Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Trnava promet nagradna igra priređuje od 01.03.2023. godine do 14.04.2023. do 16:00 časova na teritoriji Republike Srbije (Kragujevac i Topola) u trajanju od 45 dana.

Nagrade:

 • 1 x AUTOMOBIL OPEL CROSSLAND EDITION FE12XE MY2022
 • 3 x MOBILNI TELEFON SAMSUNG A53 BLACK 6/128gb
 • 3 x VEŠ MAŠINA GORENjE WNE194BS
 • 3 x TELEVIZOR PHILIPS LED SMART 43US7506/12
 • 3 x SUDO MAŠINA GORNjE GS62040S“
 • 3 x KOMBINOVANI FRIŽIDER GORENjE NRK6191EW4
 • 5 x MIKSER GORENjE M450WS
 • 5 x SECKALICA GORENjE S500GW

Ukupan broj nagrada: 26

Pravo učešća

U nagradnoj igri mogu učestvovati sva punoletna fizička lica (iznad 18 godina) sa prebivalištem u Republici Srbiji. Nagradna igra namenjena je samo fizičkim licima.

U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni privrenog društva Trnava Promet doo Kragujevac, kao ni lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne igre.

Oglasi

Objekti u kojima se sprovodi nagradna igra

Nagradna igra sprovodi se u maloprodajnim objektima privrednog društva Trnava Promet doo Kragujevac u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno prehrambenom robom (supermarket, supereta, mini market, u daljem tekstu Maloprodajni objekti).

Spisak maloprodajnih objekata je na stranici www.trnava.co.rs/#spisak

Iz nagradne igre izuzimaju se ogranci Kafe poslastičarnice Srce, Stovarište građevinskog materijala, Poljoprivredne apoteke i Benzinske stanice.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je:

Oglasi
Oglasi
 1. U periodu 01.03.2023. godine do 14.04.2023. ostvariti kupovinu u vrednosti od najmanje 3.000,00 rsd na jednom fiskalnom računu u maloprodajnim objektima priređivača.
 2. Na poleđini fiskalnog računa potrebno je upisati sledeće podatke (vvi podaci moraju biti tačno popunjeni na svakom fiskalnom računu):
  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Broj telefona
 3. Fiskalni računi sa podacima na poleđini se mogu ubaciti u označene kutije u maloprodajama ili poslati na adresu:
  Trnava Promet doo Kragujevac
  Internacionalnih brigada bb
  34000 Kragujevac
  ZA NAGRADNU IGRU

Izvlačenje dobitnika

U nagradnoj igri učestvuju svi fiskalni računi koji su stigli do 14.04.2023. godine, godine na adresu direkcije Priređivača najkasnije do 16:00 časova, odnosno, fiskalni računi ubačeni u nagradne kutije u maloprodajnim objektima najkasnije do 18 časova istog dana.

Svi fiskalni računi iz maloprodajnih objekata, kao i oni pristigli poštom biće objedinjeni na označenom mestu u službenim prostorijama direkcije Priređivača tokom trajanja Nagradne igre.

Izvlačenje nagrada biće održano u Kragujevcu 16.04.2023. godine sa direktnim prenosom na Radio Televiziji Kragujevac i Radio Televiziji Šumadija.

Izvlačenje nagrada obaviće se pred tročlanom komisijom, koju imenuje priređivač.

Komisija će izvršiti proveru fiskalnih računa.

Ukoliko izvučeni fiskalni račun ne ispunjava neki od uslova predviđenih ovim pravilima, nastavlja se sa izvlačenjem sve dok se ne izvuče fiskalni račun koji ispunjava sve uslove.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu u okviru nagradne igre, bez obzira na broj poslatih/ubačenih fiskalnih računa. Ukoliko se isti učesnik izvuče dva puta, uručuje mu se samo nagrada za koju je prvi put izvučen, dok se nagrada za koju je drugi put izvučen dodeljuje prvom sledećem izvučenom dobitniku.

Oglasi
Oglasi

Obavest dobitnicima

Po završenom izvlačenju, priređivač će u roku od 7 dana od dana izvlačenja kontaktirati dobitnike nagradne igre i obavestiti ih o osvojenoj nagradi. Ukoliko i sedmog dana, priređivač ne uspe da stupi u kontakt sa dobitnikom nagradne igre (telefonskim pozivom ili SMS porukom) dobitnik gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Dodela nagrada

Dobitnik je dužan da prilikom preuzimanja nagrade pokaže ličnu kartu kojom će potvrditi svoj identitet.

Nagrade se preuzimaju u sedištu priređivača najkasnije 15 dana po završetku Nagradne igre ili po dogovoru sa priređivačem.

Osvojene nagrade dobitnici kod priređivača ne mogu zameniti za novčanu protivvrednost niti za bilo koju drugu nagradu, ali se mogu preneti na treće lice, po želji dobitnika.

Pomoć i informacije

Učesnici mogu uputiti bilo kakvo pitanje vezano za ovu nagradnu igru na e-mail: nagradnaigra@trnava.co.rs

Pravila

Trnava nagradna igra traje do 14.04.2023, a za pravila posetite www.trnava.co.rs/nagradnaigra

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!