1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Ako te interesuje nova SBB nagradna igra klikni na plavi link ispod. Ova SBB survivor nagradna igra je trajala od 03.06.2022. do 05.06.2022. do 20:00 časova

Nova SBB nagradna igra je na plavom link ispod

> SBB nagradna igra <

Nagrade:

  • 20 x SBB jastuk

Pravo učešća

Na konkursu mogu da učestvuju punoletni državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji i korisnici su nekog od SBB paketa (imaju broj ugovora).

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

U nagradnom konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora SBB, marketinških i PR agencija koje učestvuju u promociji nagradne igre, kao i članova njihovih porodica.

Opis

Stiže kraj najuzbudljivije Survivor avanture i u nedelju uveče se pratim finale!
Da ti to veče bude super zabavno, SBB je organizovao Giveaway u kom možeš da osvojiš SBB jastuk.

Kako učestvovati?

  1. Zapratite Instagram profil @mojsbb
  2. Napišite u Instagram komentaru ispod objave nagradne igre na linku www.instagram.com/p/CeWP5FoqQ96 „Sta ti misliš ko je pobednik iz Crvenog i Plavog plemena?“

Komentare možete ostavljati do početka emitovanja finala Survivora u nedelju 05.06., a 20 pobednika će biti proglašeni u ponedeljak 06.06.2022 do 17 časova.

Napomene:

  • Broj lajkova na komentare koji učestvuju u konkursu neće biti uzet u obzir od strane žirija
  • Komentar se mora postaviti sa privatnog naloga
  • Nije dozvoljeno postavljanje komentara sa lažnih (nevažećih) naloga

Odabir dobitnika

Pobednici nagradne igre će biti izabrani preko random picker aplikacije i obavešteni o preuzimanju nagrade najkasnije do ponedeljka 06.06.2022. u 17 časova.

Dobitnik je u obavezi da u roku od 24 sata od proglašenja dobitnika, SBB-u odgovori na istu i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u roku od 24 časa ne obavesti SBB o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodela nagrada

Dobitnici će biti kontaktirani putem direktne poruke, na ličnom Instagram profilu uz informacije o primopredaji nagrade.

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu.

Učestvovanje

SBB nagradna igra traje 06.06.2022, a za učestvovanje kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!