Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Staropramen nagradna igra i Staropramen konkurs nalaze se na stranici i linku:

>>> Staropramen nagradna igra i konkurs <<<

Staropramen nagradna igra počinje 19. aprila 2021. godine u 08:00h i završava se 30. maja 2021. u 23:59h

Nagrade su:
Glavna nagrada – 10 x bicikl
100 x Staropramen stolica
200 x piknik korpa
400 x bluetooth zvučnik
700 x Staropramen prostirka
Ukupno 5 vrsta nagrada
Ukupan broj dobitnika nagrada: 1410.

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije, izuzev teritorije AP Kosova i Metohije.
Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Oglasi

Prodajna mesta u kojim se mogu kupiti proizvodi koji učestvuju u ovom nagradnom konkursu su prodajni objekti Merkator S sistema, formata Merkator, Roda i Idea, na teritoriji cele Republike Srbije.

Za učestvovanje u nagradnoj igri:
1. kupi bilo koje Staropramen pivo (Staropramen limenka 0.5l, Staropramen boca 0.5l, Staropramen boca 0.33l, Staropramen multipek 4×0.5l limenka, Staropramen Unfiletred limenka 0.5l i Praha by Staropramen limenka 0.5l) u vrednosti od najmanje 300 dinara, a iznos se mora naći na jednom fiskalnom računu, na prodajnim mestima Merkator S sistema, formata Merkator, Roda i Idea, sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini.
2. Kupovinom Staropramen piva u vrednosti od najmanje 300 dinara, u bilo kom pakovanju u prodajnim objektima Merkator S sistema, na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u nagradnoj igri. Jedan račun sa kupovinom Staropramen piva u vrednosti od najmanje 300 dinara sa sobom nosi samo jedan kod na dodatku računa (nefiskalnom isečku), neophodan za učešće u Konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u ovom Konkursu.
3. Kod dobijen na dodatku računa (nefiskalnom isečku) unosi u polje predviđeno za kod i tako otpočinje igricu. Igrica je „memory game“ u kojoj učesnik otvara 28 kartica kako bi sastavio 14 parova. Svaki par nosi određen broj bodova u odnosu na vreme kada je isti spojen, tako da se broj ostvarenih bodova za svaki spojen par, sa protokom vremena smanjuje. Dodeljivanje bodova se vrši u odnosu na sekunde kada je par spojen, odnosno na svakih 5 sekundi se menja vrednost spojenog para.

Na web stranici www.staropramen.rs će sve vreme trajanja nagradne igre biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učsnika jeste broj ostvarenih bodova. U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.

Konačna rang lista obitnika će biti objavljena nakon završetka Konkursa na web sajtu www.staropramen.rs, najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana završetka.

Oglasi
Oglasi

Za ostvarivanje prava na glavnu nagradu je neophodno prikazati Organizatoru fiskalni račun.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika, odnosno dobitnika glavne nagrade, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora ili ukoliko im se ne može da dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od objave konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda, Organizator nije u obavezi da uruči nagradu dobitniku.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE