imaju neprikladan sadržaj kao što je, ali ne isključivo, izvršenje krivičnog dela, propagiranje korišćenja ili samo korišćenje opojnih droga i alkohola.

Odabir pobednika

Organizator će pobednike proglasiti na osnovu celokupnog utiska Story-a kao i na osnovu toga da li isti ispunjavaju sve uslove i pravila konkursa. Najkreativniji Story-i će biti oni koje ostave najjači kreativni utisak na žiri.

Jedan isti učesnik može osvojiti samo jednu NEDELJNU nagradu, ali može biti dobitnik GLAVNE nagrade. Ukoliko u pojedinoj nedelji ne bude dovoljan broj ispravno prijavljenih učesnika za izbor dobitnika nedeljne nagrade od strane stručnog žirija, stručni Žiri će izabrati dobitnike nagrada za tu nedelju uzimajući u obzir sve prethodno objavljene Story-je.

Objava dobitnika

Organizator će proglasiti pobednike i nazive njihovih Instagram naloga (sa kojih su učestvovali u Nagradnom konkursu) na Instagram stranicama www.instagram.com/tucsrbija i www.instagram.com/oreo_srbija tako što će ih objaviti u Story formatu u vidu komentara na svoju glavnu objavu

Dobitnike NEDELJNIH nagrada za ceo period trajanja Nagradnog konkursa organizator će objaviti najkasnije do 07. decembra 2023. godine u 23:59.

Oglasi
Oglasi

Dobitnike GLAVNE nagrade organizator će objaviti najkasnije do 08. decembra 2023. godine u 23:59.

Svi učesnici koji u toku jedne nedelje trajanja Nagradnog konkursa budu učestvovali u istom imaju mogućnost da osvoje jednu od nedeljnih nagrada.

Utvrđivanje svih dobitnika nedeljnih nagrada će se vršiti dana 05. decembra 2023. godine i to po sledećem mehanizmu i redosledu:

 • utvrđuje se 5 dobitnika koji su postavili najkreativniji Story po oceni žirija u periodu od 01.11.2023. godine u 10:00 časova do 05.11.2023. godine u 11:59 časova. Svaki od dobitnika će dobiti po dva kompleta OREO proizvoda (OREO baking kits) koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u.
 • utvrđuje se 7 dobitnika koji su postavili najkreativniji Story po oceni žirija u periodu od 05.11.2023. godine u 12:00 časova do 12.11.2023. godine u 11:59 časova. Svaki od dobitnika će dobiti po dva kompleta OREO proizvoda (OREO baking kits) koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u.
 • utvrđuje se 7 dobitnika koji su postavili najkreativniji Story po oceni žirija u periodu od 12.11.2023. godine u 12:00 časova do 19.11.2023. godine u 11:59 časova. Svaki od dobitnika će dobiti po dva kompleta OREO proizvoda (OREO baking kits) koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u.
 • utvrđuje se 7 dobitnika koji su postavili najkreativniji Story po oceni žirija u periodu od 19.11.2023. godine u 12:00 časova do 26.11.2023. godine u 11:59 časova. Svaki od dobitnika će dobiti po dva kompleta OREO proizvoda (OREO baking kits) koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u.
 • utvrđuje se 4 dobitnika koji su postavili najkreativniji Story po oceni žirija u periodu od 26.11.2023. godine u 12:00 časova do 30.11.2023. godine u 11:59 časova.

Svaki od dobitnika će dobiti po dva kompleta OREO proizvoda (OREO baking kits) koji su namenjeni dobitniku i njegovom prijatelju koji je „tagovan“ u pobedničkom Story-u.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada moraju imati minimum 18 godina starosti i biće kontaktirani porukom na društvenoj mreži Instagram, sa profila @oreo_serbia ili @tucsrbija na dan objavljivanja liste pobednika, i tim putem biće zamoljeni da dostave svoje podatke radi preuzimanja nagrade.

Dobitnici nagrade su u obavezi da dostave svoje lične podatke (ime i prezime), aktivan broj telefona i adresu za dostavljanje nagrade. Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi navedene podatke u roku od 48 časova od trenutka prijema obaveštenja, organizator će mu poslati podsetnik da to uradi, putem poruke u „direct“ (ćaskanje) na društvenoj mreži Instagram.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje narednom učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

Nakon dostavljanja ovih podataka, sa dobitnicima će biti dogovoreno vreme, mesto i način preuzimanja nagrade, a u tom cilju će biti kontaktirani od strane privrednog društva HAVAS ADRIATIC d.o.o. Beograd

Pravila

Za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!