1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Samsung nagradna igra traje traje od 11.08.2023 do 30.09.2023. godine.

Nagrade:

  • 1 x Samsung Galaxy Z Flip5

Ukupan broj nagrada: 1

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo učešća

Pravo učestvovanja na takmičenju imaju punoletna fizička lica koja imaju prebivalište na području teritorije Republike Srbije. Svaki učesnik može da učestvuje jednom i može da osvoji najviše jednu nagradu.

Na takmičenju ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora Samsung Electronics i administratora, kao ni članovi njihove uže porodice, niti partneri i/ili podizvođači u vezi sa ovim takmičenjem.

Kako učestvovati?

  1. Izaberi svoju omiljenu Ferdinand knedlu (Zemun i Novi Sad, alokacije su na www.ferdinandknedle.com)
  2. Fotografiši je
  3. Objavi na svoj otključan instagram profil
  4. Taguj @samsungsrbija i @ferdinand_concept
  5. Ostavi hastag #jointheflipside i #flipniknedlu

Napomene:

  • Preporuka je organizatora da zapis u vidu fotografije bude zanimljiv, maštovit, kreativan, nesvakidašnji i autentičan.
  • Zapis može da sadrži prikaz trećeg lica ukoliko je učesnik pribavio saglasnost lica koje snima. Objavljivanjem zapisa učesnik garantuje da je pribavio saglasnost lica u vezi sa sačinjavanjem i upotrebom zapisa u skladu sa ovim Pravilima.
  • Instagram profil učesnika mora da bude javan, dok se učesnik obavezuje da prilikom objave zapisa označi (taguje) profil Samsung Srbija (@samsungsrbija) i profil Ferdinand koncepta (@ferdinand_concept) da ispiše tekst (tzv. hashtag) #jointheflipside i #flipniknedlu. Objavu zapisa učesnik izvršava u skladu sa pravilima platforme Instagram.

Odabir dobitnika

Pobednička fotografija je ona koja ispunjava u uslove u skladu sa ovim pravilima i koja ima najviše lajkova u periodu ove promotivne aktivnosti.

Objava dobitnika

Objava pobednika takmičenja i ujedno dobitnika nagrade biće saopštena javno dana 07.10.2023. godine u 12:00 sati na Instagram stranici Ferdinand koncepta https://www.instagram.com/ferdinand_concept/ , tako što će organizator objaviti pobedničku fotografiju. Nakon objave pobedničke fotografije, administrator će kontaktirati dobitnika u cilju prikupljanja ličnih podataka zarad organizacije dostave/uručenja osvojene nagrade.

Dodela nagrada

Nagrada će dobitniku biti dostavljena poštom nakon proglašenja dobitnika. Takođe, moguće je da dobitnik lično preuzme nagradu ukoliko je ovaj način prethodno dogovoren sa ogranizatorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U cilju organizacije preuzimanja/isporuke nagrade administrator će kontaktirati dobitnika telefonski ili pisanim putem u roku od 8 dana od zvaničnog proglašenja dobitnika.

Nagrada se isključivo dostavlja na adresu dobitnika koja je na području Republike Srbije.

Nagrada se dostavlja od strane administratora najkasnije u roku od 30 dana od dana zvanične objave dobitnika.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.instagram.com/p/CvxFERLswVu/

Samsung nagradna igra traje do 30.09.2023, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!