3 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Samsung konkurs traje od 2.12.2021 do 22.12.2021. godine do 23:59 časova, a odnosi se na područje Republike Srbije.

Nagrade:

  • 1. nagrada: Galaxy Z Flip3 5G
  • 2. nagrada: Galaxy Watch4
  • 3. nagrada: Galaxy Buds2
  • 4.-7. nagrada: Paket prazničnih doživljaja

    Ukupno 10 nagrada

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja i mogućnost osvajanja nagrade na Nagradnom konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, koji se igraju tokom konkursa i registruju se pomoću veb aplikacije na www.osvojiuspomene.rs.

Maloletnici imaju pravo učešća na nagradnom konkursu u skladu sa zakonom. Za učestvovanje maloletnika je potreban pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika.

Na nagradnom konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora i naručioca, kao ni članovi njihovih užih porodica kao i niti jedno drugo lice koje je učestvovalo u pripremi ovog Konkursa.

Oglasi

Kako učestvovati u Samsung konkursu?

Samsung nagradna igra se odvija na veb stranici www.osvojiuspomene.rs u interaktivnoj igri.

Pravila su:

  1. U interaktivnoj igri se prikuplja bodove rešavajući 4 nivoa igre memorije – igre povezivanja parova.
  2. Igra se automatski završava ako učesnik ne poveže sve parove jednog nivoa do isteka maksimalnog vremena određenog za taj nivo.
  3. Na kraju igre, nakon rešavanja sva 4nivoa, prikazuje se ukupan broj poena i učesnik može ponovo da igra ili se može prijaviti za učešće na Konkursu putem registracione forme sa ostvarenim bodovima.

Nakon popunjavanja forme za registraciju i slanja podataka, nadimak i rezultat neće biti automatski vidljivi na sajtu, već prvo trebaju proći kroz proces verifikacije i odobravanja, a nakon odobrenja administratora nadimak i poeni igrača se objavljuju na stranici rezultata www.osvojiuspomene.rs/rezultati/.

Napomena:
Zbog tehničkih karakteristika različitih uređaja, pregledača i programa, iskustvo učestvovanja može da se razlikuje zavisno od načina i uređaja putem kojih učesnik igra.
Zbog tehničkih ograničenja, neke funkcionalnosti veb sajta i veb aplikacije neće raditi ispravno i/ili im se neće moći pristupiti kroz sledeće veb pregledače: Internet Explorer sve verzije, Edge verzija 18 i starije, Firefox verzija 47 i starije, Chrome verzija 67 i starije, Safari verzija 8 i starije, iOS Safari verzija 10.3 i starije, Opera verzija 16 i starije, Opera Mini sve verzije, Opera Mobile verzija 12.1 i starije, Android Browser verzija 4.4.4 i starije, Samsung Internet verzija 9.2 i starije.

Osvajanje nagrada

Nagrade osvaja 10 učesnika koji imaju najviše poena u interaktivnoj igri, po redosledu najboljeg rezultata.

Oglasi
Oglasi

U slučaju da više osoba ostvari isti broj poena u igri, nagrada se dodeljuje Učesniku koji je za kraće vreme osvojio navedene poene i kao odlučujući kriterijum uzima se kraće vreme igranja.

U slučaju da više osoba istovremeno ostvari isti broj poena u igri, nagrada se dodeljuje Učesniku koji je ranije prijavio rezultat putem registracione forme, a kao ključni kriterijum se uzima vreme prijema prijave.

Učesnik koji se prijavio više puta sa različitim e-mail adresom i nadimkom, ali zapravo se radi o istom licu, može da bude dobitnik samo jedne nagrade.

Ukoliko je dobitnik nagrade maloletno lice, Organizator će uručiti nagradu licu koje je na osnovu zakona ili odluke državnog organa dužno da se stara o njemu, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski tj. starateljski odnos.

Objava dobitnika

Nadimci pobednika nagrada biće objavljeni na veb sajtu www.osvojiuspomene.rs po završetku konkursa

Preuzimanje nagrade

Dobitnik će biti obavešten o osvajanju nagrade putem e-mail adrese koju je ostavio u prijavi za konkurs najkasnije 10 dana od završetka određenog kruga Konkursa.

Kako bi preuzeo nagradu, dobitnik mora da se javi organizatoru u roku od 24 časova od kada ga je organizator kontaktirao, a za preuzimanje nagrade dobitnik je obavezan da dostavi organizatoru svoje lične podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona).

Oglasi
Oglasi

Ukoliko dobitnik nagrade ne odgovori na zahtev organizatora u roku od 24 sata, nagrada će biti dodeljena sledećem učesniku sa najboljim rezultatom.

Nagrada će biti uručena dobitniku slanjem na kućnu adresu.

Pri preuzimanju nagrade, dobitnik je dužan da potpiše dokument potvrde o preuzimanju nagrade i dostavi ga Organizatoru poštom ili u elektronskoj formi putem e-maila.

Pravila i učestvovanje

Za pravila i učestvovanje na konkrusu posetite www.osvojiuspomene.rs

Subscribe
Notify of
3 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!