1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Menaž konkurs organizuje Štart na volimposlastice.rs od 11.02.2022 do 21.02.2022 u 23:59.

Nagrade:

  • 1. i 2. mesto osvaja brendiranu Menaž kutiju u obliku rerne sa proizvodima – slatki paket sa Štarkovim proizvodima za kuvanje koji sadrži Menaž crne čoko Dugmiće, Menaž bele čoko dugmiće, Štark Petit Beurre keks, Štark Avala keks, Štark Piškote i Menaž tablu.
  • 3. i 4. mesto osvaja slatki paket sa Štarkovim proizvodima za kuvanje koji sadrži Menaž crne čoko Dugmiće, Menaž bele čoko dugmiće, Štark Petit Beurre keks, Štark Avala keks, Štark Piškote i Menaž tablu.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni uži članovi njihovih porodica, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Uslov učešća

Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepata i fotografije poslastice koje sadrže Menaž Čoko dugmiće sa ukusom crne ili bele čokolade ili bilo koji drugi Štark proizvod (Štark piškote, Avala ili Petit Beurre keks) i koji može da sadrži spisak sastojaka i postupak pripreme, zatim opisa dekoracije i fotografije, kao i prihvatanje prava i obaveza iz ovih pravila.

Učesnik konkursa može biti izabran kao dobitnik samo ako je objavio recept i fotografiju na svom Volim poslastice profilu i ispunio sve gore navedene uslove.

Kako učestvovati?

Učesnik učestvuje u konkursu sa svojim receptom na zadatu temu tako što:

  1. Na svom profilu na platformi Volim poslastice objavi recept i fotografiju poslastice
  2. Na Instagram objavi na profilu https://www.instagram.com/menazcokolada/ tj. Facebook objavi na Menaž stranici https://www.facebook.com/MenazCokolada – u komentar sekciji napiše naziv recepta koji je prijavio.

Napomene:

Učesnik u svom receptu može da koristi Menaž čoko dugmiće u originalnom obliku kao deo dekoracije torte ili kolača ili njihov sastojak, da ih koristi kao glazuru ili preliv za poslastice, torte, kolače ili kao domaću čoko tablu, ili druge Štark proizvode (Štark piškote, Avala ili Petit Beurre keks).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabir i objava dobitnika

Nakon završetka konkursa, stručni žiri ogranizatora izabraće ukupno 4 dobitnika nagrada.

Kriterijum odabira je:

  • Ispunjeni uslovi učešća;
  • Originalnost i kreativnost recepta i/ili dekoracije

Dodela nagrada

Po odabiru pobedničkih recepata, Organizator će kontaktirati dobitnike putem direktne poruke sa Instagram profila Menaž čokolada – https://www.instagram.com/menazcokolada/, i Facebook stranice https://www.facebook.com/MenazCokolada ili putem email koji je ostavljen prilikom registracije na platformi „Volim poslastice“ kako bi se dogovorili oko dostavljanja i uručenja nagrade.

Pravila

Menaž/Štark nagradna igra traje 21.02.2022, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments