Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Staropramen konkurs počinje 04.07.2019. godine u 08:00h i završava se 14.08.2019. u 23:59h

Nagrade su:
10 dobitnika putovanja u Prag na Staropramen proslavu povodom 150 godina Staropramena. Nagrada uključuje avio prevoz i dva noćenja u Pragu. Put će se realizovati u periodu od 11.09. – 13.09.2019. godine. O tačnom programu putovanja će pobednici biti informisani prilikom preuzimanja nagrade.
20 x veliki suncobran
30 x mini bar
50 x baštenskih komplet
100 x Staropramen kofer
900 x Staropramen krigla
1.000 x Staropramen polo majica
Ukupan broj dobitnika nagrada: 2.110, odnosno 2.100 + 10 dobitnika glavne nagrade, putovanje u Prag na proslavu 150 godina Staropramena.

Pravo učešća u konkursu imaju sledeća lica: državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.
Konkurs se organizuje u prodajnim mestima Delhaize sistema, i to u svim prodavnicama Tempo, Maxi i Shop&Go, kao i na online shop-u Maxi. (objekti Delhaize).

Kupovinom 3 komada Staropramen piva, u bilo kom pakovanju u prodajnim objektima Delhaize  (Tempo, Maxi i Shop&Go) na dodatku fiskalnog računa se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće u ovom Konkursu. Učesnik može sa jednim kodom učestvovati samo jednom u ovom konkursu.

Oglasi

Konkurs se organizuje i sprovodi putem Facebook stranice Staropramen https://www.facebook.com/StaropramenRS/, i vođen je od strane „chat bot“ aplikacije na istoj stranici.

Kod dobijen na fiskalnom računu Učesnik unosi u prostoru za „chat“ Staropramen facebook stranice. Nakon toga, od strane „chat bot“ aplikacije dobija 10 pitanja i davanjem tačnog odgovora na postavljeno pitanje ostvaruje 1 bod po tačnom odgovoru. Nakon unosa svakog koda, vrši se validacija kodova i isključivo ispravni kodovi ostvaruju pravo na nagradu.

Sesija odgovaranja na 10 pitanja je vremenski ograničena na maksimum 5 minuta.

Na web stranici Starorpamen https://www.staropramen.com/rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a kriterijumi za rangiranje učsnika su broj ostvarenih bodova kao i vreme za koje je učesnik ostvario bodove. Prvi kriterijum za rangiranje je broj ostvarenih bodova, a potom se rangiranje vrši na osnovu vremena za koje je učesnik ostvario bodove.

Oglasi
Oglasi

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

onačna rang lista Dobitnika Konkursa će biti objavljena nakon završetka Konkursa na Facebook stranici Starorpamen https://www.facebook.com/StaropramenRS/, kao i na web stranici Staropramen https://www.staropramen.com/rs. Ova lista će se zvati „Dobitnici nagrada“ i ova lista je jedina merodavna za priznavanje prava na nagradu.

Za učestvovanje i pravila Staropramen konkursa klikni OVDE