1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Tehnomanija nagradna igra/nagadni konkurs traje od 16.08.2022. godine do 04.09.2022. zaključno sa 23:59 časova.

Nagrade:

  • 1 x DELL laptop
  • 3 x Samsung Bluetooth slušalice GALAXY BUDS 2
  • 2 x Hama bluetooth zvučnik Tube 2.0
  • 15 x Bluetooth zvučnik Clicl
  • 3 x Smart sat Acme ACT304
  • 4 x Samrt sat Fit PRO M6
  • 20.000 x promo kod u vrednosti 1.000 RSD

Svaki dodeljen promo sa popustom kod se može iskoristiti samo za jednu kupovinu. Prilikom jedne kupovine može se iskoristiti samo jedan promo kod. Iznos promo koda se primenjuje na ukupan iznos kupovine. Napomena: promo kod sa popustom ne važi u slučaju odabira načina plaćanja Web kredit, već važi isključivo za plaćanja plaćanje pozećem, prenos na račun, platnom karticom ili IPS.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju samoa fizička lica koja su državljani Republike Srbije, imaju prijavljeno prebivalište i nalaze se na teritoriji Republike Srbije.

U slučaju da je poklon osvojilo maloletno lice, ukoliko fizički preuzima poklon, prilikom dodele uređaja mora doći u prisustvu zakonskog zastupnika sa ličnom ispravom.

Oglasi

Zaposleni i članovi uže porodice zaposlenih kod organizatora ili bilo koja druga osoba povezana sa ovom dodelom promo kodova uz prijavu, ne mogu učestvovati.

Kako učestvovati?

  1. Poseti www.tehnomanija.rs
  2. Ostavi prijavu koja uključuje ime i prezime, grad , e-mail adresa i broj telefona

Odabir dobitnika

Svako prijavljeno fizičko lice dobija nagradu u vidu promo koda (popust na kupovinu) ili dobija poklon uređaja.

Promo kod u vidu popusta na kupovinu može se iskoristiti isključivo za kupovinu na online prodavnici, ne i u maloprodajnim objektima Tehnomanije.

Nagrađeni u vidu poklon uređaja, potrebno je da nakon dobijanja e-mail obaveštenja o osvojenoj nagradi, dostave na e-mail newsletter@tehnomanija.rs neophodne podatke za kontaktiranje i dogovor u vezi preuzimanja poklona. Podaci koje nagrađeni treba da dostavi su: ime, prezime, e-mail adresa i broj telefona.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Nagrade u vidu poklon uređaja će dobitnicima biti dostavljene na način, u vreme i na lokaciji dogovorenoj prilikom kontaktiranja od strane organizatora.

Dobitnici nagrade u vidu poklon uređaja će biti kontaktirani putem telefona. Kada organizator kontaktira Dobitnika, dužan je da dostavi sledeće podatke: ime, prezime, broj telefona, JMBG u slučaju vrednosti dobijene nagrade veće od 14.480rsd, dodeljen promo kod i adresu za isporuku (ulica, broj, broj stana i sprat), grad/mesto i poštanski broj ukoliko je dogovor da se Dobitniku dostavi na adresu.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje kliknite posetite www.tehnomanija.rs

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!