Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Ukoliko se opredelite da sebe ili dragu osobu obradujete novim Huawei telefonom iz ponude Telekom Srbije u periodu od 30. avgusta do 25. septembara, očekuje vas sjajno iznenađenje! Dobijate priliku da se uključite u nagradnu igru „Uz Huawei i broj, ceo svet je tvoj!“ i da osvojite neku od vrednih nagrada.

Nagrade su:
1 x Auto Citroen C3 Shine 1,2l 82,
1 x Skuter Piaggio Liberty 50iGET 2017 ili
3 x Vaučer za kupovinu- Tehnomanija d.o.o. Beograd.

Kako se uključiti u nagradnu igru?

Svako punoletno fizičko lice koje u periodu od 30.08.2017. godine do 25.09.2017. godine u bilo kojoj poslovnici ili maloprodajnom objektu Telekom-a Srbija potpiše pretplatnički ugovor o korišćenju postpaid paketa (SIM postpaid kartica i mobilni telefonski aparat) uz obavezu da mobilni telefonski aparat izabere iz Huawei ponude mobilnih telefonskih aparata, dodeljuje se nagradni kupon. Pogledajte pravilnik nagradne igre Telekom Srbije „Nagradna igra – Uz Huawei i broj, ceo svet je tvoj!

Oglasi

Dovoljno je da popunite nagradni kupon koji ćete dobiti prilikom kupovine Huawei telefona uz mts broj u Roaming Electronics d.o.o. i da ga, nakon popunjavanja, ubacite u specijalnu kutiju. I vi koji više volite da kupujete online možete se uključiti. Ukoliko mts paket sa Huawei telefonom kupite putem sajta, u „trku“ za jednu od atraktivnih nagrada ulazite automatski.

Izvlačenje dobitnika obaviće se 28.septembra 2017. u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane organizatora nagradne igre. Rezultati izvlačenja sa imenima dobitnika biće objavljeni u dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije najkasnije sedam dana nakon izvlačenja nagrada. Za detalje klikni OVDJE