Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Rehau nagradni konkurs traje od 3.12.2021 do 30.12.2021.

Nagrade:

  • 1 x zamena prozora u domu – vrednost nagrade: 117.575R sd
  • 1 x Xiaomi Air Purifier – vrednost nagrade: 14.110Rsd
  • 1 x Rehau porodično ćebe

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sve punoletne fizičke osobe, s adresom prebivališta u Republici Srbiji.

Kako učestvovati u Rehau nagradnom konkursu?

Nagradni konkurs održava se na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranicama, a ovo su uslovi za učešće:

  1. Ukrasite svoje prozore i vrata novogodišnjom dekoracijom
  2. Preuzmite PDF fajl sa „REHAU oblicima“, odštampajte ga, izrežite oblik koji vam se najviše dopada i dodajte ga vašoj dekoraciji
  3. Fotografišite vašu dekoraciju sa vidljivim REHAU oblikom i objavite ga u komentaru ispod objave na REHAU Srbija Facebook stranici ili podelite na svom Instagram story-u, uz obavezan tag @rehau_srbija

Napomena:

  • Isti konkurs je aktivan na REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranici – možete učestvovati na obe platforme više puta, međutim možete osvojiti samo jednu nagradu.
  • Svaki učesnik može da ponudi neograničen broj odgovora ili rešenja unutar jednog nagradnog konkursa. Odgovore/komentare/fotografije nije dozvoljeno naknadno uređivati ili menjati.

Proglašenje dobitnika

Konkurs je organizovan na Instagramu i Facebooku te sve prijave ulaze u nagradni konkurs od kojih se biraju 3 pobednika.

Oglasi

Pobednici pojedinog konkursa biće proglašeni u roku od osam dana od završetka nagradnog konkursa od strane komisije administratora na temelju rezultata ili kreativnosti učesnika.

Ukoliko se pobednici ne jave u roku od osam dana od završetka nagradnog konkursa, nagrada se prenosi na sledećeg izabranog od strane iste komisije.

Dostava i isporuka nagrada

Dobitnici nagrada će u roku od 8 dana od završetka nagradnog konkursa biti obavešteni o dobijenoj nagradi na Facebook fan stranici i na Instagram profilu Rehau Srbija.

Dobitnici su dužni nakon obaveštenja, a u roku od 5 dana, da jave administratoru (u inbox navedene Facebook stranice ili inbox Instagram profila) potrebne podatke (e-mail adresu, broj mobilnog telefona, adresu za dostavu osvojene nagrade) kako bi administrator mogao da dogovori način preuzimanja ili dostave nagrade.

Oglasi
Oglasi

U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, gubi pravo na nagradu.

Dobitnik treba sarađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i pribavljanja potrebne dokumentacije.

Nagrade isključivo mogu da se dostave na adresu u RS.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 45 dana od datuma proglašenja dobitnika. U slučaju da se nagrade vrate u sedište administratora, administrator je dužan da obavesti dobitnika u roku od 8 dana od dana kada je nagrada vraćena Administratoru kako nagradu može da preuzme u roku od 10 dana od dana prijema obaveštenja. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovog člana ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a
u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte)administrator će
koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prevoznicu kao dokaz.

Pravila i učestvovanje

Rehau nagradna igra traje do 30.12.2021., za učestvovanje poseti REHAU Srbija Facebook i REHAU Srbija Instagram stranice.

Pravila u PDF su OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!