Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

SBB Nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) u periodu od 19.5.2021 do 18.6.2021. godine.

Nagrade su:
1 x Hisense Premium televizor
100 x Hisense televizor
200 x Hisense zvučnik

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) koja su:
u aktivnom ugovornom odnosu sa Priređivačem i koja imaju izmirene sve obaveze po ugovoru za korišćenje SBB i TTV usluga prema Priređivaču zaključno sa 30.05.2021. godine – Pravo učešća nemaju korisnici koji tokom perioda trajanja nagradne igre u bilo kojem momentu imaju aktivan zahtev za raskid ugovora
– lica koja postanu korisnici usluga priređivača tokom nagradne igre, imaju pravo da učestvuju u nagradnoj igri bez ograničenja u smislu izmirene obaveze po ugovoru za korišćenje SBB i TTV usluga prema Priređivaču zaključno sa 30.05.2021. godine.

Lica koja ispunjavaju gore navedene uslove, postaju učesnici nagradne igre slanjem svog broja ugovora putem SMS poruke na broj 8888. SMS poruka se sastoji iz cifara koje čine broj ugovora, a koji je kupac dobio nakon zaključenja ugovora sa Priređivačem. (Npr. Ukoliko je učesnik sa Priređivačem zaključio ugovor koji je numerisan brojem 123456, onda šalje SMS na broj 8888 sa tekstom: 123456) Broj 8888 biće dostupan za slanje sms-a počev od 19. maja 2021. godine u 00:01 časova do 17. juna 2021. godine u 23:59 časova. SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a za MTS, VIP i Telenor mrežu (za korisnike MTS mobilne mreže: 3,6 rsd sa PDV-om, za korisnike Telenor mobilne mreže: 3,6 rsd sa PDV-om i za korisnike VIP mobilne mreže: 3,48 rsd sa PDV-om). Izvlačenje dobitnika UTEŠNE i GLAVNE nagrade biće vršeno dana 18.06.2021. godine (učestvuju lica koja su poslala odgovarajući SMS u periodu od 19.05. u 00:01č do 17.06.2021. godine u 23:59č).

Oglasi

Objavljivanje dobitnika DNEVNE i UTEŠNE nagrade biće vršeno na internet stranici https://sbb.rs/nagradna-igra-euro-2021 najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Istog dana kada je nagrada izvučena, priređivač će obavestiti dobitnika SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao sms za učešće u nagradnoj igri, te ga uputiti da na zvaničnom sajtu priređivača https://sbb.rs može po svom broju ugovora i delu broja mobilnog telefona da utvrdi da je dobitnik nagrade, koju je nagradu osvojio i način preuzimanja nagrade.

Priređivač će u roku od 15 dana od dana izvlačenja da kontaktira dobitnika na broj mobilnog telefona sa kog je poslao sms za učešće u nagradnoj igri i od istog zatraži lične podatke (ime, prezime i adresu za isporuku nagrade). Ukoliko dobitnik Priređivaču ne dostavi gore tražene podatke u roku od 3 radna dana od dana obaveštenja, isti gubi pravo na nagradu i time prestaju dalje obaveze priređivača prema dobitniku, a predmetna nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Za pravila nagradne igre klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi