Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Novo Samsung takmičenje za pametni telefon pogledaj na sledećem crvenom linku Samsung Galaxy Izazov Samsung nagradno takmičenje traje od 17.10.2022. do 23.11.2022. godine.

Nagrade:

  1. nagrada – 1 x Nagradno putovanje u Milano, predstonicu mode i dizajna u vrednosti 150.000,00 dinara kao i jedan dan na Milano Fashion Week 2023. u sklopu nagradnog putovanja i 1 x Galaxy Z Flip4 preklopni pametni telefon
  2. nagrada – 1 x Galaxy Watch5 pametni sat i 1 x Galaxy Buds2 Pro pametne slušalice
  3. nagrada – 1 x Galaxy Watch5 pametni sat i 1 x Galaxy Buds2 Pro pametne slušalice

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina koje su građani Republike Srbije.

U nagradnom Konkursu ne mogu učestvovati zaposlenici Organizatora nagradnog konkursa Samsung Electronics Austria GmbH Samsung Electronics Austria GmbH, Beograd (Novi Beograd Omladinskih brigada 90v, Novi Beograd) Administratora XYZ Communications d.o.o. kao ni članovi njihove uže porodice, te partneri i potpartneri partnera koji su u vezi s ovim konkursom.

Kako učestvovati?

Učesnici konkursa takmiče se u kreativnosti i ideji za osmišljavanje dodatka za Samsung Galaxy Z Flip4 pametni telefon te u kreativnosti i promišljenosti oko funkcionalnosti gadgeta u poređenju sa specifikacijama telefona sa naglaskom da dodatak mora biti funkcionalan uz pametni telefon.

Oglasi
  1. Kako bi učestvovali u predmetnom nagradnom konkursu učesnik se mora prijaviti putem web stranice www.special.buro247.rs/inspired-by-you/
  2. Potom prilikom prijave upisati svoje lične podatke (ime, prezime, kontakt broj telefona, kontakt email adresa).

Odabir dobitnika

Odluku o dobitnicima nagrada donosi komisija sastavljena od tri člana žirija koji će nakon završenog konkursa da odaberu 3 najkreativnija rada.

Objava dobitnika

Objava 3 pobednika od svih učesnika koji su učestvovali i prijavili se, će biti dana 29.11.2022. godine u 12:00 sati na web stranici https://special.buro247.rs/inspired-by-you/ putem objave dobitnih radova te će se potom pobednici kontaktirati telefonskim putem na broj telefona ispunjen u aplikacijskoj formi za učestvovanje.

Dodela nagrada

Dobitnike će o dobitku obavestiti administrator nagradne igre pismeno u roku od 8 dana od proglašenja dobitnika, kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Nagrada će dobitnicima biti dostavljena putem preporučene pošte sa povratnicom ili ličnim preuzimanjem u XYZ Communication d.o.o. agenciji, Žarka Vukovića Pucara 49, 11000 Beograd

Nagrade će biti dostavljene/isporučene od strane Administratora najkasnije u roku od 30 dana od datuma odabira dobitnika.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti tj. ostvariti na adresu na području Republike Srbije.

Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.special.buro247.rs

Samsung nagradna igra traje 06.10.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!