Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Tuborg nagradno takmičenje traje od 14. decembra 2020. godine od 07:00h do 17. januara 2021. godine u 23:59h na internet adresi www.kakotomislisnemoze.rs

Nagrade su:
10 x Soundbar zvučnici
40 x Tuborg gramofon
300 x Tuborg slušalice
500 x Tuborg dukserica
600 x Tuborg paket piva (24 x 0.5l)

Kampanja Tuborga se organizuje i sprovodi na teritoriji Republike Srbije, u maloprodajnim objektima trgovinskih lanaca MERCATOR, RODA, IDEA, a proizvodi koji učestvuju u kampanji se mogu kupiti samo u sledećim trgovinskim lancima: MERCATOR, RODA, IDEA.

Pravo učestvovanja u takmičenju imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji na dan početka nagradnog takmičenja, 14.12.2020. godine. Pravo učešća u ovom nagradnom takmičenju nemaju zaposleni u kompaniji Carlsberg Srbija, njihovi distributeri i saradnici, kao i ostale kompanije koje su uključene u sprovodjenje Takmičenja, a pravo učešća nemaju ni članovi uže familije svih navedenih lica (deca/roditelji, braća/sestre, suprug/supruga).

Oglasi

Za učestvovanje potrebno je ispuniti sledeće kriterijume:
1. Na jednom računu ostvariti kupovinu od minimum 3 Tuborg piva, u bilo kojoj prodavnici trgovinskog lanca MERCATOR, RODA, IDEA, u periodu od 14. decembra 2020. godine od 07:00h do 17. januara 2021. godine do 23:59h;
2. Sačuvati fiskalni račun kao dokaz o kupovini u slučaju osvajanja nagrade
3. Pristupiti websajtu na internet adresi kakotomislisnemoze.rs u periodu trajanja takmičenja gde treba da izvrši potpunu prijavu i stekne pravo na učestvovanje u nagradnom takmičenju
4. Odigrati do kraja „Tuborg igru memorije“

Na dodatku fiskalnog računa (nefiskalni isečak) se dobija samo jedan pristupni kod. Sa jednim kodom se može samo jednom pristupiti ovom Takmičenju.

Tuborg igru memorije“. U igri memorije učesnik otvara 16 kartica (polja) kako bi pronašao ukupno 8 parova. Maksimalan broj parova je 8. Učesnik istovremeno može otvoriti najviše 2 kartice koje mogu predstavljati potencijalni par.

Dodeljivanje bodova se vrši u odnosu na broj poteza tj. broj otvorenih kartica, proteklog vremena i datumu i vremenu učestvovanja. U slučaju da više igrača spoji sve parove za isti broj poteza, kriterijum na osnovu kojeg će se izvršiti rangiranje je najkraće vreme.

Svaki ucesnik može učestvovati neograničen broj puta, svaki put sa drugim pristupnim kodom koji unosi pre pokretanja igre. Na rang listi se beleži tj. prikazuje najbolji ostvaren rezultat.

Trenutna rang lista će biti dostupna sve vreme trajanja Takmičenja na sajtu www.kakotomislisnemoze.rs, a konačna rang lista dobitnika će biti objavljena u roku od 15 dana od dana zatvaranja ovog Takmičenja. Ova lista će se zvati „Dobitnici nagrada“ i ona će biti jedina merodavna za ostvarivanje prava na nagradu.

Oglasi

S potencijalnim dobitnicima će biti stupljeno u kontakt putem telefona i e-mail adrese koju su upisali prilikom registracije, a u okviru 48 sati od datuma kad se proglase potencijalni dobitnici. Rok za dostavljanje nagrada je dve nedelje od datuma objavljivanja liste potvrđenih/važećih dobitnika.

Za učestvovanje i pravila klikni OVDE