Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Remix Knjaz nagradna igra traje od 01.07.2018. godine do isteka zaliha, a najkasnije do 30.09.2018. godine.

Nagrade su:
1. Ranac
2. Ručni frižider
3. Lopta
4. Majica
5. Peškir
6. Suncobran
7. Wi-fi zvučnik
8. Naočare
9. Remix Knjaz narandža Limenka 0.33L

Da bi zainteresovano lice steklo pravo na učešće, potrebno je da se registruje (i na taj način otvori svoj personalni nalog/profil) na sajtu www.remixvockanje.rs.

Proizvodi za učešće u Promociji su specijalne i posebno označene Remix Knjaz flaše u pakovanju 1,25 i 1,75 litara (Remix jabuka i grožđe, Remix kruška, Remix narandža i Remix limunada) na kojima je jasno istaknut ispis Remix voćkanje kao što je prikazano na Slici 1, zatim ispis SVAKI DOBIJA i koje na donjoj strani čepa imaju promotivni kod.

Nakon što se učesnik registruje, omogućeno mu je da unosi kodove koji se nalaze na Promotivnim pakovanjima i na taj način osvoji poklone. Kod se nalazi na donjoj strani otvarača. Na jednom Promotivnom pakovanju nalazi se jedan kod. Unosom koda u predviđeno polje osvaja se poklon. Svaki kod nosi samo jedan poklon.
Svaki kod je moguće uneti samo jednom, nakon čega unos istog ne donosi poklon. Ako isti učesnik unese pogrešan kod više od 3 puta uzastopno, automatski će mu biti privremeno onemogućen unos kodova u trajanju 24 sata. Ukoliko učesnik posle isteka privremene nemogućnosti unosa koda još dva puta u trajanju Promocije pogrešno unese kod više od 3 puta uzastopno, profil će mu biti automatski blokiran i time će biti diskvalifikovan sa učešća u Promociji.

Jedan učesnik može da ostvari pravo na najviše 10 poklona, ne računajući poklone Remix Knjaz narandža limenka na koje učesnik ima pravo koliko god puta bude ostvario pravo na taj poklon.

Svi pokloni se isporučuju/preuzimaju najkasnije u roku od mesec dana od dana završetka Promocije, s tim što se poklon Remix Knjaz narandža limenka preuzima lično najkasnije do 30.09.2018.g. na adresama prodavnica koje se nalaze na sajtu www.remixvockanje.rs. Ukoliko u prodavnici koju izabere učesnik nema poklona Remix Knjaz Narandža limenka, Organizator neće snositi nikakvu odgovornost, a učesnik će moći da poklon preuzme u drugim prodavnicama u kojima ima poklona.

Za prijavu koda poseti http://www.remixvockanje.rs

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA