1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Samsung nagradna igra traje traje od 11.08.2023 do 30.09.2023. godine.

Nagrade:

  • 1 x Samsung Galaxy Z Flip5

Ukupan broj nagrada: 1

Pravo učešća

Pravo učestvovanja na takmičenju imaju punoletna fizička lica koja imaju prebivalište na području teritorije Republike Srbije. Svaki učesnik može da učestvuje jednom i može da osvoji najviše jednu nagradu.

Na takmičenju ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora Samsung Electronics i administratora, kao ni članovi njihove uže porodice, niti partneri i/ili podizvođači u vezi sa ovim takmičenjem.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Izaberi svoju omiljenu Ferdinand knedlu (Zemun i Novi Sad, alokacije su na www.ferdinandknedle.com)
  2. Fotografiši je
  3. Objavi na svoj otključan instagram profil
  4. Taguj @samsungsrbija i @ferdinand_concept
  5. Ostavi hastag #jointheflipside i #flipniknedlu

Napomene:

  • Preporuka je organizatora da zapis u vidu fotografije bude zanimljiv, maštovit, kreativan, nesvakidašnji i autentičan.
  • Zapis može da sadrži prikaz trećeg lica ukoliko je učesnik pribavio saglasnost lica koje snima. Objavljivanjem zapisa učesnik garantuje da je pribavio saglasnost lica u vezi sa sačinjavanjem i upotrebom zapisa u skladu sa ovim Pravilima.
  • Instagram profil učesnika mora da bude javan, dok se učesnik obavezuje da prilikom objave zapisa označi (taguje) profil Samsung Srbija (@samsungsrbija) i profil Ferdinand koncepta (@ferdinand_concept) da ispiše tekst (tzv. hashtag) #jointheflipside i #flipniknedlu. Objavu zapisa učesnik izvršava u skladu sa pravilima platforme Instagram.

Odabir dobitnika

Pobednička fotografija je ona koja ispunjava u uslove u skladu sa ovim pravilima i koja ima najviše lajkova u periodu ove promotivne aktivnosti.

Objava dobitnika

Objava pobednika takmičenja i ujedno dobitnika nagrade biće saopštena javno dana 07.10.2023. godine u 12:00 sati na Instagram stranici Ferdinand koncepta https://www.instagram.com/ferdinand_concept/ , tako što će organizator objaviti pobedničku fotografiju. Nakon objave pobedničke fotografije, administrator će kontaktirati dobitnika u cilju prikupljanja ličnih podataka zarad organizacije dostave/uručenja osvojene nagrade.

Dodela nagrada

Nagrada će dobitniku biti dostavljena poštom nakon proglašenja dobitnika. Takođe, moguće je da dobitnik lično preuzme nagradu ukoliko je ovaj način prethodno dogovoren sa ogranizatorom.

U cilju organizacije preuzimanja/isporuke nagrade administrator će kontaktirati dobitnika telefonski ili pisanim putem u roku od 8 dana od zvaničnog proglašenja dobitnika.

Oglasi
Oglasi

Nagrada se isključivo dostavlja na adresu dobitnika koja je na području Republike Srbije.

Nagrada se dostavlja od strane administratora najkasnije u roku od 30 dana od dana zvanične objave dobitnika.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.instagram.com/p/CvxFERLswVu/

Samsung nagradna igra traje do 30.09.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!