Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Shtreber nagradni turnir se sprovodi od 20.10.2023. do 03.11.2023. godine, a odnosi se na područje Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

Nagrade:

  • 3 x Poklon vaučer za kupovinu bicikla u vrednosti 30.000 RSD za osvojeno 1-3 mesto; Izaberite svoj bicikl! Da, dobro ste čuli – možete dobiti baš onaj bicikl o kojem ste sanjali!
  • 7 x Xiaomi Bluetooth zvučnik Mi Portable BT 4W – Sivi za osvojeno 4-10 mesto;
  • 10 x Boca za vodu za osvojeno 11-20 mesto

Ukupan broj nagrada: 20

Pravo učešća

Na turniru mogu da učestvuju svi učenici osnovnih škola od 5. razreda do 8. razreda.

Opis

Turnir je deo projekta ZdravoRastimo, koji kompanija Nestlé u Srbiji sprovodi od 2011. godine kao deo globalne inicijative Nestlé for Healthier Kids, sa ciljem da pomogne roditeljima i čitavom društvu u razvijanju zdravih navika.

Oglasi

Turnir „Zdravo znanje“ je posebno takmičenje na omiljenoj platformi Shtreber.com gde ćete se zabaviti i naučiti puno novih stvari.

Kako izgleda turnir?

Zamislite 25 zabavnih lekcija, poput malih video igara, gde ćete učiti o voću, povrću, sportu i mnogo čemu drugom! Svaki dan ćete imati nove zadatke i pitanja. A najbolji deo? Možete osvojiti neverovatne nagrade!

Kako učestvovati?

  1. Registruj se ili prijav na sajtu www.shtreber.com
  2. Odgovori na što više pitanja na turniru i prikupe što više bodova u turniru preko svog naloga
  3. Rešavaj zanimljiva pitanja koja predstavljaju temelj za pravilan rast i razvoj

Napomene:

  • Učešće u turniru je besplatno i dobrovoljno
  • Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu ili zloupotrebiti učestvovanje u turniru na sajtu www.shtreber.com je zabranjeno. Takvi postupci mogu dovesti do isključenja učesnika iz daljeg učestvovanja u turniru

Obaveštenje dobitnika

Prilikom obaveštavanja o osvojenoj nagradi, organizator će obavestiti dobitnika o datumu predaje odnosno korišćenja nagrade. Organizator će dobitnika obavestiti pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se Dobitnik ne javi na telefonski poziv organizatora, organizator će mu poslati sms kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u ovom Turniru i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 3 dana.

Dodela nagrada

Osnov za izdavanje nagrade su prikupljeni podaci koje dobitnik dostavi putem elektronske pošte na sajtu www.shtreber.com – ime i prezime, adresa i broj telefona osobe koja će preuzeti poklon, kao i sve dodatne podatke koji mogu olakšati komunikaciju s njim, sve u roku od 3 dana od dana objavljivanja dobitnika na sajtu www.shtreber.com. Ukoliko ne dođe
do toga, nagrada će biti dodeljena sledećem rangiranom učesniku.

Oglasi
Oglasi

Nagrade se isključivo dostavljaju na adresu dobitnika, za koju se dobitnik prethodno opredelio na teritoriji
Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje na turniru poseti www.shtreber.com

Shtreber nagradno takmičenje traje do 03.11.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!