13 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Tuborg nagradna igra traje u periodu od 20.06.2023. do 31.07.2023. na sajtu www.povucizanagradu.rs

Nagrade:

 • 5 x Apple iPhone 14, 128 GB Midnight
 • 150 x komplet karata za Lovefest za sva 3 dana trajanja festivala za 2 osobe
 • 150 x Wacky sheep duks u veličinama XS, S, M, L, XL (izbor veličine je moguć do isteha zaliha)
 • 150 x Wireless slušalice
 • 550 x Wacky sheep majica

Ukupan broj nagrada: 1005

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u Tuborg nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, niti članovi njihovih najužih porodica (roditelji, deca i bračni drugovi).

Takođe u nagradnoj igri ne mogu da učestvuju zaposleni kod obrađivača podataka, kao i zaposleni, vlasnici ili lica koja imaju udeo u svim prodajnim i ugostiteljskim objektima na teritoriji Republike Srbije u kojima su pomenuti proizvodi deo asortimana, kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Tuborg proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuje Limited edition pakovanja sledećih proizvoda:

 • Tuborg Green 0.5 RGB (povratna staklena ambalaža)
 • Tuborg Green 0.33 NRGB (nepovratna staklena ambalaža)

Grafički prikaz Limited Edition čepa, kao i njegov prikaz sa unutrašnje strane

Kako učestvovati?

 1. Kupi u bilo kom maloprodajnom ili ugostiteljskom objektu koji se nalazi u Republici Srbiji ostvari kupovinu proizvoda iz Limited Edition asortimana – Tuborg Green 0.5 RGB (povratna staklena ambalaža) i Tuborg Green 0.33 NRGB (nepovratna staklena ambalaža)
 2. Nakon kupovine pogledaj ispod čepa da li je čep dobitan ili nedobitan (grafički prikaz i jedinstveni kod se nalaze sa unutrašnje strane čepa, a ispod belog sloja čepa koji je potrebno ukloniti)
 3. Ukoliko je je čep dobitan, potrebno je poslati fotografiju dobitnog čepa (unutrašnju stranu čepa sa grafičkim prikazom poklona i jedinstvenim kodom) putem Viber aplikacije na broj telefona +381 63 1411258 u periodu od 20.06.2023. počevši od 00:01 časova do 31.07.2023. godine, najkasnije do 23:59
 4. Ukoliko je čep ispravan i dobitan, operater učesniku potvrđuje da je dobitnik osvojio nagradu i šalje mu podatke na koje je potrebno da učesnik odgovori putem Viber aplikacije kako bi kompletirao svoju prijavu (ime, prezime, datum rođenja, adresu, grad, email, telefon).

Čepovi

Nedobitni čep podrazumeva sve čepove koji sa unutrašnje strane imaju prikaz tri nule (000) i grafički prikaz Tuborg obeležja (klokmena). Dobitni čep podrazumeva sve čepove koji sa unutrašnje strane imaju grafički prikaz poklona i jedinstveni kod (od broja 001 do broja 1005) za svaki dobitni čep.

Grafički prikaz nedobitnog čepa:

Grafički prikaz dobitnih čepova (majica, duks, slušalice, komplet karata za Love Fest, Iphone). Svaki dobitni čep ima svoj jedinstveni kod.

Napomene:

 • Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenen broj puta.
 • Jednom prijavom (jednim brojem koda) lice može biti dobitnik samo jedne nagrade.
 • Svaki kod može biti iskorišćen samo jednom. U slučaju da isti kod bude ponovo korišćen, ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Nasumično unošenje brojeva sa koda bez fotografije dobitnog čepa predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.
 • Ukoliko se proceni ili posumnja da neki od učesnika na bilo koji način zloupotrebljava ili krši pravila nagradne igre, Priređivač zadržava pravo da ih isključi iz izvlačenja nagrada.

Odabir dobitnika

Presek nagrada će se održati u 6 nedeljnih ciklusa – u svakom nedeljnom preseku dodeliće se nagrade na osnovu izvučenih čepova.

Učesnik može, za vreme trajanja nagradne igre, osvojiti maksimalno tri nagrade.

Objava dobitnika

Tuborg će jednom nedeljno objavljivati listu dobitnika na sajtu www.povucizanagradu.rs na strani pod imenom „Dobitnici“.

Ažuriranje liste od strane priređivača se vrši radnim danima od 09 do 17h. Od petka od 17h do ponedeljka do 09h rang lista se ne ažurira

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, nakon što pošalju fotografiju dobitnog čepa dobitnici će biti pozvani telefonskim putem radi dogovora oko preuzimanja nagrade i prikupljanja dodatnih podataka koji su potrebni priređivaču (dobitnici nagrada čija je vrednost iznad neoporezivog iznosa moraju priređivaču dostaviti i matični broj radi podnošenja poreske prijave za porez na dohodak građana, u suprutnom neće biti u mogućnosti da preuzmu nagradu).

Rok i način preuzimanja nagrada

Procesi uručenja biće usklađeni sa tehnološkim procesima Pošte, ali tako da dostava na adresu dobitnika nagrade bude organizovana najkasnije u roku od 15 dana od trenutka kontaktiranja dobitnika i utvrđivanja ispravnosti poslatog čepa. Na dan dostave pošiljaka dobitnik će biti obavešten o dostavi putem SMS poruke, sa informacijama o uručenju pošiljke u tom danu.

Službenik pošte dostavlja pošiljku na adresu dobitnika i uručuje dobitniku uz potpis potvrde da je primio poklon i preuzima od dobitnika dobitni čep zbog verifikacije. U suprotnom nagrada neće biti uručena.

Ukoliko se iz opravdanog razloga pošiljka ne uruči na adresu primaoca, kurir ostavlja „Izveštaj o prispeću pošiljke“ u poštanski sandučić da će se pošiljka čuvati narednih 5 dana u najbližoj pošti, o čemu se dobitnik obaveštava i SMS porukom (SMS poruka kojima se primaoci obaveštavaju gde i kada mogu preuzeti svoju pošiljku, kreiraju se i šalju onog momenta kada se pošiljke zaduže za isporuku u pošti, u vremenskom intervalu od 10:00 do 19:00 časova). Ukoliko dobitnik neke od nagrada prilikom dolaska u Poštu ne priloži dobitni čep nagrada mu neće biti uručena.

Ukoliko se dobitnik neke od nagrada ne odazove pozivu priređivača da primi nagradu ili nagrada ne bude uručena krivicom dobitnika u roku od 7 dana od dana kada je dobitnik kontaktiran od priređivača, dobitnik nema pravo na nagradu.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.povucizanagradu.rs

Tuborg nagradna igra traje 31.07.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
13 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!