1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Remiks nagradni kviz traje 01.06.2023. do uključujući 30.06.2023. godine

Nagrade:

  1. poklon – vaučer u vrednosti od 50.000 dinara za kupovinu u Remiks.com Space u Rajićeva Shopping Centeru, Knez Mihailovoj 54, Beograd
  2. poklon – vaučer u vrednosti od 30.000 dinara za kupovinu u Remiks.com Space u Rajićeva Shopping Centeru, Knez Mihailovoj 54, Beograd
  3. poklon – vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu u Remiks.com Space u Rajićeva ShoppingCenteru, Knez Mihailovoj 54, Beograd

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

U kvizu „Poznavanje mode“ mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina.

U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora, kao ni zaposleni kod izvođača, te članovi njihove uže porodice. Pod užim članom porodice se podrazumevaju roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca.

Oglasi

Kako učestvovati?

Saznaj koliko si zaista u trendu! Doživi pravi FASHION MAKEOVER!
Podeli sa svoje znanje o modi i sportu kroz ovaj kviz i upotpuni svoj stil uz Remiks vaučer u vrednosti od

Čeka te miks od 10 različitih modnih pitanja – od uličnog stila do sportskog vremeplova. Svako tačno odgovoreno pitanje je šansa da osvežiš svoj garderober novim modnim komadima!

Za učesvovanje:

  1. Poseti web sajt www.kviz.remiks.com
  2. Regustruj se na sajtu
  3. Odigraj kviz

Odabir dobitnika

Nagrade se dodeljuju za 3 učesnika kviza koji postignu najbolji rezultat.

Oglasi
Oglasi

Svaki učesnik može osvojiti samo jedan poklon, te osvajanje jednog poklona isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika za dobijanje drugih poklona u ovom Kvizu.

Organizator kviza zadržava pravo da poklon dodeli prvom ili svakom sledećem Učesniku sa sledećim najboljim rezultatom, kao i da ne dodeli poklon, ako utvrdi da su dobitnici, odnosno njihove rezerve u kvizu, učestvovale u suprotnosti sa ovim opštim uslovima.

Organizator takođe zadržava pravo da, u slučaju postignutog nelogičnog rezultata (npr. 10 tačnih odgovora za 5 sekundi) ili ukoliko smatra da postoji opravdana sumnja u manipulaciju rezultatima kviza, odnosno da je Učesnik kviza, (eventualni Dobitnik), za vreme trajanja kviza, na bilo koji način povredio tajnost, celovitost i dostupnost računarskih podataka, programa ili sistema, ili izvršio delo računarskog falsifikovanja i/ili računarske prevare, u skladu sa odredbama krivičnog zakonodavstva Republike Srbije, Učesnika u kvizu (eventualnog Dobitnika) diskvalifikuje, bez mogućnosti dodele poklona. Ako dobitnik u kvizu ne navede, odnosno ne prosledi svoje podatke Organizatoru pravovremeno, odnosno, ukoliko ih navede nepotpuno ili netačno i/ili ako ne može da se kontaktira i/ili u slučaju kršenja ovih Pravila i/ili ako se utvrdi da ne želi da ispuni obaveze u skladu sa ovim Pravilima i/ili ako ne prihvati poklon ili ukoliko se ne odazove na obaveštenje o prijemu poklona, odnosno ukoliko se ne pojavi da preuzme poklon, sve to u roku, koje odredi Organizator, u skladu sa ovim Pravilima i u njima definisanim rokovima, gubi pravo na nagradu.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici će o osvojenim poklonima u Kvizu znanja i načinu preuzimanja poklona biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije. Prilikom preuzimanja poklona Dobitnik će potpisati zapisnik o preuzimanju poklon – vaučera.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici moraju Organizatoru kviza „Poznavanje mode“, na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenom poklonu definisao Organizator i u istom obavestio dobitnika, da pre preuzimanja poklona organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.kviz.remiks.com

Remiks nagradna igra traje do 30.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!