2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Tekijanka nagradna igra traje u periodu od 15.03.2024 godine do 25.04.2024 godine.

Nagrade:

 • 1 x Električni bicikl
 • 1 x Mašina za sudove Beko DVN 05320.
 • 3 x Električni trotinet
 • 5 x Televizor TV FOX43
 • 5 x Bicikla
 • 10 x 5.000 RSD vaučera za kupovinu u Tekijanka marketima
 • 20 x Malih kućnih aparata, a to su:
 • 4 x Toster Vox SM2006
 • 4 xMikser Vivax HM-400 WP
 • 4 xPegla Vox DBL2435
 • 4 x Fen Bauer HD-950
 • 4 x Aparat za vafle Vivax WM-900WH
 • 10 x vikend za 2 osobe (pun pansion 2 noćenja) u hotelu Đerdap u Kladovu

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju svi pratioci Fejsbuk stranice DOO „Tekijanka“, sa boravištem ili prebivalištem u Republici Srbiji, koji su punoletna i poslovno sposobna fizička lica. Ukoliko potencijalni Učesnik nije pratilac navedene Fejsbuk stranice Organizatora, potrebno je da je zaprati pre pristupanja rešavanju zadatka.

Iz učešća na konkurs isključeni su zaposleni kod Organizatora, kao i njihovi bliski srodnici (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća).

Kako učestvovati?

 1. Zapratite zvaničnu Fejsbuk stranicu – DOO „Tekijanka“, koja se nalazi na adresi: www.facebook.com/dtl.tekijanka
 2. U komentaru posta na linku www.facebook.com/photo?fbid=935104251953369, u kome je objavljena informacija o održavanju nagradnog konkursa “Tu smo 34.godine, Vaša Tekijanka”, odgovorite tačno na nagradno pitanje, koje možete pogledati na baneru uz ovaj post ili na našem sajtu, na stranici:
 3. U periodu trajanja nagradnog konkursa posetite neki od Tekijankinih marketa i ostvarite kupovinu u iznosu od najmanje 500,00 dinara.
 4. U komentaru posta o nagradnom konkursu na linku www.facebook.com/photo?fbid=935104251953369, uz tačan odgovor na nagradno pitanje, upišite PFR broj fiskalnog isečka iz te obavljene kupovine u minimlanom iznosu od 500,00 dinara.
 5. Tagujte u komentaru posta o nagradnom konkursu makar dvoje svojih prijatelja na Fejsbuku i upišite vaše mesto stanovanja.

Napomene:

 • Ukoliko potencijalni Učesnik nije pratilac navedene Fejsbuk stranice Organizatora, potrebno je da je zaprati pre pristupanja rešavanju zadatka.
 • Učesnici pristaju da Organizatoru na Fejsbuk stranici DOO „Tekijanka“, pošalju putem direktne poruke (na engleskom: Message) informaciju da su učestvovali u Nagradnom konkursu i da dostave lične podatke (ime i prezime, broj telefona i adresu stanovanja, JMBG) sa ciljem dostavljanja nagrade ukoliko je budu osvojili u nagradnom konkursu

Odabir dobitnika

Odluka o dobitniku nagrade se donosi na osnovu slučajnog izbora komentara, putem aplikacije Random Picker nakon što se utvrdi da je učesnik ispunio sve uslove iz mehanizma za učestvovanje u nagradnom konkursu.

Oglasi

Objava dobitnika

Proglašenje pobednika će se objaviti na Fejsbuk stranici DOO „Tekijanka“, najkasnije 7 radnih dana od datuma završetka nagradnog konkursa.

Dobitnici nagrada, biće proglašeni na jedan od sledećih načina:

 • Objavom u komentaru originalnog posta sa zadatkom za učestvovanje u nagradnom konkursu
 • Posebnim postom na stranicama društvenih mreža organizatora
 • Story objavom na stranicama društvenih mreža organizatora

Dodela nagrada

Objavljivanjem dobitnika nagrada na jedan od iznad navedenih načina smatra se da su svi Učesnici dobili obaveštenje o nagradama.

Učesnici su u obavezi da u roku od 72 časa od dobijenog obaveštenja na bilo koji od iznad navedenih načina, sa ili bez taga profila nagrađenog učesnika ili nakon kontaktiranja direktnom porukom u inbox, Organizatoru odgovore i da potvrde da su obavešteni da su izabrani za nagradu. Učesnik koji je osvojio nagradu kontaktira Organizatora na Fejsbuk stranici DOO „Tekijanka“, putem direktne poruke (na engleskom: Message), obaveštava da prihvata nagradu i dostavlja lične podatke (ime i prezime, broj telefona i adresu stanovanja, JMBG) sa ciljem dostavljanja nagrade koju su osvojili u nagradnom konkursu. U slučaju da Učesnik u navedenom roku (72 časa) ne obavesti Organizatora o prihvatanju poklona, Učesnik gubi pravo na dobijeni poklon i komisija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Oglasi
Oglasi

Takođe, Učesnik konkursa prihvatanjem nagrade se slaže da momenat uručivanja poklona bude snimljen i postavljen na društvene mreže Organizatora, kao i da Organizator objavi njihovo ime i prezime kao deo liste nagrađenih učesnika.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/dtl.tekijanka

Za pravila posetite www.tekijanka.com/tu-smo-34-godine-vasa-tekijanka/

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!