Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Soccer bet nagradna igra traje od 22.11.2022. sa početkom u 00.01 do 05.01.2023. godine u 23.59 čas.

Nagrade:

  • Glavna robna nagrada:
    • BMW Drive Coupe 420d
  • Druga nagrada:
    • Promo vaučeri (korisnici ih osvajaju tokom trajanja Nagradne igre)

Pravo učešća

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prihvataju Pravila Nagradne igre doneta od strane Priređivača, izuzev lica zaposlenih kod Priređivača i članova uže porodice zaposlenih lica.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako učestvovati?

U nagradnoj igri učestvuju svi korisnici koji su usluge kockanja/klađenja u okviru produkta koji učestvuju u Nagradnoj igri koristili na bilo kom uplatno-isplatnom mestu Sportskе kladionice SOCCER ili putem sredstava elektronske komunikacije (onlajn) kod Priređivača.

Korisnici sakupljaju sličice, očitavaju ih i time povećavaju šanse za osvajanje Nagrade. Produkti u okviru kojih se sakupljaju sličice za učešće u Nagradnoj igri su:

Sportsko klađenje, Onlajn Gambling, Onlajn Igre brojeva i Virtuelne igre, Igre brojeva (u poslovnicama) i slot-klub (u poslovnicama).

Svaka sličica koja je predmet učestvovanja u izvlačenju Glavne robne Nagrade sadrži jedinstveni KOD, koji se očitavanjem u poslovnici vezuje za korisnički nalog učesnika u Nagradnoj igri i na taj način se stiče pravo na učestvovanje u izvlačenju za Glavnu Nagradu.

Izvlačenje i objava dobitnika

Uživo izvlačenje i objava dobitnika Glavne robne nagrade, uz direktan prenos iz studija u zakupu Priređivača biće emitovan na stranici soccerbet.rs i održaće se dana 05. januara 2023. godine u terminu od 21.00 čas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Princip izvlačenja podrazumeva bazu podataka iz koje će sam sistem (odgovarajući softver) na osnovu definisanog algoritma automatski metodom slučajnog odabira izvući jedinstveni kod sa Zlatne sličice koji će odrediti dobitnika Glavne Nagrade odnosno automobila BMW Drive Coupe 420d.

Priređivač će tada izvući glavnog dobitnika i potencijalne dobitnike i oni postaju Dobitnik ukoliko primarni dobitnik ne ispunjava neki od uslova za učestvovanje ili izgubi svojstvo dobitnika iz razloga navedenih u ovim Pravilima.

Ukoliko ni potencijalni dobitnici ne ispune uslove definisane za primarnog dobitnika ili ne dostave neophodne podatke nakon što ih Priređivač kontaktira najkasnije do 10.01.2023. godine, ta nagrada neće biti dodeljena.

Obaveštenje dobitnika

Priređivač će, nakon što komisija utvrdi regularnost izvlačenja i da li dobitnik ispunjava sve gorenavedene kriterijume za svaki produkt iz člana 7. obavestiti dobitnika putem broja mobilnog telefona i elektronske adrese adrese koji je učesnik ostavio prilikom registrovanja svog korisničkog naloga da je izvučen kao dobitnik i uputiti ga da na zvaničnom sajtu priređivača soccerbet.rs može po svom korisničkom imenu/KOD-u utvrditi da je dobitnik Nagrade.
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments