Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje konkursa

Tehnomanija nagradni konkurs traje u periodu od 23.7.2021. godine (od 17.00 časova) do 12.08.2021. godine (do 16 časova).

Nagrade su:

1 x smart telefon
1 x bežične slušalice
1 x pametna narukvica
1 x pametni sat
1 x Xbox konzola
1 x bežični zvučnik

Ko može učestvovati?

Učesnici konkursa mogu biti svi punoletni građani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje učestnik treba da:
1. poseti veb sajt bodrimosrbiju.rs
2. popuni polja za unos neophodnih informacija,
3. pošalje fotografiju kako navija za naše sportiste na Olimpijskim igrama uz odgovarajaći tekstualni opis

Oglasi
  • Svaki učesnik može poslati neograničen broj fotografija, ali može osvojiti samo jednu nagradu u toku celokupnog trajanja igre.
  • Članovi zajedničkog domaćinstva (što se utvrđuje prema mestu prebivališta iz ličnog dokumenta) ne mogu da osvoje više od jedne nagrade u toku trajanja nagradne igre, bez obzira na broj članova domaćinstva koji učestvuju.
  • Učesnik pri slanju fotografije potvrđuje i garantuje organizatoru da je on lično autor fotografije i/ili komentara, te organizator ne snosi bilo kakvu odgovornost za povredu prava trećih lica. Učesnik na organizatora isključivo prenosi pravo javnog objavljivanja fotografija i priča bez bilo kakvih organičenja.
  • Organizator zadržava pravo da ne objavi fotografije neprikladne sadržine, kao i one fotografije kojim se povređuju bilo koja prava trećih lica.

Izbor dobitnika

Izbor dobitnika nagrada se vrši rangiranjem učesnika prema kriterijumima: kreativnosti, zanimljivosti i originalnosti dostavljenih priča i fotografija/video snimaka/komentara prema izboru članova stručne

Izbor dobitnika poslednjeg dana nagradnog konkursa, u 16 časova:
Vrši se presek pristiglih fotografija, te komisija imenovana od strane organizatora verifikuje rezultate konkursa vrši rangiranje učesnika prema kriterijumima kreativnosti, zanimljivosti i originalnosti fotografija (najbolje je rangiran učesnik koji je dostavio najkreativniji, najzanimljiviji, najoriginalniju fotografiju prema izboru komisije).

Komisija u obzir uzima samo jednu prijavu tj. samo jednu fotografiju istog Učesnika, i to onu koja je najkreativnija, najzanimljivija, najoriginalnija.

Za 6 prvoplasiranih učesnika na nagradnom konkursu će biti dodeljene nagrade.

Imena dobitnika će biti objavljena na onlajn platformi bodrimosrbiju.rs na kojoj se konkurs odvija, i to na kraju nagradnog konkursa „Bodrimo Srbiju“

Realizacija nagrada

Organizator će nakon izvršenog rangiranja od strane komisije kontaktirati dobitnika putem e-maila koji je registrovan prilikom slanja fotografije. Svaki dobitnik je u obavezi da u roku od 48 časova od časa slanja e-maila od strane organizatora, obavesti organizatora (odgovorom na poslati e-mail) o tome da li prihvata ili odbija nagradu i ukoliko prihvata nagradu da dostavi organizatoru podatke.

Oglasi

Učestvovanje

Za učestvovanje u konkursu poseti  bodrimosrbiju.rs