Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Šaomi nagradna igra se priređuje na teritoriji Republike Srbije, u periodu od 15. jula do 20. avgusta 2020. godine.

Nagrade su:
1 x Auto Folksvagen T-Kros,
5 x 7 noćenja za dvoje u hotelu Crni Vrh na Divčibarama na bazi pun pansion,
10 x Električni skuter Xiaomi M365,
10 x Prečišćivač Xiaomi 3H,
30 x Slušalice Xiaomi AirDot Pro,
30 x Pametne narukvice Xiaomi MI band 4 ili
100 x Xiaomi Powerbank 10.000 mAh

U nagradnoj igri može učestvovati svako punoletno fizičko lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, osim lica zaposlenih u Comtrade Distribution d.o.o.Beograd, članovi njihove uže porodice, kao i sva druga lica koja su na bilo koji način uključena u realizaciju nagradne igre.

Za učestvovanje u bilo kojoj poslovnici ili maloprodajnom objektu Telekom-a Srbija ili preko on-line kupovine MTS WEB Shop u periodu trajanja nagradne igre kupi mobilni telefon iz Šaomi ponude mobilnih telefonskih aparata i potpiši ili aneksiraj ugovor o korišćenju postpaid paketa. Nagradni kupon, koji će popuniti sa ličnim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), pretplatničkim brojem i IMEI kodom izabranog mobilnog telefonskog aparata i ubaci u odgovarajuću kutiju vidno obeleženu brendom Xiaomi i na taj način postaješ učesnik nagradne igre.

Oglasi

Ukoliko Xiaomi telefon kupite putem našeg sajta zaključno sa 5. avgustom, na kućnu adresu će vam zajedno sa telefonom i ugovorom biti poslat i jedan kupon koji, ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri, treba da popunite, odnesete u najbližu mts poslovnicu i ubacite u kutiju predviđenu za to. Korisnici koji kupe telefon putem sajta moći će najkasnije do 15. avgusta da ubace kupon u kutiju.

Bez obzira da li lice učešće u nagradnoj igri ostvaruje putem jednog ili dva i više nagradnih kupona, broj nagrada, koju može osvojiti kao učesnik u nagradnoj igri, ograničen je na jednu nagradu i to po principu – nagrada za nagradni kupon koji je prvi izvučen.

Izvlačenje nagrada putem metoda slučajnog izvlačenja izvršiće se u prostorijama Comtrade Distribution d.o.o. Beograd na adresi Savski nasip 7, Novi Beograd, dana 20.08.2020 godine u prisustvu tročlane komisije. Rezultati izvlačenja sa imenima dobitnika biće objavljeni u dnevnom listu koji se distribuira na celoj teritoriji Republike Srbije najkasnije sedam dana nakon izvlačenja nagrada. Nagrade će biti uručene dobitnicima u roku od 20 dana nakon izvlačenja na adresi Savski nasip 7, Beograd, u prostorijama privređivača, izuzev ako se dobitnik i priređivač izričito ne dogovore drugačije. Svaki dobitnik nagrade može preuzeti nagradu samo uz sačuvani fiskalni račun o kupovini Xiaomi mobilnog telefonskog aparata, čime potvrđuje kupovinu Xiaomi mobilnog telefonskog aparata.

Za pravila nagradne igre klikni OVDJE