Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Somersby konkurs počinje dana 14.9.2020. godine u 00.00 časova i završava se 11.10.2020. godine u 23.59 časova.

Za kupovinu četiri ili šest Somersby-ja IDEA, Roda i Mercator prodavnicama u periodu od 14. septemra do 11. oktobra 2020. ili do isteka zaliha na licu mesta osvajate neki od poklona – Somersby čarape ili kišobran.

Uz svaki kupljeni Somersby na fiskalnom računu dobijate i kȏd koji vam omogućava učešće i u trci za dnevne nagrade prijavom na www.zarnijedivno.rs!

Objavljujući svoju fotografiju koja sadrži bilo koji Somersby proizvod, u ramu predviđenom za to. Na fotografijama se ne sme videti konzumacija Somersby proizvoda, niti smeju biti vidno alkoholisana lica, kao ni lica mlađa od 18 godina.

Oglasi

Nagrade se dodeljuju na dnevnom nivou. Nagrade se dodeljuju na osnovu izbora od strane stručnog žirija sačinjenog od predstavnika kompanije Carlsberg i to:
– svakog dana po 10 učesnika osvaja Somersby majicu
– svakog dana po 5 učesnika osvaja Somersby duks

Kriterijum ocene žirija sačinjenog od predstavnika kompanije Carlsberg za selekciju i izbor dobitnika je: da su fotografija kreativnog i zabavnog karaktera, u skladu sa pozitivnom promocijom brenda Somersby, da treba da prenese uživanje, opuštanje i druženje.

Svakog dana pobednici se objavljuju na veb-sajtu u sekciji pobednici. Organizator će kontaktirati sa učesnicima koji budu proglašeni za dobitnike u roku od 3 dana od dana objave dobitnika.

Za pravila i učestvovanje kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi