Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Staropramen nagradna akcija traje od 22.09.2023 do isteka zaliha, a najkasnije do 02.11.2023 u 23:59h.

Nagrade:

  • 2 x Staropramen roštilj EVERDURE

Uz kupovinu 4 Staropramen limenke 0.5l, svi potrosači koji kupuju u Gomex prodavnicama ostvaruju pravo na kupovinu Staropramen rukavice za 0.01 rsd

Ukupan broj nagrada: 1

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju sledeća lica: državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Oglasi

Lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju ili realizaciji konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca (članovi najuže porodice).

Artikli koji učestvuju u konkursu su

  • Pivo svetlo Staropramen limenka 0,5l

Kako učestvovati?

  1. Kupi 4 Staropramen limenke 0,5l u Gomexu i skeniraj Gomex aplikaciju na kasi
  2. U naredna 24h putem vibera ili sms-a dobiti ćeš poruku sa jedinstvenim kodom
  3. Kod unesi na web sajtu www.staropramenrostilj.rs radi registracije (tom prilikom ostavljaš svoje lične podatke – ime, prezime i kontakt telefon).
  4. Nakon registracije, sa kodom koji si dobio, imaš mogućnost da odgovoriš na jedno pitanje iz baze pitanja
  5. Ukoliko odgovoriš tačno, dobijaš 1 poen i ulaziš na rang listu.

Mesto na rang listi, pored tačnosti datog odgovora, zavisi i od brzine davanja odgovora.

Napomene:

  • Prilikom svake naredne kupovine 4 Staropramen limenke 0,5l i ulaskom na već registrovanu aplikaciju, učesnik dobija nov jedinstveni kod i novu mogućnost da odgovori na kviz pitanje i tako sakupi nove poene.
  • Svaki učesnik može učestvovati neograničeni broj puta u toku perioda trajanja Konkursa s tim da može da osvoji samo jednu nagradu.

Odabir dobitnika

Da bi učesnik mogao da osvoji nagradu, neophodno je da bude među prva dva najbolje rangirana učesnika, a što podrazumeva najveći broj tačnih odgovora datih na kviz pitanjima i najbrže date odgovore.

Po proteku perioda trajanja Konkursa, vrši se rangiranje učesnika i proglašava konačna rang lista sa 2 dobitnika koji su osvojili jedan od ukupno dva poklona – Staropramen roštilj EVERDURE.

Objava dobitnika

Na web stranici www.staropramenrostilj.rs/top-lista s će sve vreme trajanja nagradnog Konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih poena i brzina davanja odgovora

Konačna rang lista će biti objavljena u roku od 7 radnih dana od dana završetka Konkursa putem web sajta www.staropramenroštilj.rs.

Oglasi

Dodela nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese Dobitnika (podatak o adresi organizator će dobiti prilikom telefonskog obaveštavanja dobitnika o osvajanju nagrade), nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati Dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da poštanska/kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od Dobitnika, odnosno Dobitnika glavne nagrade, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora ili ukoliko im se ne može dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od dana objavljivanja konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda, organizator nije u obavezi da uruči nagradu Dobitniku.

Prilikom dostavljanja nagrade, Dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta) i Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Učestvovanje i pravila

Ua učestvovanje poseti www.staropramenrostilj.rs

Staropramen nagradna aktivacija traje do 02.11.2023, a za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!