Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Tak nagradna igra: Osvoji dres u Dres ekspres nagradnoj igri
Tak nagradna igra „Dres Ekspres“ traje od 01. juna 2018 godine do 29. juna 2018 godine, a organizuje ju Crvenka. Nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije

Nagrade su:
464 x dres fudbalske reprezentacije Srbije-replika
Nagrade u nagradnoj igri se sastoje iz – dinamikom 1 nagrada na svakih 90 minuta, odnosno ukupno 464 nagrade.

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri su Tak fudbal Hot 100g, Tak fudbal dimljena rebarca 100g, Tak fudbal kobasica 100g ‘- u daljem tekstu Tak Fudbal.
Potrošač kupovinom bilo kog proizvoda i slanjem jedinstvenog koda, koji se nalazi na pakovanjima Tak fudbal, putem SMS poruke, stiče pravo za učešće u nagradnoj igri.
Kod na Proizvodu predstavlja algoritam koji se sastoji od 10 karaktera, od čega su tri slova i sedam brojeva.Ispravan kod poslat u odgovarajućem formatu putem SMS poruke u periodu od 01. juna 2018. godine pa do 23:55 časova 29 juna 2018. godine, učestvuje u izvlačenju za nagradu shodno uslovima opisanim u ovim Pravilima.
Kodovi pakovanja Proizvoda se šalju putem SMS-a na broj 2222.

Poruke koje su poslate u drugačijoj formi od one koja je navedena ili na bilo koji način sadrži nepravilno unet Kod, smatraće se neispravnim i neće učestvovati u izvlačenju.
Ukoliko je poruka odnosno Kod poslata u odgovarajućem formatu ista ulazi u bazu učesnika nagradne igre.

Oglasi

Učesnik koji se prijavio za učešće u nagradnoj igri, dobiće povratni SMS o statusu njegove poruke (da je Kod ispravan, da je Kod neispravan ili da je Kod iskorišćen) i to na telefonski broj sa kog je poslat SMS. Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom kako ne bi došlo do zloupotrebe i ponovnog slanja istog Koda. Nema ograničenja u broju poslatih Kodova sa jednog telefonskog broja.

SMS poruku na broj 2222 mogu da šalju korisnici usluga svih operatera mobilne telefonije u Republici Srbiji.
SMS poruka se naplaćuje učesniku nagradne igre po ceni standardne poruke operatera i to:
– za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 rsd(u cenu je uračunat PDV)
– za korisnike Telenor mobilne mreže: 3,6 rsd (u cenu je uračunat PDV)
– za korisnike VIP mobilne mreže: 3,48 rsd (u cenu je uračunat PDV)

Dobitnici nagrada se određuju, automatski, putem softvera, slučajnom metodom iz baza svih pravilno poslatih Kodova sa pakovanja Proizvoda Tak fudbal. 90-ominutne nagrade, su nagrade koje se izvlače svaki dan nagradne igre, po dinamici jedna na svakih 90 minuta. Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom kako ne bi došlo do zloupotrebe i ponovnog slanja istog Koda. Svaki dobitnik, dobija odmah obaveštenje o izvučenoj nagradi putem SMS poruke. Ostali učesnici, čiji Kod nije izvučen, a poslali su ispravne poruke u toku trajanja nagradne igre ne obaveštavaju se o statusu nagrade, jer obaveštenje dobija samo dobitnik. Svakog dobitnika pored poruke da je dobio nagradu, u roku od 72 sata od dobijanja kontaktiraće priređivač radi davanja uputstava o preuzimanju iste. Za slučaj da Priređivač ne uspe da dobije dobitnika u roku od 72 sata usled razloga za koje Priređivač ne odgovara (dobitnik je nedostupan ili drugi tehnički razlozi) Priređivač će dobitniku poslati sms poruku kojom ga obaveštava da je dužan da se javi call centru priređivača na broj 0800/200 – 010 najkasnije u roku od 3 dana.
Za detaljna pravila poseti  http://dresekspres.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi